Seal minu lingis ongi ju kirjas,et kui väga vaja siis võetaksegi see tartu parim ' korvpalli hall' mida kasutatakse kergejõustikuks, ja mahutatakse sinna see 4000- vajalik publik. Ja see saal peaks olema ikka korralik
#7 kirjutas:Seal minu lingis ongi ju kirjas,et kui väga vaja siis võetaksegi see tartu parim ' korvpalli hall' mida kasutatakse kergejõustikuks, ja mahutatakse sinna see 4000- vajalik publik. Ja see saal peaks olema ikka korralik
hakkavad jälle raudselt ulguma et ei saa siis jäävad nädala kergejõustiku trennid ära, kuna juba 3 päeva panevad tribüüne üles, nagu oli tähtde mängu ajal .
miski ütleb mulle, et selles kergejõustiku saalis.. (kas see a le coqi w) kaob see fiiling ära, vanas TÜ spordihoones tuleb alati see kodusaali tunne kuidagi rohkem esile.
kes millal ütles? ametlik taotlus tehti eile ära ja ootavad nüüd vastust, mis peaks selle nädala jooksul tulema...fiba nõuab aint ilgelt pappi korraldusõiguste eest
Vaseliini Mati kirjutas:kes millal ütles? ametlik taotlus tehti eile ära ja ootavad nüüd vastust, mis peaks selle nädala jooksul tulema...fiba nõuab aint ilgelt pappi korraldusõiguste eest
Tegelikult ei sa Tartu klubi juhtidest aru.Näiteks Baronsil pidi see aeg saal reserveeritud olema aga nemad juba tegid pakumise,et viime final4 SIAULIAI'se.(Neil see kõige ligidamal~140km.)Rock oleks võind sama teha,et mängime Final fouri Tallinnas Saku suurhallis.Vähemalt eestis toimub mitte küprosel aga ei nüüd ehitavad seal sitast saia.
Viimati muutis Alex, 06 Mär 2008, 02:54, muudetud 1 kord kokku.