michaelEP kirjutas:Miks sa väldid mu küsimustele vastamist, vaid tuled lagedale mingi suhteliselt lolli avaldusega? Minul ei võtnud silma märjaks, sry kui su ootusi petsin. Kas sa kardad öelda, kui vana sa oled? Küllap vist. Hakkas häbi, et üks täiskasvand ning oma mõistus ja käsi kontrolliv inimene, tegelikult seda teha ei suuda? Me kõik oleme sellest aru saanud et sinu arvates on kõik vale, halvasti ja nii ei tohiks majandada, aga kõige selle taustal võiks jääda siiski teatav vaoshoitus ja kõik muu sellega seonduv. Aga tundub et seda on palju palutud. Ma luban, et ma homse päeva jooksul teen ühe ja viimase postituse veel! seoses noorte Kalev/cramo ja nende püramiidide jms juttude teemal.
Miks peab jääma vaoshoituks? Mis nõme eestlase orja-mentaliteet see on, et kui midagi ei meeldi, siis "vait olla ja edasi teenida". Vastupidi, oma arvamus tuleb välja öelda, ükskõik mis mingid foorumi "rohelisenimega" isakesed sellest arvavad. Ja tee oma ilus postitus Cramo noortesüsteemist, kus sa kindlasti tood välja, kui hästi kõik on. MInd huvitab, mitu KML meest sealst süsteemist tulnud on (Slaiherid ei lähe arvesse). Kokkuvõttes on sul õigus arvata, mida iganes, kaasaarvatud seda, et Cramos kõik ideaalselt hästi on. Paraku on see, et tulemused ja igasugune nägemus, kuidas seda parandada, puuduvad - ja see toetab pigem minu seisukohti. Aga sina ela oma naiivses maailmas edasi, kus Cramo on kohe-kohe VTB-s play-offi jõudmas ja kus tegijaid kasvab nagu seeni peale vihma.
PS! Ära nüüd kujuta ette, et kui sina midagi teemavälist küsid (mida minu vanus, nagu kõik muud isiklikud andmed on), siis on vajalik sellele vastata.
EDIT: ja kui minu postitused sulle tõelist hingepiina valmistavad, siis klõps-klõps ja pane seadetes minu kasutaja enda nö vaenlaseks ja rohkem sa minu postitusi nägema ei pea. Üritasin sinu nime enda listi lisada, aga näe, foorum ei luba sind sinna listi panna, käsib mul sinu postitusi edasi lugeda. Edu ja ära pikalt põe!
Ei peagi vaoshoituks jääma ja mis puudutab mind, siis mina pole eluski kellegi "orja-mentaliteeti" täitnud ning käitunud nii nagu su esimene lause lõppes. Suhteliselt halenaljakas on lugeda su kirjutist, millest peegeldub tõeline viha, kuna mina olen mingitel põhjustel kunagi "modeks" saanud. Okei olen isa, kui see sinu mõttetu lahmimise tulemusena sulle rahuldust pakub. Ma võin sulle saladuskatte all öelda, et ma olen piisavalt kriitiline inimene ja selle tulemusena ei ole ma enam ammu aktiivne fännklubi liige,(vaevalt et see sinu punaesse jooksnud tahomeetrit jahutab, aga kõik sai alguse eelmine sügis, kui laitsin kuusmaad ja tema juhendamist). Ausaltöeldes, samamoodi nagu sina ei viitsi mu küsimustele vastata, siis ma ei hakka ka sinu küsimustele vastama. Või õigemini vastus-küsimusi esitama, sest milleks seda teha, kui sa oled niivõrd muna mees, et ei julge isegi öelda vana sa oled, küllap on ikka tiba häbi, et sellist kontrollimatut jama su näppude alt tuleb. NB! ma pole kunagi arvanud et K/C on vtb playoff võistkond või et ollakse mingi eeskujulikku asja ajav võistkond. Igatahes on tõeliselt tore, et sa ei keskendu sellele mida keegi oma kirjutistes välja toob(argumendid, mis hetkel puuduvad) kuna sa oled niivõrd oma künka otsa kinni juurdunud, et sel pole absoluutselt vahet mida keegi kirjutab. Oluline on sinujaoks ainult SINU ARVAMUS, SINU ARGUMENDID- sul on õigus, st. sa ei näe mitte kunagi üldist-laiemat pilti, millele keegi üritab tähelepanu juhtida, kuisjuures su silmaklapid on ikka niivõrd konkreetsed, et sa ei näe isegi seda(ei suuda tekstist välja lugeda[kui sa üldse seda teed] et sinuga ollakse nõus, aga valikud ja prioriteedid ja visioon on erinev). Ja need visioon, prioriteet on tingitud klubi juhtkonnast, fännil/poolehoidjal on võimalus kas sellega leppida, püüda mõista miks on selline olukord, või jätta jumalaga ja leida endale uus lemmik. See lõputu kritiseerimine ei vii kuhugi, mulle ei meeldi ka et tlns on palju venelasi ja et linna valitseb Savisaar, aga ma võin kõik linnavalitsuse aknad ka sisse visata, aga selle tulemusena sealt Savisaar ei lahku, olukord on lihtsalt selline.