Bc Kalev/Cramo vs Riia Barons

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv
greystone
Kasutaja
Postitusi: 1914
Liitunud: 11 Nov 2006, 13:28

Postitus Postitas greystone »

frier isetses jah ikka..vend koguaeg mingi hakkas nurgast põrgatusega minema, iga rünnak üritas mingi 7 se palli enda käes hoidmisega üks-üks teha, väga hale mäng igatahes meie poolt.
Miks Kriisa nii vähe viskas? kolmesed 1/1
Miks on Pelkic meeskonnas, kui ta isegi sekundiks platsile ei saanud..
mis on saanud Arbetist ja Kangurist, vaadates seda kes nad aasta tagasi olid?
Miks sergot ei võinud proovida, nt talle ülesööte kriisa anda, oleks ehk mõnekerge korvi saanud sergolt, ta ju teistestt peaajagu pikem, oleks ehk kindluse saanud jne
scott tegi hea mängu, aga miks ta nii kauaks pingile istutati vahepeal?
vahepeal saadi mingi 3 min enne lõppu vahe 14p peale, miks ei oleks võinud kiirelt üle tulla nt Kriisa ja 3 panna, oleks ehk murrangu saanud veel..peale seda pani skele alles kahe läbimurdega asja paika.
Viimati muutis greystone, 22 Veebr 2008, 20:02, muudetud 1 kord kokku.
Britta
Kasutaja
Postitusi: 302
Liitunud: 18 Nov 2006, 23:55
Asukoht: Tallinn

Postitus Postitas Britta »

kui tohib küsida, miks te Maticit maha teete ? meestel ei olnud mänguisu, oli ebaõnne.. aga Matic ei ole selles süüdi, kuidagi ei ole.. ja minu arvates ei olnud tänastel vahetustelgi väga viga.
greystone
Kasutaja
Postitusi: 1914
Liitunud: 11 Nov 2006, 13:28

Postitus Postitas greystone »

sest kaotusest süüdistatakse peatreenerit ja seda ka mina teen..vend ainult närveldas platsi kõrval, siin polnud mingist kodutööst haisugi, kuidas ei mõelda sellise asja peale nagu laua blokeerimine, mida absoluutselt ei tehtud? Matici vaheused olid täna ikka väga viltu..pealegi alustas Kriisa mängu taas viskajana kui ma ei eksi, mis talle ei istu, saagu matic aru sellest juba!
villu123
Kasutaja
Postitusi: 648
Liitunud: 05 Mai 2007, 00:29
Asukoht: Võrumaa
Kontakt:

Postitus Postitas villu123 »

Britta kirjutas:kui tohib küsida, miks te Maticit maha teete ? meestel ei olnud mänguisu, oli ebaõnne.. aga Matic ei ole selles süüdi, kuidagi ei ole.. ja minu arvates ei olnud tänastel vahetustelgi väga viga.
ta paneb oma vahetustega noo nii metsa et anna olla, isegi Kuusmaa ütles juba mida ta ootab nende vahetustega ja laseb meestel ``mahajahtuda``
gasol2
Kasutaja
Postitusi: 1028
Liitunud: 06 Mai 2007, 11:12
Asukoht: Hiiumaa

Postitus Postitas gasol2 »

Jelic oli ikka täiesti mõttetu täna ja Matic tegi ikka ka lollisti vähemalt lõpus oleks võinud ju Sergole mänguaega anda. Kangur oli täna päris normaalne eriti meeldisid need keskpositsjooni visked neid oli tore vaadada.
villu123
Kasutaja
Postitusi: 648
Liitunud: 05 Mai 2007, 00:29
Asukoht: Võrumaa
Kontakt:

Postitus Postitas villu123 »

gasol2 kirjutas:Jelic oli ikka täiesti mõttetu täna ja Matic tegi ikka ka lollisti vähemalt lõpus oleks võinud ju Sergole mänguaega anda. Kangur oli täna päris normaalne eriti meeldisid need keskpositsjooni visked neid oli tore vaadada.
tõesti ta ei anna mitte üldsegi noortele võimalust juba 5 min enne lõppu oleks võinud teised sisse panna
greystone
Kasutaja
Postitusi: 1914
Liitunud: 11 Nov 2006, 13:28

