Tartu Rock

Üleüldine korvpallijutt
Rio
Kasutaja
Postitusi: 1886
Liitunud: 12 Okt 2012, 22:02

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas Rio »

Rix kirjutas:
KalevRuus kirjutas:Ma nägin ka ainult teist pooleaega. Sai varasemast veelgi selgemaks, et Rockil on mitte ainult probleemid vaid kriis. Olgem ausad, kui Sokk poleks täna mängu ära teinud, siis muutuksid spekulatsioonid Kullamäe treeneritooli osas juba üsna otseseks.

Kõige müstilisem on see, mis on juhtunud Taltsiga. Nagu oleks suvel munad maha amputeeritud. Ja palju parem pole seis ka Peci või Dorbekuga. Jääb mulje nagu eelmise aasta supervorm tuli käesoleva aasta arvelt.
Pecu pärast ma ei muretseks, selge, et pärast pausi pole kerge kohe mängu käima saada ja paljuski on asi just mängukindluse taga. Jama muidugi selles, et noor leedulane vajaks tugevaid mänge, et järje peale saada, aga neid ei ole. Taltsi kohta vist ikkagi on tõsi see, et suvel mees lasi end lõdvaks. Kahju. Ja eks nende kahe õlul tegelikult väga palju Tartu mäng seisab ka.
Lepingut polnud, koondise suve jättis vahele ning tihti lasi end liigagi lõdvaks... tulemus on paraku selline
nagu ta praegu on.
KalevRuus
Kasutaja
Postitusi: 2929
Liitunud: 19 Nov 2009, 21:12

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas KalevRuus »

Isegi kui Talts end sel suvel liiga lõdvaks laskis, ei seleta see Rocki madalseisu. Nii kehvaks ei tohiks mees ühe suvega ikka jääda, pealegi on mõned teised põhitegijad samas seisus.
Küllap on jama mitme asjaolu kokkulangemises. Aga võib ju olla, et vormiteravik ongi sihitud euromängudeks ja me viriseme ilmaasjata. Näis.
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4507
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas vaim564 »

Rockil vedas, et Valgal juhtus samuti kehv viskepäev olema. Oleks nad kolmeseid pannud nii nagu Tarva vastu, siis poleks nalja olnud. Strupovics, Kruminš, Saage - kõik olid augus. No praegu on Rockis ikka midagi tõsiselt lahti, sest pannakse tagumise otsaga päris võrdselt ja palju poleks puudu jäänud, kui nii TTÜ-le kui Valgale oleks kaotatud. Meeste individuaalne vorm on kohutav ja seda peaaegu kõigil.
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja
Postitusi: 7240
Liitunud: 31 Dets 2008, 03:57
Asukoht: Tallinn

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas Egert »

Nähes, kuidas Rock seni mänginud on ning vaadates, milline on nende kalender, siis kevadeni on garanteeritud vaid 6 rahvusvahelist mängu. Ei sisenda erilist positiivsust, sest koondise meestest on hetkel ainult Kurbas ehk oma taseme välja mänginud.
sequa
Kasutaja
Postitusi: 960
Liitunud: 14 Nov 2011, 23:21

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas sequa »

FBst tänase st Pärnuga mängust:
Tänasel mängul ostsin paki popkorni, mis maitses väga kummaliselt. Kodus lähemal uurimisel avastasin pakipealt säilivus kuupäeva 20.09.2014. Positiivse võidu kõrvale natuke negatiivset ka. Võiks müüjaid kontrollima hakata vist, mis jama nad müüvad....
Kasutaja avatar
randomjoe
Kasutaja
Postitusi: 208
Liitunud: 05 Aug 2010, 11:07

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas randomjoe »

Tarvas > Rock täna. Ütleme nii et Kullamäe rünnakuskeem toimis.
Kasutaja avatar
Zog
Kasutaja
Postitusi: 1244
Liitunud: 26 Juul 2008, 23:39

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas Zog »

Saada Raplalt ja Tarvalt järjest tappa on ikka liig mis liig. Siin kisub asi sinnapoole kus Kullamäel tuleb tõsiselt oma töökoha pärast muret tundma hakata. Veel paar pauku ja ongi minek, ma arvan.
KalevRuus
Kasutaja
Postitusi: 2929
Liitunud: 19 Nov 2009, 21:12

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas KalevRuus »

Zog kirjutas:Saada Raplalt ja Tarvalt järjest tappa on ikka liig mis liig. Siin kisub asi sinnapoole kus Kullamäel tuleb tõsiselt oma töökoha pärast muret tundma hakata. Veel paar pauku ja ongi minek, ma arvan.
Kisub sinnapoole. Eks sõltub eurosarja mängudest.
Polegi nii masendunud ilmega Kullamäed näinud kui peale mängu intervjuud andmas.
Kasutaja avatar
zero0
Kasutaja
Postitusi: 2237
Liitunud: 06 Mär 2008, 16:53

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas zero0 »

Petrukonis on küll üks paras ämber.
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja
Postitusi: 7240
Liitunud: 31 Dets 2008, 03:57
Asukoht: Tallinn

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas Egert »

Koondislastest on seni endiselt ainult üks mees oma taseme välja mänginud - Kurbas.
sequa
Kasutaja
Postitusi: 960
Liitunud: 14 Nov 2011, 23:21

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas sequa »

