Jalgpall
Re: Jalgpall
Mõned paarid päris head:
Manchester City - Barcelona
Olympiakos - Manchester United
Milan - Atletico Madrid
Leverkusen - PSG
Galatasaray - Chelsea
Schalke - Real Madrid
Zenit - Dortmund
Arsenal - Bayern München
Milan - Atletico Madrid
Leverkusen - PSG
Galatasaray - Chelsea
Schalke - Real Madrid
Zenit - Dortmund
Arsenal - Bayern München
YNWA
Nats on arsenalist kahju - jäävad kohe "rongi alla"Alex kirjutas:Mõned paarid päris head:
Milan - Atletico Madrid
Leverkusen - PSG
Galatasaray - Chelsea
Schalke - Real Madrid
Zenit - Dortmund
Arsenal - Bayern München
-
- Kasutaja
Drogba siis naaseb Stamford bridge-le .
Fännina väga kahju kusjuures väljalangedes polekski - jätkub rohkem ressurssi liigale keskendumiseks, mille võitmine on nii või naa palju reaalsem eesmärk kui CL karikas.sequa kirjutas:Nats on arsenalist kahju - jäävad kohe "rongi alla"
(sorry Bayern' fännid) Kui mul oleks üleliigset pappi siis ma panustaks julgelt Bayern' vastu. Statistika räägib oma keelt, igasugused duubel tiitlid ML's on enamvähem välistatud.
Isegi kui selleks Arsenal olema ei saa siis keegi ikka leidub
Isegi kui selleks Arsenal olema ei saa siis keegi ikka leidub
YNWA
Arsenal kohtus eelmine hooaeg samuti samas faasis Bayerniga ning hakati korralikult vastu Bayernile. Ainult võõrsilvärav aitas Bayerni edasi. See hooaeg on tiim veel parem, juures Özil jne, nii et ma ei usu küll, et Bayernil midagi kerget saab tulema. City-Barcelona tuleb ka ikka väga põnev paar, kuid ma paneksin omad panused Cityle ühel lihtsalt põhjusel - koduväljakul ollakse nii võimsad, et isegi Barca ei saa neile vastu seal, selles olen ma küll suht kindel. Ülejäänud paarides on selge favoriit olemas, need kaks paari ongi sellised "põnevamad".
Kuidas Cityl kodus Bayerniga läks?nub4you kirjutas:Arsenal kohtus eelmine hooaeg samuti samas faasis Bayerniga ning hakati korralikult vastu Bayernile. Ainult võõrsilvärav aitas Bayerni edasi. See hooaeg on tiim veel parem, juures Özil jne, nii et ma ei usu küll, et Bayernil midagi kerget saab tulema. City-Barcelona tuleb ka ikka väga põnev paar, kuid ma paneksin omad panused Cityle ühel lihtsalt põhjusel - koduväljakul ollakse nii võimsad, et isegi Barca ei saa neile vastu seal, selles olen ma küll suht kindel. Ülejäänud paarides on selge favoriit olemas, need kaks paari ongi sellised "põnevamad".
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Ja see on ka ainus kodus saadud kaotus neil see hooaeg, samas viimases voorus võeti võõrsil võit Bayerni vastu, nii et heal päeval on nad ka võõrsil väga tugevad.
olge rahulikud, Bayern võtab oma
Pole midagi öelda, Suarez on praegu kindlalt parim ründaja maailmas. Täna praegust esimese poolajaga 2 väravat ja 1 resultatiivne sööt + veel teine värav oli väga ilus ikka. See hooaeg miskit 12 või 13 mänguga 20 väravat peaks olema, väga haige ikka.
Päris viisakas grupp on siis Eestil.. Kõik suht mängitavad vastased.
E-alagrupp: Inglismaa, San Marino, Leedu, Eesti, Sloveenia, Šveits
E-alagrupp: Inglismaa, San Marino, Leedu, Eesti, Sloveenia, Šveits
Lihtsat möllu pärast oleks tahtnud näha Venemaad ja Rootsit.
Hetkel nagu ühtegi sellist vastast ei ole, et mis mängu peab kindlalt nägema. Igastahes suhteliselt mängitav alagrupp. Ehk isegi parim mis tulla sai.
igastahes üritan kõik kodumängud ära käia ja miks mitte ka Leedu reis ette võtta.
Hetkel nagu ühtegi sellist vastast ei ole, et mis mängu peab kindlalt nägema. Igastahes suhteliselt mängitav alagrupp. Ehk isegi parim mis tulla sai.
igastahes üritan kõik kodumängud ära käia ja miks mitte ka Leedu reis ette võtta.
Jep polnud raskeim loos, isegi üks kergemaid. Päris hea.
Kõige tugevam edasipääsu mõttes tuli grupp A (Holland, Türgi, Tsehhi), grupp I (Portugal, Serbia, Taani) ja ehk ka grupp H (Itaalia, Horvaatia, Norra, Bulgaaria - kuigi nii Norral kui Bulgaarial oleks pea igast grupist raske edasi pääseda, aga selliste tugevate keskmikena võivad üllatada).
Bosnial veab loosiga, aga nad on ka eelmistel valikturniiridel hästi mänginud ja edastanud tugevaid jalgpalliriike. Soomel ka mitte kehva loos, hea mänguga võimalik finaalturniirile jõuda.
Kõige tugevam edasipääsu mõttes tuli grupp A (Holland, Türgi, Tsehhi), grupp I (Portugal, Serbia, Taani) ja ehk ka grupp H (Itaalia, Horvaatia, Norra, Bulgaaria - kuigi nii Norral kui Bulgaarial oleks pea igast grupist raske edasi pääseda, aga selliste tugevate keskmikena võivad üllatada).
Bosnial veab loosiga, aga nad on ka eelmistel valikturniiridel hästi mänginud ja edastanud tugevaid jalgpalliriike. Soomel ka mitte kehva loos, hea mänguga võimalik finaalturniirile jõuda.
nõnda, paarid selged:
Barcelona vs. Atletico Madrid
Real Madrid vs. Borussia Dortmund
Paris Saint-Germain vs. Chelsea
Manchester United vs. Bayern Munich
Barcelona vs. Atletico Madrid
Real Madrid vs. Borussia Dortmund
Paris Saint-Germain vs. Chelsea
Manchester United vs. Bayern Munich
El Classico hakkab ka vaikselt käest ära jälle minema