Tartu Rock

Üleüldine korvpallijutt
michaelEP
Kasutaja
Postitusi: 1585
Liitunud: 06 Sept 2011, 10:28

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas michaelEP »

Kindlasti on Juventus (nagu kõik Leedu keskmikud) tugevad meeskonnad ja Rock on nendes mängudes pigem autsaider. Siiski väikese parandusega, Rytas käesoleval hooajal Euroliigasse ei saanud (Leedule on antud 2 kohta).

PS! Petrukonis saab nüüd võimaluse eks-koduklubi vastu särada
Kasutaja avatar
kalevcramo
Kasutaja
Postitusi: 1092
Liitunud: 16 Veebr 2008, 23:16

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas kalevcramo »

Vaatasin, et Rocki vastu figureeris Juventuse särgis Dimša. Alles paugutas ju Cramo vastu teises meeskonnas ning hooaja algul üldse Euroliigas. Mismoodi ja mitmes meeskond see tal sel hooajal juba on??? Saab kogu aeg kinga või lihtsalt jalutab erinevate meeskondade vahet?
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja
Postitusi: 3606
Liitunud: 26 Nov 2008, 16:52

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas Rix »

michaelEP kirjutas:Kindlasti on Juventus (nagu kõik Leedu keskmikud) tugevad meeskonnad ja Rock on nendes mängudes pigem autsaider. Siiski väikese parandusega, Rytas käesoleval hooajal Euroliigasse ei saanud (Leedule on antud 2 kohta).

PS! Petrukonis saab nüüd võimaluse eks-koduklubi vastu särada
Tegi oma tavalise kahvatu esituse.
Küll aga mängis Rock teisel poolajal üht oma parimat mängu sel hooajal imho. Punkte tuli igalt poolt ja kaitses pandi Juve lukku, mis lukku. Vahe oleks võinud isegi suurem olla, aga pinki ei ole hetkel. Pluss kaheks täitsa ok, kuigi Juve visketabavus teisel poolajal oli alla igasugust arvestust, mis kodusaalis võib muutuda.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
KossuF2nn
Kasutaja
Postitusi: 171
Liitunud: 20 Dets 2014, 22:01

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas KossuF2nn »

Huvitav kumb suurem flop on olnud see hooaeg, Augustas või Petrukonis.
Rio
Kasutaja
Postitusi: 1886
Liitunud: 12 Okt 2012, 22:02

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas Rio »

KossuF2nn kirjutas:Huvitav kumb suurem flop on olnud see hooaeg, Augustas või Petrukonis.
Hea teema tõstatasid, ma panustaks Petruconise peale.
NoName
Kasutaja
Postitusi: 752
Liitunud: 12 Aug 2010, 15:43

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas NoName »

Peciukevicius on suurem flop. Petrukonis on olnud muidugi oodatust halvem, aga eks tema taseme osas olid ootused juba eos põhjendamatult suured. See eest Peciukevicius tundus eelmisel hooajal Euroopa tasemel talendida. Seda hooaega ei tasu aga üldse kommenteerida.
flymadman
Kasutaja
Postitusi: 147
Liitunud: 02 Aug 2014, 16:33

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas flymadman »

rock peaks augustase minema saatma uuel hooajal ja pärnust uue mehe vōtma,muidugi sandis silavs pole vist nii stabiilne vend olnud kui augustas pärnu hoiajal oli ja aga vaatada mehe selle hooaja stats. siis pole paha.
michaelEP
Kasutaja
Postitusi: 1585
Liitunud: 06 Sept 2011, 10:28

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas michaelEP »

Kalevi käesoleva hooaja näide on tõestanud, et kõige tähtsam positsioon on kossus PG (tegelt tõestas seda ka Rock ise eelmisel aastal).

Kui nüüd soovitusi anda Rockile, siis tuua kvaliteetne mängujuht, kes peaks olema meeskonna kõige kallim mängija. Korviall on ise-enesest Talts ja Toome olemas. Ühte pikka oleks ilmselt ka juurde vaja, Petrukonise sugust feili enam lubada ei saa. Dorbek-Kurbas-Doronin-Eichfuss on ju iseenesest kõik korralikud mängumehed aga ei midagi asendamatud. Mina seaks nad valiku ette - palganumber väheneb 2x või on meeskonnast minek. Isegi kui otsustavad lahkuda (samas kuhu neil minna?), saab tuua veel mõne leegionäri ja näiteks Sutile võimalus anda.

Kui otsustavad jääda saabki Rock pikema pingi.

