VTB Ühisliiga 2013/2014

Europe Cup, BCL, Euroliiga, NBA jne
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja
Postitusi: 4298
Liitunud: 21 Juun 2007, 09:56
Asukoht: tallinn

Re: VTB Ühisliiga 2013/2014

Postitus Postitas marxx762 »

Kris kirjutas:Olen muidu Abbotti suur fänn - aga tal viimased mängud pole üldse sujunud (va Raplaga). Ta jääb 2m äärtega suurde hätta.
see et ta nendega hätta jääb pole tema süü... see on klubi enda lollakas majandamine. -50... päris huvitav, oleks ma klubi omanik, siis hakkaks pead juba lendama, esimesena laseks bambal senegali tagasi minna.
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4506
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: VTB Ühisliiga 2013/2014

Postitus Postitas vaim564 »

Jaa, sellist masendavat mängu ei olnud juba ammu näinud. Küsimus polegi niivõrd tulemuses, vaid kuidas sellise tulemuseni jõuti. Ühegi teise VTB klubi treener ennast peale sellist esitust väga kindlalt ei tunneks.
Mina mängijaid niiväga ei süüdistaks.
nojah
Kasutaja
Postitusi: 1896
Liitunud: 20 Jaan 2009, 20:46

Re: VTB Ühisliiga 2013/2014

Postitus Postitas nojah »

Noh ühe kehva perioodi pärast ei tasu lasta meeskonnal püssi põõsasse ka visata.... Jah võib-olla oli VTB ja EC korraga mängimine liiga suur suutäis. Samas kõige tihedama graafiku ajal suurt ärakukkumist ei tulnud. Tuli nüüd - ilmselt väsinud meeskonnale oleks üldfüüsilise treeningu asemel puhkus paremini mõjunud? Aga eks jälle millest õppida. Kuid millega järjest ja järjest ämbrisse astutakse on seesama komplekteerimine. Nagu ei saada aru, et võimalik sellel tasemel midagi saavutada on siis, kui kaitsemäng on korras. Kõik algab kaitsemängust ja kui suur osa meeskonnast mängib n.ö positsioon kõrgemal, siis sellel tasemel lihtsalt ei vea välja. Teravuse mõttes võib Varrak pärast mängu 100 grammi teravat teha aga vahet ei ole mis rünnakul toimub, kui kaitses lastakse endale 100 panna. Aga probleeme on teisigi muidugi, Bamba täielik alavorm, Veidemani ebastabiilsus. Sinna kõrvale siis see, et Sokk ja Abbott ei saa mängida positsioonil, kus neist kõige rohkem kasu oleks. Ja ongi nii nagu täna näha. Aga jätkata tasub ikkagi võimalikult kõrgel tasemel. Lihtsalt komplekteerimise alused võiksid veidi teised olla (kuigi hooaja alguses, enne Skele ja Arbeti minekut oli komplekteeritus täitsa ok)
KalevRuus
Kasutaja
Postitusi: 2929
Liitunud: 19 Nov 2009, 21:12

Re: VTB Ühisliiga 2013/2014

Postitus Postitas KalevRuus »

maq kirjutas:
marxx762 kirjutas:Kas on mõtet igal aastal proovida üle enda varju hüpata? Tõsiselt, sellel ei ole mõtet. Ma saan aru et ilma nende liigadeta ei tuleks siia elegarid jt mehed, aga see ei ole ka mõttekas käitumine, et proovime need ja need mehed saada ja siis vtb-sse pakke saama. Need 2-3 võitu hooaja jooksul ei too meestele ei enesekindlust, usku ega ka rahvast saali. See paari punktiste kaotuste üle rõõmustamine on sama kui 5. aastane laps mängib isaga korvpalli, et vaata kui tore sa said mulle täna väga hästi vastu...
Seesama mida minagi olen siin korduvalt öelnud, et pole mõtet sinna VTB-sse ronida. See liiga on lihtsalt liiga tugev meile. Samamoodi on mõtetu tuua siia 6 legionääri, kui sellest midagi ei muutu. See oleks õigustatud, kui me seetõttu mängiks kaasa kõrgemas mängus, aga seda pole juhtunud. VTB-st loobudes ei näe me võibolla Tallinnas enam nii kõva taemega klubisid, aga mis sellest nägemisest üksi kasu on, kui vastu neile nagunii ei saa. Kalevi VTB-s olemine oleks õigustatud, kui läbi nende aastate oleks toimunud MINGIGI areng, aga seda pole olnud. Enamustes klubides oleks peatreener juba ammu lahti lastud, aga Kalevis ei paista tulemused kedagi huvitavat.
Tänane kaotus oli võigas, jälk, rõve, nilbe jne aga loodetavasti see seisukoht oligi selle emotsiooni pealt kirjutatud. Mul on mängust samamoodi süda paha aga ärgem nii äärmuslikuks mingem. Ei tahaks Varrakut kuidagi kaitsta aga kes meist kolme nädala eest ta lahtilaskmist nõudis?
Kris
Kasutaja
Postitusi: 1954
Liitunud: 24 Aug 2010, 14:34

