Tartu Rock
Üks õige Kalev/Cramo diehard ei ole mitte kunagi Rocki fänn. Õppige natuke korvpallikultuuri. Mis te arvate et Saloniki Arise fännid on Saloniki PAOK poolt, kui nad välisklubiga mängivad? Vastupidi, nad lähevad välisklubi poolt röökima, et PAOK peksa saaks. Samasugune lugu Belgradi Partizan ja Crvena Zvezda fännidega. Või Lakersi ja Clippersi omadega.
Minu jaoks on iga Kalev/Cramo fänn, kes on ükskõik millises mängus Tartu poolt, reetur.
C'mon Demarr, sina oled ainus, kes siin alaealiste Kangurijumaldajate seas korvpallikultuuri süviti jagab, tunnista et mul on õigus:)
Minu jaoks on iga Kalev/Cramo fänn, kes on ükskõik millises mängus Tartu poolt, reetur.
C'mon Demarr, sina oled ainus, kes siin alaealiste Kangurijumaldajate seas korvpallikultuuri süviti jagab, tunnista et mul on õigus:)
Okei tõesti võib-olla kaudselt oleks Kalevile kasulikum ,et Rockil sitasti läheb ,et kaotavad eneseusu jne. ja vb suudame sponsoreid endale meelitada rohkem kui me edukamad oleme. aga ma olen ka Eesti koondise ja Eesti korvpalli fänn ja minu arust on see nii koondisele kui eesti korvpallile kasulikum kui Rock kaugele jõuab saavad Doronin,Talts,Leppik,Tein ja kes veel seal koondise mängijad omale kogemusi kõrgemalt tasemelt ja ei hakka suvel kätt väristama. Noh Teinil kogemusi küll muidugi on.jama kirjutas:Üks õige Kalev/Cramo diehard ei ole mitte kunagi Rocki fänn. Õppige natuke korvpallikultuuri. Mis te arvate et Saloniki Arise fännid on Saloniki PAOK poolt, kui nad välisklubiga mängivad? Vastupidi, nad lähevad välisklubi poolt röökima, et PAOK peksa saaks. Samasugune lugu Belgradi Partizan ja Crvena Zvezda fännidega. Või Lakersi ja Clippersi omadega.
Kui selleks ,et olla tõesti üks diehard Kalevi fänn peab lootma kõigi teiste eesti klubide ebaedule siis anna andeks.
Lootus sureb viimasena!
Ma arvan, et kui sa võrdled Kalevit ja Rocki Clippersi ja Lakersiga, paned sa ikka väga hullu, pool Eestit on juba sama suur kui see üksainus linn. Korvpallikultuurid on erinevad, ja sina neist küll midagi ei jaga.jama kirjutas:Üks õige Kalev/Cramo diehard ei ole mitte kunagi Rocki fänn. Õppige natuke korvpallikultuuri. Mis te arvate et Saloniki Arise fännid on Saloniki PAOK poolt, kui nad välisklubiga mängivad? Vastupidi, nad lähevad välisklubi poolt röökima, et PAOK peksa saaks. Samasugune lugu Belgradi Partizan ja Crvena Zvezda fännidega. Või Lakersi ja Clippersi omadega.