Kalevpoiss kirjutas:Vaatsin siin viimase kolme meistriliiga kohtumise statistikat:
vs Tln Kalev - Millage/Sokk kokku 4 söötu, Gibson 6 söötu
vs Valga - Millage/Sokk kokku 5 söötu, Gibson 6 söötu
vs Rock - Millage/Sokk kokku 0 (!) söötu, Gibson ei mänginud
+ VTB
NN vastu Millage/Sokk 45 minutiga kokku 1 sööt, Gibson 14 minutiga 2 söötu
Viimases Donetski mängus Millage/Sokk 50 minutiga kokku 5 söötu, Gibson 9 minutiga 2 söötu
Kas on ikka õige mees pingile istutada või veel hullem minema saata?
Minu arust ainuke mees, kes püüab meeskondlikult mängida. Loomulikult ei ütle ma seda ainult statistika põhjal aga see räägib minu arust väga hästi enda eest.
See, et Gibsonile mänguaega ei jagunud, viitab juba vähe sellele, et temast tahetakse lahti saada rõõmuks paljudele Cramo lapsfännidele, kes on seda sügisest saadik häälekalt nõudnud ning kes on klubi juhtkonna jaoks ülim autoriteet. Kui klubil läheb halvasti, siis on hea leida süüdlane, kelle kaela saab kõik patud kirjutada ning siis on mõneks ajaks rahu majas - vrdl eelmise aasta anti-McLeod kampaania, enne seda anti-Varbanov kampaania, millalgi oli anti-Elegar kampaania jne. Keegi ei tule selle peale, et äkki oli probleem selles, et äkki ei osatud ühte teist või kolmandat meeskonna huvides ära kasutada.
Ok, põhilist probleemi näen ma selles, et üks väheseid asju, mis Cramole sügisel edu tõi, oli aktiivne kaitse ja seda kandis praegustest mängujuhtidest vaid Gibson välja. Loodeti muidugi, et Sokku on võimalik SG peal kasutada, aga kuna see ebaõnnestus, siis süüdi jääb selles Gibson.