Kalevi mängud Meistriliigas 2013/14
Re: Eesti korvpalli meistriliiga 2013/14
Kuidagi tujutu ja emotsioonitu on see mäng Kalevi poolt. Ja vbl liialt palju topitakse palli alla.
Masendav. Eriti pikad. Elegar jah täna kehv mis kehv, Lukovic on ta trumbid ära likvideerinud. Bamba samuti.
Jätkan oma vana rada ja ütlen ma ei tea mitmendat mängu järjest, et milleks kurat on vaja kaksitornidega üleväljapressi teha? Kui vastane saab esimese sööduga üle välja, oleme meie juba kaitses kaotanud, sest pikad jäävad tagamängija peale. Kurat, kas Varrak üldse ei saa enam aru kaitseformatsioonidest? Rünnakust ei ole mõtet rääkida, see ei ole maa-ala vastu kunagi toiminud.
Viimati muutis Egert, 09 Nov 2013, 17:54, muudetud 1 kord kokku.
Delfist Soprano Original:
Kaksiktornidest on alles keldrikorrus
Päris hea komm
Kaksiktornidest on alles keldrikorrus
Päris hea komm
See on nii ja naa, see võiks olla üks väga suur eelis, et Elegar nii kiire ning heas vormis on ja suudab tagamängijaid pressida.Egert kirjutas:Jätkan oma vana rada ja ütlen ma ei tea mitmendat mängu järjest, et milleks kurat on vaja kaksitornidega üleväljapressi teha? Kui vastane saab esimese sööduga üle välja, oleme meie juba kaitses kaotanud, sest pikad jäävad tagamängija peale. Kurat, kas Varrak üldse ei saa enam aru kaitseformatsioonidest? Rünnakust ei ole mõtet rääkida, see ei ole maa-ala vastu kunagi toiminud.
Võib olla olen ma ainuke , kes on märganud , aga Elegar ja Abott ei mängi eriti nii nagu on koguaeg mänginud?
Ehk tõesti on probleem selles Eurocupi 0 ringis?
Meestel mott maas jne..
Ei usu , et Tartu korvialune jõud eriti võimas oleks..
VTB ja Eurocupil on kõik keskmängijad sama pikad , kui Lukovic ..
Tavaliselt ikka mehed on hüpanud ka lauas, täna suht nagu juured all ei hüpata lauas ega midagi.
Ehk tõesti on probleem selles Eurocupi 0 ringis?
Meestel mott maas jne..
Ei usu , et Tartu korvialune jõud eriti võimas oleks..
VTB ja Eurocupil on kõik keskmängijad sama pikad , kui Lukovic ..
Tavaliselt ikka mehed on hüpanud ka lauas, täna suht nagu juured all ei hüpata lauas ega midagi.
Viimati muutis Soho, 09 Nov 2013, 17:56, muudetud 1 kord kokku.
Ma ei räägi, mida võiks ja mida ei, räägin puhtalt viimaste mängude pealt. Ei toimi see.Krysver kirjutas:See on nii ja naa, see võiks olla üks väga suur eelis, et Elegar nii kiire ning heas vormis on ja suudab tagamängijaid pressida.Egert kirjutas:Jätkan oma vana rada ja ütlen ma ei tea mitmendat mängu järjest, et milleks kurat on vaja kaksitornidega üleväljapressi teha? Kui vastane saab esimese sööduga üle välja, oleme meie juba kaitses kaotanud, sest pikad jäävad tagamängija peale. Kurat, kas Varrak üldse ei saa enam aru kaitseformatsioonidest? Rünnakust ei ole mõtet rääkida, see ei ole maa-ala vastu kunagi toiminud.
Mürka jutust tuli välja, et Elegar selle libastumisega oli veits jalale liiga teinud.
No Skopjes tõi Varrak selle just välja, et tänu Elegarile saadi hunnik vaheltlõikeid.Egert kirjutas:Ma ei räägi, mida võiks ja mida ei, räägin puhtalt viimaste mängude pealt. Ei toimi see.Krysver kirjutas:See on nii ja naa, see võiks olla üks väga suur eelis, et Elegar nii kiire ning heas vormis on ja suudab tagamängijaid pressida.Egert kirjutas:Jätkan oma vana rada ja ütlen ma ei tea mitmendat mängu järjest, et milleks kurat on vaja kaksitornidega üleväljapressi teha? Kui vastane saab esimese sööduga üle välja, oleme meie juba kaitses kaotanud, sest pikad jäävad tagamängija peale. Kurat, kas Varrak üldse ei saa enam aru kaitseformatsioonidest? Rünnakust ei ole mõtet rääkida, see ei ole maa-ala vastu kunagi toiminud.
- kalevcramo
- Kasutaja
Samas mu meelest kõlas ta hääles kahtlust, et kas mitte see ei ole lihtsalt ettekääne Elegaril. kuidagi peab ju vabandamaKrysver kirjutas:Mürka jutust tuli välja, et Elegar selle libastumisega oli veits jalale liiga teinud.
- kalevcramo
- Kasutaja
Vabavisked....
Varrak: tegime hea mängu, aga publik ja kohtunikud, ja mõned visked läksid mööda..?
Ebaõnnestusid seekord vist. Vara veel, poisike.MEGA IRW kirjutas:Varrak: tegime hea mängu, aga publik ja kohtunikud, ja mõned visked läksid mööda..?
Tanel Sokk on Rocki killer.
Kas hakkab jälle see aja mängime pihta????