EuroCup

Europe Cup, BCL, Euroliiga, NBA jne
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja
Postitusi: 3609
Liitunud: 26 Nov 2008, 16:52

Re: EuroCup

Postitus Postitas Rix »

nojah kirjutas:III veerand tegelikult kaitse toimis veel täiesti rahuldavalt, kuid lõpuks väsiti lihtsalt ära, märku andis lühike pink ja selge auk nr 3 positisioonil. Ehk oleks pidanud ka II poolajal Kajupangale mõned minutid andma, I p.a oli ta täitsa ok. Kui IV veerandil oleks lõpuks rünnakul ka mingi võti leitud siis... paraku ei väga halvasti mänginud Skele ega Moldoveanu ei suutnud rünnakul mingit uut käiku tuua, kui I pa toiminud käigud kinni pandi. Sokk lõpus küll üritas ja isegi oli võimalus, paraku viimastel hetkedel läks kõik viltu, mis sai minna, kuigi võideldi tublisti. Ja see, et sellises olukorras veel meeste moraal on nagu ta täna on, pigem näitab, et asjad EI OLE viltu meeskonnasiseses kliimas. On väga raske sellise surve all olla ja siiski võideldi meeskondlikult. Aga karta on, et mingi hetk ikkagi võidakse kuhugi auku ära kukkuda. Natukene õhuke on ikka meeskond selliste liigade jaoks, mitte mängijad eraldi võetuna aga meeskond tervikuna.
Noh, Eurocup on nüüd läinud ja kui vaadata, kuidas Haifa on mänginud, siis nii ehk naa ei oleks edasipääsust juttugi väga olnud (viis võitu min vaja). Ma seaks eesmärgiks seal viimase koha vältimise ja kaks võitu.

Äkki, aga ainult äkki annab see koosseisus veidike varieerimisvõimalust (st jagada mänguaega) ning äkki natuke aitab pinget maha võtta. Vaatamata "ilustaele kaotustele" VTBs ei ole lootusetu seis seal, sest paistab, et on kolme-neljane grupp, mis tagaotsas suht ühtlane.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4486
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: EuroCup

Postitus Postitas vaim564 »

Nr.3 positsiooniga tuleks midagi ette võtta küll, kas tuua mängija väljastpoolt (ei pea olema staar, piisab mängumehest) või siis usaldada Kajupanka niipalju lootuses, et areneb edasi. Praegu on suht rumal seis. Raadiku pingile kutsumise mõttest küll aru ei saa, sõber Kitsing samal positsioonil nagunii ees. Kui pingisoojendajat vaja oli, võtnud duublist mõni või siis ennem oleks võinud tuua Dorbeku, keda oleks mingis kaitseformatsioonis võimalik kasutada.

Eurocupis on reaalne ja vajalik Skopjet kodus võita, kõikide teiste puhul läheb palju õnne vaja. VTBs tuleks viimast kohta vältida, meiega viimaseid kohti jaganud Minsk on sel hooajal hoos.
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja
Postitusi: 7240
Liitunud: 31 Dets 2008, 03:57
Asukoht: Tallinn

Re: EuroCup

Postitus Postitas Egert »

michaelEP kirjutas:Kes siis temast rohkem teenib meeskonnas? On ju teada ,et Abott ja Gibson suhteliselt odavad mehed. Ainuke vairant, et siis Elegar? Okei, isegi kui mees on teisel kohal palga edetabelis, siis ei saa sellise ebastabiilsusega rahul olla.
Ei saa ainult teda ennast selles süüdistada. Ta on klassiga mängija nii kaugelt kui ka korvi all. Lihtsalt minule on natuke arusaamatuks jäänud, miks teda väljakul rohkem ära ei kasutata, ta küsib küll palli, aga järelikult ei ole joonises sees. Eile olid ka enamus tema kolmesed rasked visked, sest normaalset viset ei jõudnud keegi lihtsalt teha teisel poolajal.
KalevRuus
Kasutaja
Postitusi: 2929
Liitunud: 19 Nov 2009, 21:12

Re: EuroCup

Postitus Postitas KalevRuus »

Raadiku pingile kutsumise mõttest küll aru ei saa, sõber Kitsing samal positsioonil nagunii ees. Kui pingisoojendajat vaja oli, võtnud duublist mõni või siis ennem oleks võinud tuua Dorbeku, keda oleks mingis kaitseformatsioonis võimalik kasutada.
Jah, ma mõtlesin sama asja eriti siis kui Jurtšenko aga ka vist MEN-saate mehed kurtsid, et miks Raadikut ei kasutatud Rocki vastu, isegi algkoosseisus nagu Rock meistrit - Kitsing ju sama positsiooni mees, kes oma paar minutit ka kätte sai. Samas, ega kokkuvõttes suurt vahet ole, kas pingil istub Raadik või Dorbek.
Mis palkadesse puutub, siis loogika põhjal pakuks, et Elegar on klubi enimtasustatud mängija, kuna pikkadele makstakse makstakse reeglina rohkem ja näiteks rumeenlasega võrreldes saab enam ka Sokk, kui kevadine MVP, kelle puhul tuleb mängu ka pass.
Krysver
Kasutaja
Postitusi: 506
Liitunud: 22 Jaan 2008, 11:15

