jama kirjutas:Üks õige Kalev/Cramo diehard ei ole mitte kunagi Rocki fänn. Õppige natuke korvpallikultuuri. Mis te arvate et Saloniki Arise fännid on Saloniki PAOK poolt, kui nad välisklubiga mängivad? Vastupidi, nad lähevad välisklubi poolt röökima, et PAOK peksa saaks. Samasugune lugu Belgradi Partizan ja Crvena Zvezda fännidega. Või Lakersi ja Clippersi omadega.
Minu jaoks on iga Kalev/Cramo fänn, kes on ükskõik millises mängus Tartu poolt, reetur.
C'mon Demarr, sina oled ainus, kes siin alaealiste Kangurijumaldajate seas korvpallikultuuri süviti jagab, tunnista et mul on õigus:)
Kui vaadata neid, siis seal on inimesed ikkagi keevalisemad ning emotsionaalsemad. Samuti on neid rohkem kordades. Meie oleme siin väikses Eesti riigis ja peaksime hoidma pöialt kõigile, kes välisklubi vastu mängivad. Nii Triobeti, Kalevi, Rocki kui ka mistahes mis Eesti klubi mängib kellegiga. Selline asi, millest sina rääkisid saab toimida minu arust sellistes Lõuna - Ameerika, Hispaania, Itaalia, Kreeka, Iisraeli ja sellistes lõunamaades, kus inimesed on emotsionaalsemad ning tunduvad ka pisut barbaarsetena seal ilma särkidete trampides oma pikkade juuste ja habemetega näod koduklubi värvidesse värvitud. Mina sellist asja Eesti ei peaks õigeks, kui on antud kellegile võimalus näidata Eestit paremana kellegist, siis tuleks ikkagi sellele kaasa aidata. Kui sa aga nii ei tee, siis sa samas kogu Eesti rahvale teed kurja ning samas ka endale, sa häbistad ennast. Eesti rahvas on väga väike ning sellist asja ei saa me omale lubada.
Pikk jutt, sitt jutt - Eesti on siiski nii väike, et oleme omade poolt igal võimalusel!