Re: VTB Ühisliiga 2013/2014

Postitus Postitas Kris »

Kui asja proovida positiivsemalt näha, siis ehk oli see vajalik wake up call et midagi vaja muuta.
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4506
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: VTB Ühisliiga 2013/2014

Postitus Postitas vaim564 »

Varraku lahtilaskmine on üks asi, mina seda ei nõua, aga konstateerin, et VTB/Eurocupi tase jääb tema jaoks veel kõrgeks. KML+BBL tasemel oleks ta võib-olla päris kobe treener. Pluss veel see, et Eurocupil võid veel ära petta, aga VTB-s on õpitud Kalevi vastu mängima. Lukic mängib, kui ma õigesti arvestan, Kalevi vastu juba kolmandat hooaega ja ta teab väga hästi, kust meil king pigistab ning mida on vaja teha.
Viimati muutis vaim564, 12 Jaan 2014, 20:08, muudetud 1 kord kokku.
KalevRuus
Kasutaja
Postitusi: 2929
Liitunud: 19 Nov 2009, 21:12

Re: VTB Ühisliiga 2013/2014

Postitus Postitas KalevRuus »

Varraku lahtilaskmine on üks asi, mina seda ei nõua, aga konstanteerin, et VTB tase jääb tema jaoks veel kõrgeks. VTB+BBL tasemel oleks ta võib-olla päris kobe treener.
Hmm? VTB-ei, KML+BBL jah... Tegelikult ma ilmselt saan aru, mida öelda taheti aga mina isiklikult treeneritöö puhul sedavõrd joonlauaga mõõta ei julgeks. See Läti klubi lapstreener (nime ja klubi ei mäleta aga teate keda mõtlen) peaks teoreetiliselt alles minikorvpallureid juhendama.Jne.
michaelEP
Kasutaja
Postitusi: 1585
Liitunud: 06 Sept 2011, 10:28

Re: VTB Ühisliiga 2013/2014

Postitus Postitas michaelEP »

Minu jaoks on tänane seis asjade loomulik kulg. Millisel meeskonnal ei tekiks motivatsiooni kriisi, kui nädalast-nädalasse kaotatakse? Suur rumalus on mängida korraga kahte endale üle jõu käivat liigat, nii ununeb võitmine üldse ära ja koos sellega kaob ka enesekindlus. Tekib nõiaring.

Meie rahaliste võimaluste ja taseme juures on enam kui mõistlik mängida ikka ühe põhisarjane BBL-i ja selle kõrvale VTB või EuroCup, või mängida näiteks VTB ja kõrvale EuroChallengit.

Jäägem realistideks, meie eelarve juures (kusjuures, ei ole vahet, kas see on mõnel aastal 1miljon, mõnel 0,8 või mõnel 1,5miljonit eurot) ei ole võimalik konkureerida VTB-s ja EuroCupil kõrgete kohtade eest. Meie pärusmaaks jääb mõnel hoojala jackpot koosseis tõmmata ja selle arvel siis miks-mitte kunagi ka VTB-s play-offi jõuda. Kindlasti ei hakka see juhtuma igal aastal ja regulaarselt. Selleks, et püsivalt olla VTB-s edasipääsu nõudleja, peaks eelarve olema 2-3 miljonit. Seda raha, ei hakka me Eesti klubikorvpallis kunagi nägema.

Ma ise väga loodan, et hooaja lõppedes lastakse kõikidel leegionäridel minna (Elegari vast kinni ei hoia). Treenerite pingile ootaks kogemuste lisandumist kas abitreeneri või peatreeneri näol. Varrakust võib saada hea treener, hetkel on mees lihtsalt kogenematu

Loodan, et meeskonda õnnestub juurde tuua 2-3 eestlast - miks mitte Arbet, Hallik ja jumala eest kasvõi Joonas Järvelainen. Võtta juurde 4 leegionäri, kellest suurima palgaga peaks olema mängujuht, seejärel keskmängija (kes sobiks peatreeneri mänguplaani). Ülejäänud mehed võiksid olla 2-3 pos mängijad, kes eelkõige kaitses kõvasti seisavad

Liigadest meedliks mulle enim variant VTB+Eurochallenge (poleks midagi ka BBL ja EuroCup vastu, kuid see ebatõenäoline)
RK
Kasutaja
Postitusi: 1776
Liitunud: 29 Nov 2008, 12:46
Asukoht: eesti

Re: VTB Ühisliiga 2013/2014

Postitus Postitas RK »

KalevRuus kirjutas: See Läti klubi lapstreener (nime ja klubi ei mäleta aga teate keda mõtlen) peaks teoreetiliselt alles minikorvpallureid juhendama.Jne.
Riia Baronsi peatreener Gulbis 22 a vana.
Krysver
Kasutaja
Postitusi: 508
Liitunud: 22 Jaan 2008, 11:15

Re: VTB Ühisliiga 2013/2014

Postitus Postitas Krysver »