Postitus Postitas greystone »

kui ma korraliku suure paberi kuskilt leian tulen valmiera mängule küll vist loosungiga matic out!
#18
Kasutaja
Postitusi: 184
Liitunud: 16 Nov 2006, 21:07

Postitus Postitas #18 »

sitt mäng tervelt meeskonnalt
vabakutseline

Postitus Postitas vabakutseline »

no matic tõestas järiekordselt, et tema koht pole siin. esiteks ta jäi vahetustega hiljaks ja teiseks kui oli näha, et jelicil ei tule mäng välja ei vahetanud ta ikkagi uut meest sisse. alles siis kui mäng oli käest läinud võttis ta jelici välja. ühesõnaga matic mängis tänase mängu täielikult maha. ma ei saa aru miks matic ei andnud mänguaega sergole, pelkicile( vb jäi veel mõni nimetamata). neile teadmiseks kes vingusid frieri isetsemises jne ütlen ma niipalju, et mõelge ka mida räägite. kuusmaagi ütles, et tuleb teravusi looa ja mäng kiireks ajada. seda just kriisa ja frier üritasidki teha. 3. veerandaja algul hoidsidki kalevit enajaolt elus frieri läbimurded ja teravuse loomine.
Kasutaja avatar
raudsik
Kasutaja
Postitusi: 698
Liitunud: 12 Dets 2006, 22:24

Postitus Postitas raudsik »

Scott'i mängu keeras matic puhalt *****...siis kui Scott'il mäng jooksis vahetas matic ta välja ja Sokuga läks mäng täiesti metsa.
Praegu allkiri puudub.
Kasutaja avatar
#7
Kasutaja
Postitusi: 1898
Liitunud: 12 Mär 2007, 13:49

Postitus Postitas #7 »

Mängul käidud ja rõõm oli näha, et Kangur suutis jälle mängida ja tahtis korvi visata aga mehe vasaku käe vise (lay-upi mõtlen) on täiesti kohutav ei saa korvilegi pihta ja vaieldamatult oli täna kalevi poolelt parim Howard Frier ! aga jah see jelic on täiesti mõtetu, ta ei võitnud mitte ühtegi õhuvõitlust kõik lauad mis ta sai oli nii,et teised mehed olid ette ära jooksnud ja ta oli üksi lauda jäänd ja mees on ikka ääretult aeglane. :S
Kasutaja avatar
#7
Kasutaja
Postitusi: 1898
Liitunud: 12 Mär 2007, 13:49

Postitus Postitas #7 »

Ja ma ei saa ka sellest tõesti aru,et kas Valmo kardab visata võib kardab ta oma protsenti rikkuda, igaljuhul kõik mehed soojendasid terve mängu palli niisama ja tegid läbimurdeid mis absoluutselt ei õnnestudk kuigi olid kolmese taga täiesti vabad. Ja siis 2 minti enne lõppu lasevad kolmeseid 4-4 ! :S
vabakutseline

Postitus Postitas vabakutseline »

#7 kirjutas:Ja ma ei saa ka sellest tõesti aru,et kas Valmo kardab visata võib kardab ta oma protsenti rikkuda, igaljuhul kõik mehed soojendasid terve mängu palli niisama ja tegid läbimurdeid mis absoluutselt ei õnnestudk kuigi olid kolmese taga täiesti vabad. Ja siis 2 minti enne lõppu lasevad kolmeseid 4-4 ! :S
täpselt!!! sellest ei saa mina ka aru. valmol, frieril, scottil ja kanguril on täiesti vise olemas aga ei julgeta visata.
Oskar8
Kasutaja
Postitusi: 2935
Liitunud: 13 Juul 2007, 22:20

Postitus Postitas Oskar8 »

ainus positiivne asi oli, et ma võitsin suht laheda särgi vaheajal xD

JA MIX EI SAANUD VIIMASEL VEERANDIL KEDZO PLATSIE? cmoon matic :S

ma ei ytleks, et Frier parim oli... Kedzo arvel oli esimesel poolajal ligi pooled kalevi punktid.
Viimati muutis Oskar8, 22 Veebr 2008, 22:27, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
#7
Kasutaja
Postitusi: 1898
Liitunud: 12 Mär 2007, 13:49

Postitus Postitas #7 »

Ma vaatasin ja ,et Oskar osav püüdja oled, aga jah sellel mõmmikul on ikka vähe jõudu oleksvõind paar rida kõrgemale visata selle palli. :D
Suletud