Teoorias muidugi kõik lihtne, aga midagi peab Rock nüüd muutma.
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja
Postitusi: 3606
Liitunud: 26 Nov 2008, 16:52

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas Rix »

Neid kahte-kolme peaks siis väga hoolikalt valima ning pigem kolm kui kaks. Balti liiga kohal vist ka mingid küsimärgid, seega oleks ikkagi hädasti vaja mingit muud väljundit peale euochallnge sarja ja käesolevate sarjadega ei meelita korralikke leegionäre ka.
Verevahetus on muidugi must be done, pmst Talts, Sokk, Dorbek võiks jääda, Kurbas vast ka (või noh...), Eichfuss muidugi vast ka. Kurbasele sooviks meeskonnavahetust sel juhul, kui sarjad Rocki jaoks samaks jäävad. Iseasi, keda Eestist võtta on, aga Järvelainen, mõni raplakas...
Toomet ma ei jätaks, sest paremaks ta põlved ei lähe ja sellist hõredat graafikut ka Rock minu meelest enam lubada ei saa (asi pole mängude, vaid kvaliteetsete mängude arvus).
“I know it when I see it” - Potter Stewart
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4444
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas vaim564 »

Kuna Toome esindab vist peaaegu ainsana Tartu ülikooli, siis ilmselt ta jääb, aga tema roll võib jääda sarnaseks nagu praegu Doroninil. Kui jätta, siis Talts, Sokk (on samuti enamasti oma ära teinud), teiste puhul juba oleneb, mingi 3-4 leegionäri võiks olla eesmärk ja ehitada meeskond nende ümber. Noored Sutt jt sel juhul kui mänguaega saavad, vastasel korral oleks neil mõtet parem uus klubi otsida.
michaelEP
Kasutaja
Postitusi: 1585
Liitunud: 06 Sept 2011, 10:28

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas michaelEP »

Balti Liiga vast ei kao kuhugi, on seal ka suur huvi läti-leedu keskmike poolt. EuroCupile rock anyways ei pääse. VTB jaoks puudub vastav infrastruktuur. Seega ega Freimanise või Elegari suguseid mehi siia ka parima tahtmise juures ei saa. Tulebki sellised Ingrami või Dilyse suguseid mehi otsida, või siis otse ülikoolist värvata. Või miks mitte mõni Eesti klubide leegionär endale võtta

PG: Ingram, Sokk, Siim-Markus Post
SG: Raley-Ross, Kurbas*, Sutt
SF: Dorbek*, Paasoja, Järveläinen
PF: Talts, Eichfuss*, Vene
C: Bubalo, ülikoolist ameeriklane, K-R Jürjens

oleks kogemust, noorust ja Tartu toetajate jaoks mõjuks selline koosseis kui sõõm värsket õhku. Kokku ca 15 meest, mis võimaldaks KML mängudes noorematel mängida ja rotatsioon suuremana hoida.

* juhul kui nõustuvad tugeva palgalangusega. Nende asemel tooks näiteks Tormi Niits, Sander Raieste ja veel ühe ameeriklase. Selliselt uuelt ja noorelt koosseisult ei ootaks keegi kohe ka tulemust. Aga see oleks tulevikku suunatud meeskond
Viimati muutis michaelEP, 02 Apr 2015, 22:54, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar
zero0
Kasutaja
Postitusi: 2237
Liitunud: 06 Mär 2008, 16:53

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas zero0 »

Välishooajale saab 3. panna. Petrukonis ikka jube valik, pandi mööda.
Krysver
Kasutaja
Postitusi: 504
Liitunud: 22 Jaan 2008, 11:15

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas Krysver »

Peciukevicius tegi eelmisel aastal tõesti ju sellise hooaja, et vähemalt siinkandis peeti teda Leedu koondise kandidaadiks. Nüüd on see asi tõenäoliselt ikka konkreetselt igalt poolt maas.
Rocki suurde verevahetusse ei usu. Jätkatakse tõenäoliselt sellise suht korraliku meeskonnaga, kes kohalikus liigas finaali jõuab. Muudes sarjades muidugi sõltub väga nendest paarist leegionäri valikust.
KalevRuus
Kasutaja
Postitusi: 2929
Liitunud: 19 Nov 2009, 21:12

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas KalevRuus »

Kokku ca 15 meest, mis võimaldaks KML mängudes noorematel mängida ja rotatsioon suuremana hoida.
Miks lausa 15 meest vaja on, kui mängudegraafik enam-vähem samaks jääks?
Ilmselt Suti osa on järgmisel aastal senisest suurem nagunii, Kullamäe on seda öelnud. Millest võib omakorda järeldada, et mõni vanem mees ilmselt pensionile saadetakse.
Mina enamiku koosseisust säilitaks, ega kohalikke eriti kusagilt juurde võtta nagunii pole. Tõepoolest on kõige tähtsam, et pandaks täppi mängujuhi ja tsentriga.
michaelEP
Kasutaja
Postitusi: 1585
Liitunud: 06 Sept 2011, 10:28

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas michaelEP »

Praegu on Rockis paratamatult see seis, ega suurt edasiminekut antud koosseisult oodata ei saa. Eelmine aasta mängiti oma maksimumvõimete lähedal. Eesmärk võiks ikkagi olla kasvõi see sama Challenge sari kinni panna. Dorbek, Timo, Doronin, Toome on kõik Eesti mõttes kvaliteetsed ja head mängijad aga pigem juba oma karjääri langusfaasis.

Ei saa salata, et Rocki koosseis on liiga vana. Kui sealt ära võtta Sutt, Vene ja Meister, kes reaalselt nagunii ei mängi, on meeskonna keskmine 30+
Vasta