Zog kirjutas:Saada Raplalt ja Tarvalt järjest tappa on ikka liig mis liig. Siin kisub asi sinnapoole kus Kullamäel tuleb tõsiselt oma töökoha pärast muret tundma hakata. Veel paar pauku ja ongi minek, ma arvan.
Ei imestaks, kui Tartu juhtkond vaikselt Tiit Sokuga kõnelusi peab...et esialgu hooaja lõpuni...
MEGA IRW
Kasutaja
Postitusi: 393
Liitunud: 06 Nov 2013, 21:06

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas MEGA IRW »

Muide see Dimsa, kes paari hooaja eest Rockis suht ilmetuid mänge tegi, on nüüd Euroliigas täiesti okeilt hakkama saanud. Klaipeda sai esimese võidu ka.
jombe
Uus kasutaja
Postitusi: 6
Liitunud: 02 Aug 2014, 09:43

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas jombe »

Seda pikka leedukat küll enam Rocki särgis näha ei taha. Tarva pisikeste vastu kaks??? lauda. Tuleb leida ikka mees kes korvi all ka midagi suudab.
Kalevpoiss
Kasutaja
Postitusi: 2269
Liitunud: 23 Sept 2009, 16:00

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas Kalevpoiss »

Siukest nalja pole vist enne olnud, et vähem kui kuu ajaga on eestikate põhiturniiri võitja selge. Kui nüüd eurosari ka aia taha läheb, siis võib küll Kullamäe palgata puhkusele saata. Mänge ju uuel aastal niikuinii pole.
michaelEP
Kasutaja
Postitusi: 1585
Liitunud: 06 Sept 2011, 10:28

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas michaelEP »

Kalevpoiss kirjutas:Siukest nalja pole vist enne olnud, et vähem kui kuu ajaga on eestikate põhiturniiri võitja selge. Kui nüüd eurosari ka aia taha läheb, siis võib küll Kullamäe palgata puhkusele saata. Mänge ju uuel aastal niikuinii pole.
Rocki võidud-kaotused KML-s eelnevatel aastatel

2008/2009 - 26-2
2009/2010: 23-5
2010/2011: 28-4
2011/2012: 25-3
2012/2013: 28-4
2013/2014: 30-2

2014/2015: hetkeseis 5-5

Pakun, et hooaeg lõpetatakse minimaalselt 9 kaotusega (ei näe võimalust, et nad Cramot võidaks - ja küll Rapla või Tarvas neid veel hammustab). Eelnevatel hooaegadel oleks 9 kaotusega juba kolmandaks jäänud, aga selle hooaja tasavägine seis võib Rockile päästeingliks saada. Pole sellist tugevat kolmanda koha pretendenti (ala Tarvas eelnevatel aastatel), kes Rockile-Kalevile kaotas, aga nõrgemaid kindlalt võitis. Praegu kaotavad kõik üksteisele punkte ja rock võib oma 9-11 kaotusega vabalt ikkagi teiseks tulla.

Kui nüüd Kullamäest rääkida, siis jah tõsi, mees on näidanud, et oskab asja juhtida küll, aga unustatakse ära, et ka komplekteerimine on peatreeneri ülesanne ja siin on Rock minuarust väga puusse pannud.

Esiteks ei mahu mulle endiselt pähe, miks vahetati kahe hooaja vahel stiili ja võeti kiire (kuid kaitses nõrga) tsentri asemel pikk ja kohamakas. Kas tõesti vaid Olaj-d oodates tehti see otsus?

Teiseks võeti raudmees Simpsoni asemel klubis pidevalt vigane Sokk. Kusjuures põhimängujuht on alles tagasi tulemas raskest vigastusest. Ehk mängujuhi positsioonil on üks comebacki tegev ja teine hea kuid habras mees. Kindlasti peaks seal olema ka kolmas mees - kasvõi Mario Paiste, kes oma 5-10 carbage-minutit ikka ära tooks - palli ületoomine ja tehnika on mehel võrdlemisi hea, kuid kes eeldatavalt on võrdlemisi odav. Ka selline mees nagu Raley-Ross võiks ROckile palju abiks olla. VTB ja EuroCup jääb tema jaoks ehk paljuks, aga BBL ja EuroChallenge tasemel tundub korralik mees. Kui Tarvas teda endale lubada saab, siis ei käi ta kindlasti Rockile üle jõu.

Kolmandaks, mille krdi pärast hoitakse klubis Dorbekud ja Doroninit. Siililegi ju selge, et nende meeste tipp-tasemel mängimise aastad on möödas, ometi on näiteks Dorbek kindlasti päris suure palga küsija. Praegu ei ole neist kummastki meeskonnale abi ja Kurbasele ei suuda nad vahetust pakkuda. Dinosauruste palgaraha eest oleks võinud tuua meeskonda kas mõne normaalse tasemega välismängija või kohaliku vihase mehe (nt Järveläinen või Paasoja).

Ja neljandaks, mis kurat on juhtunud Janar Taltsiga? Pildi järgi ütleks, et ega ta kaalu rohkem kui 80kg praegu küll pole.

Oleks meeskond näiteks praegu järgnev:
PG: Peciukevicus, Tanel Sokk, Paiste
SG: Kurbas, Rayley-Ross
SF: Järveläinen, Paasoja
PF: Talts, Eichfuss, Vene
C: Dilyse tüüpi mängija (mitte Dilys)/Toome/ Rain Raadik

Usun, et meeskonna mängupilt oleks kordades vihasem, kirglikum. Saan aru, et eelarve seab omad piirid, aga minu toodud roster ei oleks kindlasti kallim kui praegune Rocki kosseis.

AGa noh, mis ma siin fantaseerin. Reaalsus on see, et Rock peab lootma 6000 euro mehele Dorbekule ja geelsoeng Doronini ülestõusmisele.
Vasta