Kui meeskonnas on 3 leegionäri, kes on tulnud meile nii, et "saime odavalt, äkki avanevad" - Bamba, Abbot ja Gibson, siis veel paar venda, kes võiks olla korralikud rollimängijad/vahetusmehed - Elegar, Moldoveanu ja "vormist väljas, aga oskustega" Millage, siis ongi korraliku mängu eelduseks, et kõik korraga üle oma varju hüppavad.
Kui lisada veel, et Sokk on nüüd valel positsioonil, Veideman pidevate vigastuste tõttu totaalselt ebastabiilne, Kajupank natuke üle-oma-jõu rollis ja siis puhtad augutäited Makke, Kitsing ja Mangelsoo on lihtsalt trennipartnerite rollis, siis ilmselgelt ei saagi mingeid erilisi ootuseid tulemuste osas olla. Treeneripink maksab ka alles kooliraha nii mängutaktika kui meeskonna komplekteerimise osas ja nii selle tänase kaotuseni jõuti.
Samas on hooaja jooksul ikka paar helgemat hetke ka olnud, aga kole vähe on neid...
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4506
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: VTB Ühisliiga 2013/2014

Postitus Postitas vaim564 »

Parandasin vead ära :)
Gulbis oli jah, aga vaadake, mis tasemel mängib Barons. Kombinatsioon Eurochallenge+BBL oleks sellele koosseisule jõukohane ja siis võiks Varrak vabalt peatreener olla. Eurocup ja VTB oleksid võimalikult, aga siis peab napi eelarve juures hea management taga olema, komplekteerimisse (nii meeskond kui treeneripink) tõsisemalt suhtuma, see on meie üks nõrgemaid kohti kõikide muude hädade kõrval.
Kasutaja avatar
tonii
Kasutaja
Postitusi: 741
Liitunud: 18 Jaan 2011, 19:57

Re: VTB Ühisliiga 2013/2014

Postitus Postitas tonii »

Alar Varrak: „Mäng algab ennekõike kaitsest ja paraku ei toiminud täna meil ükski formatsioon. Igas elemendis olime paraku ka omajagu kehvemad täna ja paraku korvpallis on kerge juhtuma lumepalliefekt ehk kaotus paisub kergelt väga suureks. Tekkinud ebakindluse foonil ei tabanud me enam ka kõige lihtsamaid viskeid. Ega kaua aega põdeda pole, juba järgmisel nädalal on samatähtis mäng Donetskis.“
Kasutaja avatar
Go Cramo!
Kasutaja
Postitusi: 1152
Liitunud: 28 Sept 2009, 20:09

Re: VTB Ühisliiga 2013/2014

Postitus Postitas Go Cramo! »

mida sealt siis ikka oodata oli kui sellist kommentaari...Sorry,aga see meeskond on viimasel ajal lihtsalt masendav.Kaotus,kaotuse otsa ja isegi Eesti liigas ei suudeta profesionaalset mängu TTÜ suguste vastu näidata vaid võetakse kuidagi punnitades jõuga asju ära.Olen juba ammu öelnud,et Varrak ei vea sellisel tasemel välja.Mehi meil justkui oleks kuigi jah samale positsioonile liialt tihe kooslus kuid antud meestega tundub,et võiks välja mängida paremaid tulemusi kui 30-50 sangased häbiväärsed pakid
KalevRuus
Kasutaja
Postitusi: 2929
Liitunud: 19 Nov 2009, 21:12

Re: VTB Ühisliiga 2013/2014

Postitus Postitas KalevRuus »

Kombinatsioon Eurochallenge+BBL oleks sellele koosseisule jõukohane ja siis võiks Varrak vabalt peatreener olla.
Mu jutu mõte oli selles, et mis seos sellel Varrakuga on? Minu nägemus on , et treener kas on hea või mitte.Või siis sobib sellele satsile või ei. Ei ole ju nii, et VTB-s Varrak hakkama ei saa aga eurochallenge`s küll.
rapla
Kasutaja
Postitusi: 186
Liitunud: 22 Nov 2012, 20:32

Re: VTB Ühisliiga 2013/2014

Postitus Postitas rapla »

Õnneks vahetasin kanali peale estimest poolaega Stoke-Liverpooli mängule ära, sellist sitta mida esimesel poolajal(arvatavasti ka teisel poolajal) toodeti ei näinud minu silmad isegi siis, kui meeskonnas olid Charron Fisher ja Josh Akognon, kui peatreeneri tool ka peale sellist mängu, arvestades meie niigi väga kehva vormi viimasel ajal kõikuma ei hakka on klubis midagi ikka totaalselt paigast ära, mäletan hooaja alguses, et Valdmaa ütles, et klubi eesmärk on VTB-s alagrupist edasi saada ning kui see ei õnnesti võidakse meeskonnas muudatusi näha, sorri aga praegusi meeskonna esitusi ei suuda ma näha kuidas me suudaskime pääseda selles liigas viimasest kohast ja Rocki kevadine võitmine, millest sõltub arvatasti Eurocup koht ei ole ka sugugi nii kindel kui hooaja alguses tundus...
Suletud