EuroCup

Europe Cup, BCL, Euroliiga, NBA jne
And
Kasutaja
Postitusi: 774
Liitunud: 08 Okt 2007, 15:11

Re: EuroCup

Postitus Postitas And »

No esimesest kolmest mängust oleks olnud vaid Nymburk hammustatav...Selles mõttes katastroofi pole, teised 2 on lihtsalt liiga suured ja võimsad meie jaoks. Aga Nymburk jääb kripeldama, sest oma kaitsega andsime selle ikkagi ära. Oli tegelikult võidetav mäng. Nüüd on tähtis nädalavahetusel ära võtta, et saada ree peale.
Rio
Kasutaja
Postitusi: 1886
Liitunud: 12 Okt 2012, 22:02

Re: EuroCup

Postitus Postitas Rio »

kust ametliku stati näeb?
Kasutaja avatar
Alex
Kasutaja
Postitusi: 4611
Liitunud: 26 Nov 2007, 02:26
Asukoht: Mustamäe

Re: EuroCup

Postitus Postitas Alex »

Rio kirjutas:kust ametliku stati näeb?
http://www.eurocupbasketball.com/eurocu ... #!boxscore" onclick="window.open(this.href);return false;
YNWA
sequa
Kasutaja
Postitusi: 960
Liitunud: 14 Nov 2011, 23:21

Re: EuroCup

Postitus Postitas sequa »

ootusi nimetaks ma....vähemalt avalikkusele suunatult....pisut valesti mõistetuteks. Et Cramo on iga aasta arenenud, on fakt. Et Cramo mängib tugevaid sarju - samuti fakt. Ja siit tulebki nüüd "mõistmatus", mis puudutab avalikkust ja /või ajakirjandust. Kui iga hooaeg räägitakse , et paneme juurde( seni ju tehtud), siis avalikkus eeldab, et "nüüd hakkavad võidud tulema". Tegelikkuses - tulenevalt sarjade tugevusest - tähendab "juurde panemine " seda, et kui see aasta nt kaotati/ pane siia tugeva klubi nimi/ -20, siis eelmine aasta oleks see nr olnud nt -30. Casual fan'e aga ei huvita, aks kaotati -20 või , -30, tema läheb saali sest "pandi ju juurde, st võite peaks tulema. Süüdistada pole kedagi - õigus on mõlemal poolel: Cramo on tõesti arenenud, aga samas inimest tänavalt see eriti ei huvita - ta maksab piletiraha, et võitu näha, eriti veel, et "nagu lubati".

Jalgpallis on Pohlak pidevalt rääkinud, et mingit "suurt hüpet" eesti ressursse arvestades oodata ei saa, kõik tuleb samm-sammult. Loomulikult tuelb arvestada, et "vaenlane ei maga" - ka teised üritavad iga aasta juurde panna.

Midagi sarnast on ka Rockiga: no tegid oma akadeemia, avalikkuse reaktsioon: "kus need noored mängijad siis on, mis mõtet on sinna kooli raha toppida,", jne.
nojah
Kasutaja
Postitusi: 1896
Liitunud: 20 Jaan 2009, 20:46

Re: EuroCup

Postitus Postitas nojah »

Kõige suurem hirm on selles, et kas kaks niivõrd väsitavat ja tugevat sarja mängida ei hakka natukene seda meeskonda vaimselt mõrandama. Tegelikult on meeskond üpris õhuke, pink on lühike, laest võetud number "6" segab ning mõlemad liigad on meeskonna jaoks natukene üle jõu ikkagi. Ühe liigaga saaks hakkama aga kuidas kaks lõpuks mõjuvad - hooajal tuleb väga vähe mänge n.ö täiesti jõukohaste vastastega v nendega, kellest peaks olema paremad (aga mitte peajagu). Just selliseid, milles võidud enesekindlust kasvataksid - ehk mängud Rockiga, mõni üksik Tarvaga + paar mängu VTBs ja äkki ka Eurocupis kuni 2 mängu. Ülejäänutes on meeskond selgelt vastasest nõrgem koosseisult või just peajagu üle (KML). Ma ei oska öelda, kuidas see olukord meeskonna moraalile kevadel mõjub. Kuigi komplekteerituselt on jah jälle samm edasi tehtud. Ühte lisa oleks muidugi vaja, loodetavasti mitte kellegi minema saatmise arvelt (no välismängijatest pole kedagi ära saata, ainult Skele on see, kelle positsioonile siis auku ei jääks aga teisalt on ta kõige loovam mängija praeguses koosseisus).
KalevRuus
Kasutaja
Postitusi: 2929
Liitunud: 19 Nov 2009, 21:12

Re: EuroCup

Postitus Postitas KalevRuus »

Eks seda on varemgi mainitud, et Kalev on selles mõttes pisut pahas olukorras, et kaks välissarja on natuke liiga tugevavõitu, kolmas ehk kodune jälle liiga nõrk. Kindlasti pidevad kaotused mõjuvad halvasti ja mitte ainult mängijatele vaid ka publikule aga ega muud teha polegi kui lähiajal mõnigi väärt võit saada. Muidu võib tekkida lumepalliefekt ning novembris arutame taas, keda uueks peatreeneriks tuua. :)
nojah
Kasutaja
Postitusi: 1896
Liitunud: 20 Jaan 2009, 20:46

