Ookeani tagune liiga (NBA)
Smithile saab alley-oope jagada ja johnsonit viskele mängida.....aga ega ta ise ka kehva viskaja pole
minu arust super trade atlantale......said hea mängija ja andsid s**** vastu.....umbes naq lakersi trade
minu arust super trade atlantale......said hea mängija ja andsid s**** vastu.....umbes naq lakersi trade
Viimati muutis raudsik, 17 Veebr 2008, 18:23, muudetud 1 kord kokku.
Praegu allkiri puudub.
Spekuleeritakse Artesti mineku üle Cleavlandi, aga ma küll loodan, et Cavsi GM pole nii rumal, et selle nutcase'i tiimi toob. Meeskonnasisene kliima on igati hea praegu, pole vaja seda rikkuda. Ainukesed, keda ära saata, on Hughes ja Pavlovic. Sacramento aga vaevalt nendega rahulduks, seega tahaksid nad mõnda suurt. Z on hädavajalik, Gooden on kahevahel, Varejao on väärtuslik oma kaitse pärast, sest saab edukalt Z'd asendada. Aga see on muidugi ainul spekulatsioon.
Jutud käivad ka Nuggetsi kohta..
Jutud käivad ka Nuggetsi kohta..
Kiddi, Jamesi ja Howardi koostöö on kyll nauditav
krt :S kobe oleks oma koha võinud ju kellelegi anda, mitte lihtsalt esimesed 3 minti pelada ja siis kõik :S
ja nyyd siis tehakse mingi uus trade ilmselt dallase ja netsi vahel... ja selle sees Stachouse jääb dallasesse, ning vanameister Keith Van Horn läheb tagasi Netsi!
teinepoolaeg: James on kahjuks isetsema hakanud
krt :S kobe oleks oma koha võinud ju kellelegi anda, mitte lihtsalt esimesed 3 minti pelada ja siis kõik :S
ja nyyd siis tehakse mingi uus trade ilmselt dallase ja netsi vahel... ja selle sees Stachouse jääb dallasesse, ning vanameister Keith Van Horn läheb tagasi Netsi!
teinepoolaeg: James on kahjuks isetsema hakanud
Viimati muutis Oskar8, 18 Veebr 2008, 05:51, muudetud 1 kord kokku.