Petšerov oma eelmises elus oligi tegelikult 4, päris hea kolmesekäega.Zog kirjutas:Ma küsiks pigem niimoodi, et, milleks meile veel üks nr. 5, kui meil kaks tükki juba on, ja samas number neljasid ei ole ühtegi? (Noh, VTB tasemel... Kitsing heal päeval veab välja, keskmisel hakkab juba ansamblist välja langema.) Ok, on võimalik mängida nii, et on koos Elegar ja veel üks pikk väljakul, aga... praegu oleks Kalevil pigem vaja sellist Kanguri/Taltsi/Nate Fox'i tüüpi mängijat, kes on pikk, suudab lauda võtta ja kaitses suurte meestega mürada, aga on ka korvist eemalt ohtlik. Okei, ma saan aru, et päris Kanguri kaliibriga meest Kalev praegu endale lubada ei saa, aga kellegi, kes enam vähem sellele mallile vastab, peaks ju ikka leidma. Aga mida Varrak kolme tsentriga + Kitsing teha kavatseb sellest ma küll aru ei saa.
EDIT: parim, mis Petšerovist tulla võiks, on vast see, et ta Kupsase üle mängib ja pingile istutab. Siis oleks meie põhikoosseisu eesliin (Petšerov + Elegar) tõesti võimas, samas kui see mingil põhjusel ei toimi siis vahetusest suurt midagi millega mängu muuta tuua ei oleks.
Hetkel muidugi on siin juba ette halamist NN mängu järel, aga tegelikult on Cramol nr 4 koha peal ikka väga hapud lood, sest Kitsing võib iga hetk oma pöidlast lahti saada ja on tegelikult ikkagi ebastabiilne. VTBs on ikkagi väga olulisi mänge veel ja B. Liigas ka, Kitsing Keeduse kombo on abiks, aga neid mänge välja ei vea kahjuks. Iseasi tõesti, et oleks vaja 4. peale meest, kes kohe saaks mneeskonda tähtsates mängudes aidata. Aga ju siis selliseid mehi turul võtta väga pole (lepinguta).