Ookeani tagune liiga (NBA)
Re: Ookeani tagune liiga (NBA)
kas kellelgi veel NBA Game Time Ipadis viimasel ajal pidevalt jamab ja väidab nagu poleks broadband piisav, et vaadata (ma olen 200mb Starman ühenduse taga)
Täna ei loadi isegi kokkuvõtted korralikult. Kõrini sellest saastast, hullem kui eelmine aasta.
Täna ei loadi isegi kokkuvõtted korralikult. Kõrini sellest saastast, hullem kui eelmine aasta.
Telefoni peal (Android) mul ka streigib aeg-ajalt. Näiteks pean iga kord ennast sisse-välja logima enne, kui tahan mõnda mängu live's või järgi vaadata. Tihti juhtub ka nii, et saan vaadata mängu arhiivist ainult mõnda aega, kuni tuleb teade, et antud video pole saadaval. Arvutis pole siiani probleeme olnud.
Päris uskumatu ikka kui võrd suur vahe valitseb ida- ja lääne konveretsi tasemes. Näiteks läänes on MIN ja NO mängudega 9-10 vastavalt 13. ja 14. kohal. Idas oleksid nad hetkel 5-6
Mis kell täna Kobe taasavamine toimub?
Meie aja järgi 04:30.Rio kirjutas:Mis kell täna Kobe taasavamine toimub?
Gay, Acy ja Gray liiguvad Kingsi ja Raptors saab vastu Vasquezi, Salmonsi, Pattersoni ja Hayesi.
Vaatasin Raptorsi ja Lakersi mängu, Raptorsi võidu üle väga hea meel - no Gay, no problem. Raptorsilt üsna kindel võit ja east on see aasta kuidagi eriti lahja ja seetõttu Raptorsil hea võimalus endale play-offi koht hankida. Lakers tegi palju pallikaotusi ja D'Antoni tegi ka päris huvitava liigutuse, kui võttis 4-5 minutit enne mängu lõppu leading scorer Henry välja ja ei pannudki teda mängu tagasi. Aga kui Kobe end käima saab ja Lakersi pink jätkab endiselt sama heas rütmis, siis ma ei imestaks üldse, kui Lakers play-offi koha eest võidelda suudaks.
Vaatasin Raptorsi ja Lakersi mängu, Raptorsi võidu üle väga hea meel - no Gay, no problem. Raptorsilt üsna kindel võit ja east on see aasta kuidagi eriti lahja ja seetõttu Raptorsil hea võimalus endale play-offi koht hankida. Lakers tegi palju pallikaotusi ja D'Antoni tegi ka päris huvitava liigutuse, kui võttis 4-5 minutit enne mängu lõppu leading scorer Henry välja ja ei pannudki teda mängu tagasi. Aga kui Kobe end käima saab ja Lakersi pink jätkab endiselt sama heas rütmis, siis ma ei imestaks üldse, kui Lakers play-offi koha eest võidelda suudaks.
Toronto Raptors
Tartu Rock
FC Bayern Munich
Tartu Rock
FC Bayern Munich
Kobe oli saast kuubis, nagu ette arvata, aeglane roostes, ballhogger.. oi, Lakers kahetseb veel sygavalt seda idiootset diili, mis nad Kobele andsid. Ainus lootus, et vanameister ise pensionile läheb...
MEGA IRW kirjutas:Kobe oli saast kuubis, nagu ette arvata, aeglane roostes, ballhogger.. oi, Lakers kahetseb veel sygavalt seda idiootset diili, mis nad Kobele andsid. Ainus lootus, et vanameister ise pensionile läheb...
Kas lapsed koolis ei peaks olema sellisel kellaajal? Või sa koduõppes?
Mis seeni sa sööd ?MEGA IRW kirjutas:Kobe oli saast kuubis, nagu ette arvata, aeglane roostes, ballhogger.. oi, Lakers kahetseb veel sygavalt seda idiootset diili, mis nad Kobele andsid. Ainus lootus, et vanameister ise pensionile läheb...
No aga oli ju aeglane ja roostes..
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
Nagu ebareaalne oleks ju loota vanameistrilt come-back mängust 30p ja 10lp mängu? Tegi suht-koht sellise mängu nagu reaalselt oodata oli.Bawse kirjutas:No aga oli ju aeglane ja roostes..
Leiduvad ju ka kasutaja Mega Irwi (endine Mr. Aff nagu ma aru saan) postituses sõnad "Nagu ette arvata". Ei näe, milles probleem on.michaelEP kirjutas:Nagu ebareaalne oleks ju loota vanameistrilt come-back mängust 30p ja 10lp mängu? Tegi suht-koht sellise mängu nagu reaalselt oodata oli.Bawse kirjutas:No aga oli ju aeglane ja roostes..
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
Bawse kirjutas:Leiduvad ju ka kasutaja Mega Irwi (endine Mr. Aff nagu ma aru saan) postituses sõnad "Nagu ette arvata". Ei näe, milles probleem on.michaelEP kirjutas:Nagu ebareaalne oleks ju loota vanameistrilt come-back mängust 30p ja 10lp mängu? Tegi suht-koht sellise mängu nagu reaalselt oodata oli.Bawse kirjutas:No aga oli ju aeglane ja roostes..
Probleem: " Lakers kahetseb veel sygavalt seda idiootset diili, mis nad Kobele andsid. Ainus lootus, et vanameister ise pensionile läheb..."
Tegelikult on kogu postituse sõnakasutus debiilne ja provotseeriv. Öelda peale esimest tagasituleku mängu, et Lakers on sõlminud idiootliku lepingu on veidi ennatlik või mis?
Peab muidugi endale ka tuhka pähe raputama, ei ole vaja selliste provokatsioonidele üldse alluda, vaid sellistele kasutajatele tuleb lihtsatl blokk peale panna
Kas Kobe kummardajatest konspiratsiooniteoreetikutel poleks aeg endale aju osta? Kui meedia ja NBA hardcore fännid kõik on "lapsed", siis äkki loete, mis teie iidol ise oma debüüdist arvas? Ja Kobe pole just tagasihoidlik djuud, nii et tasub ta arvamust sõna-sõnalt lugeda.
Mis 30 punkti 10 lauda esinemisse puutub, siis Dominique Wilkins sarnase come-backi pärast Achillese vigastust just tegigi, nii et väike ajalookursus kuluks MichaelEP-sugustele ära.
MichaelEP, äkki viid oma kasutajate sõimamise Delfisse, ma saan aru, et teiste debiiliks sõimamine võib ka bänniga lõppeda? või arvad, et oled kõige võrdsem ja mode sõps siin?
Mis 30 punkti 10 lauda esinemisse puutub, siis Dominique Wilkins sarnase come-backi pärast Achillese vigastust just tegigi, nii et väike ajalookursus kuluks MichaelEP-sugustele ära.
MichaelEP, äkki viid oma kasutajate sõimamise Delfisse, ma saan aru, et teiste debiiliks sõimamine võib ka bänniga lõppeda? või arvad, et oled kõige võrdsem ja mode sõps siin?
michaelEP kirjutas:Kas lapsed koolis ei peaks olema sellisel kellaajal? Või sa koduõppes?