EuroCup
Re: EuroCup
Nüüd on ka Banvitis seitse leegionäri
http://basketball.eurobasket.com/Eurocu ... vic/337011" onclick="window.open(this.href);return false;
http://basketball.eurobasket.com/Eurocu ... vic/337011" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kasutaja
keegi saab mulle livescore eurocupbasketballist anda? mul jälle see sait jamab..
http://live.euroleague.net/gamesjsuleb. ... 2e77%2e121" onclick="window.open(this.href);return false;huh im kito kirjutas:keegi saab mulle livescore eurocupbasketballist anda? mul jälle see sait jamab..
-
- Kasutaja
Kumb seis nüüd õige, delfis kirjas ,et poolaeg 30-26 ,aga seal livescores juba 34-26:D teise veerandi lõpuks ,.
Krt üldse ei saa aru, Delfi järgi poolajaks seis 26-30 Vef'ile ja siis Eurocupi kodukal 26-34 Vefile. Kumb siis õige seis?
Krt, Abbottil must päev täna, kolmanda veerandi keskpaigaks kolmesed kuuest null
Täna vähemalt tundub skoori poolest kaitse ok olevat, aga nüüd pole rünnakut jälle.. krt 3 veerandajaga vaevu 40 punni..
Eurocupi kodulehekülg näitab, et Kalev 16ga taga, Delfi näitab, et 6ga ees
Piltide pealt tundub, et Kalev mängib teistsuguste vormidega täna ( vähem kirju jne?)
Piltide pealt tundub, et Kalev mängib teistsuguste vormidega täna ( vähem kirju jne?)
Pigem uskuda ikka Delfit, sest kui kohapealt ka õiget skoori öelda ei suuda siis on asjad ikka väga hullusti
ilmselt tegemist liiga reeglitega, tundub et mõlemal tiimil on lubatud särgi peal reklaamida inult ühte sponsorit, seepärast ka harjumatult vähe kirjumichaelEP kirjutas:Piltide pealt tundub, et Kalev mängib teistsuguste vormidega täna ( vähem kirju jne?)
Järjekordne ilus kaotus lol..
Võhma paistab väheks jäävat, tähendab tuleb rohkelt jooksu trenne teha
Või rohkem vahetusi..
Võhma paistab väheks jäävat, tähendab tuleb rohkelt jooksu trenne teha
Või rohkem vahetusi..
Viimati muutis Soho, 23 Okt 2013, 20:49, muudetud 2 korda kokku.
Palju õnne järejekordse ilusa kaotuse puhul meile kõigile. Paistab, et selle hooaja edasiminek on rohkem ja ilusamaid kaotusi. Minu usk sellesse meeskonda hakkab vaikselt kõikuma. Ei usu, et me EuroCup-is ja VTB-s viimasest kohast pääseme. Liiga palju võidetavaid mänge on juba ära antud. Varrak pole suutnud selle võistkonna potensiaali realiseerida. Tüüpiline Kalevi hooaja algus - mitte midagi ei õnnestu ja kõik on liga-loga. Kui me saame uuel aastal mängu käima pole peale eestikate enam midagi püüda. Seis on hetkel ikka väga nutune ja varsti peaks Varraku jalge alune tuliseks muutuma hakkama.
Viimati muutis maq, 23 Okt 2013, 20:50, muudetud 1 kord kokku.
Võtaks rahulikumalt....vastastel tekstipõhise ülekande järgi oli lõpus sigamoodi õnne - panid kaks hullu kolmest järjest( üks üle elegari käte ja teine rünnaku viimasel sekundil) - kui need tegemata oleks jäänd, siis oleks pigem cramo võitnud....maq kirjutas:Palju õnne järejekordse ilusa kaotuse puhul meile kõigile. Paistab, et selle hooaja edasiminek on rohkem ja ilusamaid kaotusi. Minu usk sellesse meeskonda hakkab vaikselt kõikuma. Ei usu, et me EuroCup-is ja VTB-s viimasest kohast pääseme. Liiga palju võidetavaid mänge on juba ära antud.
Sequa oleksid ei maksa midagi ja kaotus on kaotus, sõltumata kuidas see saadi. Järelikult oldi ise kehvad. Õnn soosib teatavasti ikka tugevamaid. Ega keegi neid võite meile kandikul pakkuma hakka ju.sequa kirjutas:Võtaks rahulikumalt....vastastel tekstipõhise ülekande järgi oli lõpus sigamoodi õnne - panid kaks hullu kolmest järjest( üks üle elegari käte ja teine rünnaku viimasel sekundil) - kui need tegemata oleks jäänd, siis oleks pigem cramo võitnud....maq kirjutas:Palju õnne järejekordse ilusa kaotuse puhul meile kõigile. Paistab, et selle hooaja edasiminek on rohkem ja ilusamaid kaotusi. Minu usk sellesse meeskonda hakkab vaikselt kõikuma. Ei usu, et me EuroCup-is ja VTB-s viimasest kohast pääseme. Liiga palju võidetavaid mänge on juba ära antud.
Ma ei tea kuivõrd neid statse seal usaldada võib, aga Abbotti visked 17st 2, kolmesed 11st 1. Škelel ka 13st 3. Kui sealt veidigi parem tabanud oleks ... Aga eks objektiivselt VEF oligi tugevam.