Re: EuroCup

Postitus Postitas nojah »

Kahju on eelkõige sellest, et Balti liiga on erinevate ida- ja läänesarjade ohvriks langenud kogu baltikumis. BBL, kus osaleksid ka Zalgiris, Rytas, VEF jne oleks ideaalne liiga, asendamaks ka miks mitte kohalikku meistriliigat (kuigi selles osas ei taha keegi kuulda nende sarjade ühendamisest, mis teistel aladel v naiste korvpallis on võimalikuks osutunud). Praegune ilma baltikumi tippudeta BBL tõesti ei ole atraktiivne, kuigi tasemelt oleks üpris sobilik. Kuid selline BBL kus kusagil 12-16 tugevamat (kõigi regiooni tugevamate + lähiriikide mõne meeskona) osavõtul kõrgemas divisjonis ja teised madalamas oli ikkagi üpris ideaalne mudel arvestades meie rahalisi ja inimresursse.
sequa
Kasutaja
Postitusi: 960
Liitunud: 14 Nov 2011, 23:21

Re: EuroCup

Postitus Postitas sequa »

Lisada saab veel juurde, et need "kaks tugevat liigat" ongi Cramole võimete piiri peal, samas eesti järgmine klubi - Rock - kui selle aasta mänge võrrelda, siis Rock ei pääse isegi mitte ligidalegi sellele mängule, mida Cramo Nymburgi vastu näitas, samas tegemist oli Cramo poolelt sellise kehvemapoolse mänguga, no kehv keskmine. Seda Cramo "kehva keskmist" suudas Rock ehk näidata kui...no maidea, kui juhtub ime ja võõrleegionärid "ärkavad üles". Eriti see üks teatud...
huh im kito
Kasutaja
Postitusi: 732
Liitunud: 06 Aug 2010, 20:33

Re: EuroCup

Postitus Postitas huh im kito »

Kas keegi veel ei saa eurocup kodukal livescoore näha?
Kasutaja avatar
Metta World Peace
Kasutaja
Postitusi: 88
Liitunud: 27 Sept 2013, 18:09

Re: EuroCup

Postitus Postitas Metta World Peace »

Üks suurüllatus oli ka see voor: Himki kaotas kodus Ploiesti klubile, kelle eest mängis 25 minutit ka ex-kalevlane Catalin Burlacu. VTB alagrupikaaslane Peterburi Spartak võitis samas üsnagi ootamatult võõrsil Besiktast.
michaelEP
Kasutaja
Postitusi: 1585
Liitunud: 06 Sept 2011, 10:28

Re: EuroCup

Postitus Postitas michaelEP »

Metta World Peace kirjutas:Üks suurüllatus oli ka see voor: Himki kaotas kodus Ploiesti klubile, kelle eest mängis 25 minutit ka ex-kalevlane Catalin Burlacu. VTB alagrupikaaslane Peterburi Spartak võitis samas üsnagi ootamatult võõrsil Besiktast.
EHk meie ootused, et "Spartak on meie alagrupi autsaider" osutusid selgelt ennatlikeks
Sten
Kasutaja
Postitusi: 820
Liitunud: 20 Nov 2008, 20:09

Re: EuroCup

Postitus Postitas Sten »

Ehk korvpallis mängivad ikka mehed mitte eelarved nagu paljudele siinolijate arvates see on.
Pilt
Kasutaja avatar
Mihkel111
Kasutaja
Postitusi: 878
Liitunud: 23 Jaan 2008, 00:08

Re: EuroCup

Postitus Postitas Mihkel111 »

http://sport.postimees.ee/2570220/hea-u ... anguvalmis" onclick="window.open(this.href);return false;
Homme mängib järjekorde kohtumise Eurocup sarjas Eesti valitsev meister BC Kalev/Cramo, kelle ridadesse on valmis naasma vigastusega kimpus olnud Rain Veideman. Kohtumine Riia VEFiga algab Saku Suurhallis homme kell 19.00.

Kalev/Cramo Facebooki lehe andmetel tegi ligi kaks nädalat tagasi hüppeliigest vigastanud Veideman täna kaasa Kalevi hommikuse treeningu ja jookseb suure tõenäosusega väljakule ka homme.

Kalev ootab kõiki fänne kodumeeskonda toetama, sest Eurocupil on Eesti meeskonnal võiduarve avamata: avamängus jäädi kindlalt 60:86 alla Türgi eelmise aasta hõbedaklubi Bandirma Banvitile.
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja
Postitusi: 3606
Liitunud: 26 Nov 2008, 16:52

Re: EuroCup

Postitus Postitas Rix »

Sportando:
Andrew Goudelock hit the three-pointer with one second left on the buzzer and Unics Kazan beat 72-71 Banvit in Eurocup
Banvit on kõva...
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Kasutaja avatar
Soho
Kasutaja
Postitusi: 2814
Liitunud: 11 Apr 2008, 20:55

Re: EuroCup

Postitus Postitas Soho »

See , kes võidu tõi oli eelmine aasta Lakersis ju?
Vasta