Aga intekas oli väga lahe. Päris palju sai targemaks ja mitmed asjad, mida seni vaid aimata võis, leidsid kinnitust.
Lõbus fakt oli muidugi see, et Mürka käis (või käib?) Delfi kommentaariumis provotseerimas.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Äkki ka siin?
Pakun, et need olid Millage ja Abbott. Moldoveanut kohe kindlasti ei usu.michaelEP kirjutas:http://sport.delfi.ee/news/korvpall/bas ... d=71466793
Üks parimaid korvpalli-alaseid intervjuid, mida ma näinud olen
Varrak annab üsna üheselt mõista, et Moldoveanu ja Abbott olid eelmine aasta need, kes keemiat lõhkusid.
Mis ta karjääril siis viga on? See hooaeg euroliigas 17 minutiga 7 punkti mängus, Poola liigas veel paremad numbrid. Wilkinsonist oli mees ikka kõvasti ülevaim564 kirjutas:Mul pole põhjust Moldoveanut kliimarikkumises süüdistada, aga tema kasutegur jäi meeskonnale väiksemaks kui Foxil, Freimanisel või isegi Petšerovil, isegi Wilkinsoniga võrreldes. Mitte et ta halb mängija oleks, seda näitab ka tema edasine karjäär.
Millaget ma pakuksin ka esimesena, VTB-s feilis ta täiega. Teise kohta raske öelda Abbott, Gibson ...?Egert kirjutas:Pakun, et need olid Millage ja Abbott. Moldoveanut kohe kindlasti ei usu.michaelEP kirjutas:http://sport.delfi.ee/news/korvpall/bas ... d=71466793
Varrak annab üsna üheselt mõista, et Moldoveanu ja Abbott olid eelmine aasta need, kes keemiat lõhkusid.
See oleks ka minu pakkumineEgert kirjutas:Pakun, et need olid Millage ja Abbott. Moldoveanut kohe kindlasti ei usu.michaelEP kirjutas:http://sport.delfi.ee/news/korvpall/bas ... d=71466793
äkki liigagi sees? või püksis?vaim564 kirjutas:Machado käitumine oli väga õige, kui ei taha rääkida, siis ei räägi. Näitab, et mees oli tõsiselt mängus sees.
Kas Sa ise ka sellest jamast miskit aru saad,mida siia kirja panid?Said liiga palju voolu või tilgutasid paar õllet üleliia?barons kirjutas:äkki liigagi sees? või püksis?vaim564 kirjutas:Machado käitumine oli väga õige, kui ei taha rääkida, siis ei räägi. Näitab, et mees oli tõsiselt mängus sees.
selline krasnodari mäng, jenesseiga kodus ei anna võrreldagi...
aga pole hullu, uuel hooajal newyork knicks-s koos realey-rossiga suuri tegusi tegemas. nba hoia eest, siit me tuleme - welcome to estonia! scott&branis, kml 2. ja 4 . koht!
paistab, et vtb esitreeneritel ikka õige s**t nädalavahetus, cska mudas - cramo lagas?
jah, võtan omaks nii esimese lause, kui knicksi teema.pebeetu kirjutas:Kas Sa ise ka sellest jamast miskit aru saad,mida siia kirja panid?Said liiga palju voolu või tilgutasid paar õllet üleliia?barons kirjutas:äkki liigagi sees? või püksis?vaim564 kirjutas:Machado käitumine oli väga õige, kui ei taha rääkida, siis ei räägi. Näitab, et mees oli tõsiselt mängus sees.
selline krasnodari mäng, jenesseiga kodus ei anna võrreldagi...
aga pole hullu, uuel hooajal newyork knicks-s koos realey-rossiga suuri tegusi tegemas. nba hoia eest, siit me tuleme - welcome to estonia! scott&branis, kml 2. ja 4 . koht!
paistab, et vtb esitreeneritel ikka õige s**t nädalavahetus, cska mudas - cramo lagas?