Ma ei ole vähestest ambitsioonidest rääkinud. Minu meelest on Taltsil vanus juba selline, et peamine argument (ja minu meelest õigesti) ongi palk. Palju ei pruugi neid hooaegu väga olla ja midagi väga ta tõestama ei pea (erinevalt nt Arbetist imho), kuid eks selge ole, et Itaalia Virtuse klubis, mis kubiseb kvaliteedist,oleks vast hooaja teises pooles endale suht-koht garanteeritult leping saada järgmiseks aastaks (oma silm on kuningas), aga tegelikult saab ta end ka Eestis näidata (nagu näha).KalevRuus kirjutas:Miks sa arvad, et just see üks mäng nädalas varumehe rollis ei või otsustamisel rolli mängida? Ma küll ei leia, et siin mingistest vähestest ambitsioonidest tingimata rääkima peaks. Asja võib vaadata ka nii, et mees soovib peale konkurentsitihedaid treeninguid kuid vähest mänguaega end käesoleval hooajal ka ühe põhimängijana realiseerida. Ja senise hooaja põhjal on see igati õnnestunud, nii mängija enda kui klubi ja publikumi seisukohast.Vaevalt siin muud tegureid niiväga on, on mindud veel väiksemate lastega- Romal oleks ju mäng nädalas ja reisimist vähem kui Rockiga
Kuskil vist Talts isegi ütles, et kui tehakse ikka hea pakkumine, siis... ju siis polnud piisavalt hea raha mõttes, st palk võis olla pisut, aga mitte piisavalt suurem, et taskaalustada nt siinset juba korraldatud elu-olu jms.