Re: EuroCup

Postitus Postitas Krysver »

Pead anda ei või, aga minu arust just Kajupanga vastu sai Smith I poolajal kindluse kätte. Mitu rünnakut järjest keeras Kajupanga käest ära ja isegi kui korvi ei saanud, siis tunde, et on kaitsest üle, sai küll. Lisaks sai ta ka siis kaitses puhata, sest Kajupank oli rünnakul täiesti joonisest väljas. Punktid tulid nii, et ühel korral Fall viimases hädas söötis Kajupangale rünnaku lõpus, sest mujale polnud ikka üldse palli panna ja Kajupank pani kolmese ja siis lauast sai kahese.
.....
Kasutaja
Postitusi: 40
Liitunud: 29 Nov 2008, 19:14

Re: EuroCup

Postitus Postitas ..... »

Hakkas siis silma, et Kalev on EC-s visatud punktide poolest terves liigas eelviimasel kohal. Samas lastud punktide poolest olema samal pulgal või isegi paremad koguni 28st võistkonnast.
Kasutaja avatar
Alex
Kasutaja
Postitusi: 4611
Liitunud: 26 Nov 2007, 02:26
Asukoht: Mustamäe

Re: EuroCup

Postitus Postitas Alex »

Tahaks loota, et Banviti vastu mõlemad mängukõlblikud: .. Eilses mängus said kergelt viga Kalev/Cramo mängijad Ty Abbott ja Tanel Sokk, kuid Varrak loodab, et esmaspäeval saavad nad juba täie jõuga trenni teha.
"Esialgu tundub, et ei ole midagi hullu. Abbottil on midagi kannaga viga ja Sokk sai puuka. Homme (täna - toim) on meil nagunii kergem, esmaspäevast läheb kõvem trenn lahti. Loodame, et esmaspäevaks on nad valmis trenni tegema," lisas Varrak.

http://sport.delfi.ee/news/korvpall/ees ... d=67107866" onclick="window.open(this.href);return false;
YNWA
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja
Postitusi: 7240
Liitunud: 31 Dets 2008, 03:57
Asukoht: Tallinn

Re: EuroCup

Postitus Postitas Egert »

Abbott täna ei mängi.
kalevif2nn
Kasutaja
Postitusi: 558
Liitunud: 23 Sept 2010, 17:50

Re: EuroCup

Postitus Postitas kalevif2nn »

See Rowland on ikka marukõva vend Banvitil, loodame et see vend lihtsalt lõpus paari kolmesega asja jälle ära ei otsusta.

Edit: Loodan, et Varrak usaldab Kajupanka ka rohkem. Tegelikult viskekäsi on mehel hea ja seda tuleks ära kasutada, seda enam, et meeskonnas väga kindlaid kaugviskajaid ei ole.
KML-EUROCUP-VTB
Kasutaja avatar
Marcus
Kasutaja
Postitusi: 841
Liitunud: 01 Mär 2012, 16:41
Asukoht: Tallinn

Re: EuroCup

Postitus Postitas Marcus »

kalevif2nn kirjutas:See Rowland on ikka marukõva vend Banvitil, loodame et see vend lihtsalt lõpus paari kolmesega asja jälle ära ei otsusta.

Edit: Loodan, et Varrak usaldab Kajupanka ka rohkem. Tegelikult viskekäsi on mehel hea ja seda tuleks ära kasutada, seda enam, et meeskonnas väga kindlaid kaugviskajaid ei ole.
Kahjuks sellega asi ka enam-vähem piirdubki. Varrakul tuleb lihtsalt see õige suhe üles leida, mitme minutiga suudab ta pigem rohkem kasu kui kahju teha.
j2nesh
Kasutaja
Postitusi: 116
Liitunud: 08 Okt 2012, 20:34

Re: EuroCup

Postitus Postitas j2nesh »

No ometi suudeti lõpp enda kasuks keerata..
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja
Postitusi: 4282
Liitunud: 21 Juun 2007, 09:56
Asukoht: tallinn

Re: EuroCup

Postitus Postitas marxx762 »

Uskumatu ikka, ülimalt hea meel.
huh im kito
Kasutaja
Postitusi: 732
Liitunud: 06 Aug 2010, 20:33

Re: EuroCup

Postitus Postitas huh im kito »

No tuli ära esimene võit, kahju ,et skopjet,vefi ja haifat ära ei suutnud võtta:S
KalevForever
Kasutaja
Postitusi: 1145
Liitunud: 19 Juul 2007, 12:57

Re: EuroCup

Postitus Postitas KalevForever »

Mis nüüd juhtus?
Kasutaja avatar
Karl
Kasutaja
Postitusi: 2374
Liitunud: 06 Jaan 2008, 01:57

Re: EuroCup

Postitus Postitas Karl »

Julgen väita, et nii kõva kooseisuga klubi alistamisest on päris jupp aega juba möödas, vb eelmise aasta ukraina klubi, kus Songaila mängis oli enam-vähem võrdse kooseisuga
Vasta