Jeesus, sulle ikka ei anna miski rahu, on üks arvamus, mis peaks olema universaalne tõde.michaelEP kirjutas:Jälle need topeltstandardid...
alles siin mõni mees rääkis, kuidas BBL-s on kõik alla võidu mõttetu. Üksikuid mänge ja medaleid ei mäleta keegi. Ainult võit loeb. Ja nüüd järsku ei ole PO iseenesest tähtis, vaid üksikud võidud?
Seletaks ise asja nii, et ei ole väga suur vahe, kas jääd 7. või 8. - üks koht tabelis pole suur asi. Samamoodi ei ole väga oluline, kas oled 11 või 12. On aga äärmiselt suur vahe, kas oled 1 või 2....3 või 4...8 või 9, kuna nende kohtade vahelt jookseb piir järgmisele tasemele.
Vormelis on ju ka oluline kas sa oled 10 või 11, kuna sealt jookseb punktikoha piir. Seda, kas sa kaotasid punktikoha ainult 0,1 sekundiga ei mäleta keegi.
Kõike arvesse võttes, siis Kalevile VTB eest tubli 5- (PO välja jäämine oli niivõrd lähedal, et ei suuda 5+ ära panna).
Spoiler_järgnev on sügavalt isiklik arvamus emotsioonist, mida mäng pakub, mis on minu personaalse hooajahinnangu alus sel hooajal. Seetõttu ma ei võrdleks BBLi ja VTB-d see hooaeg, kui, siis tõesti just nii nagu ülal välja tõid. VTB-s oli hooajaeelseid prognoose vaadates iga võit sündmus, mida saalis tähistada ja hea meelega veel mitu päeva meenutada. BBL oma kummipallide ja nurgataguste pusimistega- noh, olekski vaid karikas midagi, mida meenutada või nt põnev poolfinaalseeria. Ei tulnud ja oligi suht mõttetu tulemus Cramo jaoks. Kui nüüd Varrakut tsiteerida- siis ilma Lietkabeliseta poleks tulnud nt VEFi võitu. Spekulatsioon, aga mitte minu oma. VEFi ja Oktjabri võit isiklikult andisd mulle selle hooaja ühed suurimad emotsioonid, mida saaks vist kõrvutada vaid BBLi finaalmänguga.