Pildimäng
Re: Pildimäng
Kalev Kruus ja Tanel Tein?
Kellega on tegu? Nimi kirjutada ilma kõrvalise (Google) abita, loeb ainult 100% korrektne vastus!
Kas see Buck'si Antetokounmpo?
See ta on: Giannis Antetokounmpo. Loodetavasti kirjutasid nime ikka peast.Relektro kirjutas:Kas see Buck'si Antetokounmpo?
Tiit Sukk -> Tiit Sokk, või mida sa täpsemalt teada tahad?
ei otsime välismaist korvpallurit kes on vähemalt minu arust väga sarnane pildil oleva mehega.Marcus kirjutas:Tiit Sukk -> Tiit Sokk, või mida sa täpsemalt teada tahad?
minu arust on kõnealusel pildil saadud kaadrisse hoopis see mees:
emm, vist mitte, vähemalt mina teda ei mõelnud. Proovime veel, mingi hetk võin anda ka mõne juhtnööri .michaelEP kirjutas:minu arust on kõnealusel pildil saadud kaadrisse hoopis see mees:
Ma mõtlesin seda, kes seljaga on
a ei, tiit suka sarnast meest otsime.michaelEP kirjutas:Ma mõtlesin seda, kes seljaga on
Mõistan, kuidas siit oleks võimalik välja lugeda näiteks Greg Odeni näokuju (Tiit Sukki puhul see osa, mida ta käega moondab)?
väike nupp... tiit suka parukas on väga sarnane selle tüübile + nägu. ja veel, see mees on mänginud barcas ja nüüd....Marcus kirjutas:Mõistan, kuidas siit oleks võimalik välja lugeda näiteks Greg Odeni näokuju (Tiit Sukki puhul see osa, mida ta käega moondab)?
äkki sa näed midagi ,mida teised ei näe