EuroCup
- Metta World Peace
- Kasutaja
Re: EuroCup
jep 3nda lingi alt mul ka heli töötab aga fullscreeni vist ei saa panna
Mis sellest helist ikka kuulata? 1 on parem ja saab suurelt vaadata!
Esimene veerandaeg tundusime paremad. Kahju ei suutnud suuremat edu sisse mängida.
- Metta World Peace
- Kasutaja
Ma meelega sitemat linki ei pannud siia , ei sattund ise ka enne selle peale.surm kirjutas:Mis sellest helist ikka kuulata? 1 on parem ja saab suurelt vaadata!
Vähe parema kvaliteediga stream
http://on.net.mk/zulu/mtv-1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://on.net.mk/zulu/mtv-1" onclick="window.open(this.href);return false;
Makedoonlased avastastasid lõpuks Cramo kõige nõrgema koha üldse - pick-n-roll kaitse.
Ulme kuidas see ei tööta meil üldse(katte-kattest kaitse)
Kaitse on kaua kaua olnud juba jama kahjuks. Nenadi ajal oli vähemalt kaitse ok.
Siukese mänguga pole lootusekübetki et cramo mõne võidu väljaspool kodu saab VTBs või Eurocupis. Skopje teeb paar söötu ja vaba kolmene nagu naksti.
Viimati muutis Mr. Aff, 06 Nov 2013, 20:19, muudetud 1 kord kokku.
Tallinnas peaks olema võimalik Skopjet siiski võita, vähemalt teoreetiliselt.
vaim564 kirjutas:Tallinnas peaks olema võimalik Skopjet siiski võita, vähemalt teoreetiliselt.
Ja mis see 1 võit annab?
See ei ole just eriline lohutusvaim564 kirjutas:Tallinnas peaks olema võimalik Skopjet siiski võita, vähemalt teoreetiliselt.
Üleväljapressiga võiks natuke koomale tõmmata, las mängivad positsioonirünnakut. Mitmes mäng järjest joostakse läbi sellest lihtsalt.
Masendav on see, et Skopje tundub ikka suht sitt tiim olevat, kerged pallikaotused, kaos kaitses, aga ei õnnestu ära kasutada järjekindlalt nende vigu
Üks võit? Mina olen aru saanud foorumlaste jutust, et Cramo tegeleb ju tipp-tasemel meeskonna koostamisega ja tipp-tasemel mängimisega ning just seetõttu noortetöösse ei panustata ja tiee räägite siin ühest võidust....