No kui ta ikka üle kümne silma teeks VTBs ja kolmeste % 40 oleks, pluss veel tõmbab vastaste mngu laiali- seda oleks enam kui küll. Hetkel on tegelt palju just tema füüsises kinni.KalevRuus kirjutas:Rossi osas loodan minagi, et küllap ta veel kohaneb ja kujuneb senisest hoopis olulisemaks mängijaks.
Mis aga Freimanisse puutub, siis loodan sama aga olen üsna kindel, et oma eelmise hooaja vormini ta ei jõuagi. Mullu oli ta kolmeste % Cramos 52, kaheste % veel parem, kas äkki 55 või sinnakanti. Keskmine punktisaak oli vist 18. Ebareaalne, et ta uuesti nende numbriteni jõuab. Pigem ta eelmisel aastal nende mõne kuu jooksul ületas ennast kõvasti. Ta on hea mängija aga mitte päris NII hea.
Hooaja üldarutelu
Re: Hooaja üldarutelu
“I know it when I see it” - Potter Stewart
-
- Kasutaja
Camil Hadzic
95 aasta poiss ja 2.12 pikk ei tea kas saab temast asja? Keegi on näinud mängimas?
95 aasta poiss ja 2.12 pikk ei tea kas saab temast asja? Keegi on näinud mängimas?
http://www.ohtuleht.ee/666456/hiiglane- ... ksus-suudi" onclick="window.open(this.href);return false;theundertaker kirjutas:Camil Hadzic
Siit saad osaliselt vastuse, olen näinud mängimas , ei usu et temas asja saab.
-
- Kasutaja
Selge tänan.
On olnud au temaga koos platsil olla, temast saab asja küll...Kossuliiga C divisjonis
-
- Kasutaja
Karika finaalid ei tule jälle siia, vaid mängitakse saaremaal. Millal viimati oli siin, minu teada, ikka ammu aega tagasi.
-
- Kasutaja
ma millegi pärast arvan et see uus mees saab olema eelmine hooaeg samaras mänginud kervin bristol ning ta sai täna kinga kreekast.
-
- Kasutaja
Kervin siia? Miks sa seda arvad?
Tallinnas, kus näeb nädalast nädalasse (väga) tugevaid välistiime, ei jaguks sellise show-turniiri jaoks ilmselt publikut. Parem korraldada see korvpalli propageerimise eesmärkidel väiksemates kohtades.theundertaker kirjutas:Karika finaalid ei tule jälle siia, vaid mängitakse saaremaal. Millal viimati oli siin, minu teada, ikka ammu aega tagasi.
-
- Kasutaja
Ja aga siis ei saa minna vaatama kuidas cramo võidab. Muud häda pole midagi.
Bristol on liiga sama tüüpi mängija kui Boone. Hea kaitsemängija, kes toob oma punktid ründelauast või realiseerib talle kättemängitud olukorrad, aga ise kuigi loov ei ole.korvpallihuviline kirjutas:ma millegi pärast arvan et see uus mees saab olema eelmine hooaeg samaras mänginud kervin bristol ning ta sai täna kinga kreekast.
-
- Kasutaja
keda ise tahakside ja loodaksite kalevis näha äkki tõesti bristol ei tule.võimalikest variantidest.
Kangur sobiks hästi, aga tal on praegu muud tegemist
-
- Kasutaja
võibolla olen midagi maha maganud ,aga kus kohast pärineb info ,et keegi üldse lähiajal Kalev/Cramoga liitumas on,sest pole ju Varrak midagi öelnud ,et kegi nüüd tulems on.korvpallihuviline kirjutas:ma millegi pärast arvan et see uus mees saab olema eelmine hooaeg samaras mänginud kervin bristol ning ta sai täna kinga kreekast.
Varrak ütles , et ootavad esimesed mängud ära ja siis vaatavad kas on kedagi juurde vaja.
Tegelikult oleks meil vaja Rossi ja Freimanist.
Tegelikult oleks meil vaja Rossi ja Freimanist.