Hooaja üldarutelu

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
theundertaker
Kasutaja

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas theundertaker »

Tänaseks, siis ühtegi uut meest ei jõudnud kohale vist.
SirCharles
Kasutaja

Postitus Postitas SirCharles »

http://sport.delfi.ee/news/korvpall/ees ... d=73193683" onclick="window.open(this.href);return false;

See nüüd pole küll see uudis mida me fännidena ootame .
Rio
Kasutaja

Postitus Postitas Rio »

Et saame nr 2 peale ühe vana tegija juurde ? :D
SirCharles
Kasutaja

Seda ka , eks siis saab nojah öelda oma arvamuse rasvaselt 101 korda välja , aga kogu austuse juures Kristjani vastu ja see austus on tema vastu väga kõrge , siis me vajame ikka keskmängijat , aga eks see olukord näitab ,et pappi on vähe oi kui vähe
KossuF2nn
Kasutaja

Postitus Postitas KossuF2nn »

Lisaks kardan, et Kanguri selg ei pea cramo tihedale graafikule vastu
nojah
Kasutaja

Postitus Postitas nojah »

Tänan tähelepanu eest.
Noh võrreldes Skelega oleks Kangur isegi päris hea täiendus. Lihtsalt ühte tsentrit ja ühte mängujuhti oleks sel juhul veel juurde lisaks vaja :P aga Skele on tõesti täpselt seda tüüpi mängija (kõigist võimalikest mängijatüüpidest maailmas, kes meeskonna koosseisule võiks midagi lisada) kellele ma küll mingit rolli või kelle järele vajadust ei näe.
vaim564
Kasutaja

Postitus Postitas vaim564 »

nojah kirjutas:
JukuNoorem kirjutas:Kuna vajaliku pika jaoks raha pole, siis tuuakse uus mängujuht näiteks! :D Mul tekkis seda artiklit lugedes selline eelaimdus!
Noh hea kui mängujuhtki tuuakse. Mina ennustan, et tuuakse mängija pikkusega 189 cm, kes on võimeline mängima positsioone nr 2 ja nr 3 :)
No see on enam-vähem Škele profiil :D
nojah
Kasutaja

Postitus Postitas nojah »

vaim564 kirjutas:
nojah kirjutas:
JukuNoorem kirjutas:Kuna vajaliku pika jaoks raha pole, siis tuuakse uus mängujuht näiteks! :D Mul tekkis seda artiklit lugedes selline eelaimdus!
Noh hea kui mängujuhtki tuuakse. Mina ennustan, et tuuakse mängija pikkusega 189 cm, kes on võimeline mängima positsioone nr 2 ja nr 3 :)
No see on enam-vähem Škele profiil :D
Nojah peab tunnistama, et vahel võib reaalsus ületada isegi minu kõige sarkastilisema huumori... ma kujutasin ette, et kui selle positsiooni mängija MK asemele otsitakse, siis on tegemist tippvormis ja parimas mängijaeas mehega, kes suudab vähemalt liidripositsiooni võtta. Aga noh kõige hullem variant mille ma ise suutsin välja mõelda, oli Rossi noorem vend. Noh umbes sama.
SirCharles
Kasutaja

Huvitav kui Kangur tahtis sügisel 20 K saada ja Iff pakkus 8 K , siis paljuga nüüd Kristjan nõustub ....

8 k € peaks ikka täitsa 206-212 cm keskmängija saama küll .
KalevRuus
Kasutaja

Postitus Postitas KalevRuus »

KossuF2nn kirjutas:Lisaks kardan, et Kanguri selg ei pea cramo tihedale graafikule vastu
See poleks mingi probleem, kui vaadata lähikuude graafikut, siis piisaks sellest, kui teda paarist eestikate mängust vabastada. Näiteks sõidust Valka.
Asi on ikka selles, et tema positsioonile pole otseselt meest vaja. Freimanis ju mängib sel hooajal lõpuni välja,.
Tannn
Uus kasutaja

Postitus Postitas Tannn »

Oled vist eelmisest aastat mõned mängud unustanud, Valga karistab ära jälle sellise suhtumisega :D
KalevRuus kirjutas:
KossuF2nn kirjutas:Lisaks kardan, et Kanguri selg ei pea cramo tihedale graafikule vastu
See poleks mingi probleem, kui vaadata lähikuude graafikut, siis piisaks sellest, kui teda paarist eestikate mängust vabastada. Näiteks sõidust Valka.
Asi on ikka selles, et tema positsioonile pole otseselt meest vaja. Freimanis ju mängib sel hooajal lõpuni välja,.
Varmpz
Uus kasutaja

Postitus Postitas Varmpz »

Eile sai linnapeal klubi bosse nähtud ning kohe võimalust kasutades, tutvustasin end suure Kalevi fännina ning küsisin Valdmaa käest, et kas on kedagi tulekul. Väitis, et nii korvi alla kui ka tagaliini on 1 pallur tulemas
Rio
Kasutaja

Postitus Postitas Rio »

Varmpz kirjutas:Eile sai linnapeal klubi bosse nähtud ning kohe võimalust kasutades, tutvustasin end suure Kalevi fännina ning küsisin Valdmaa käest, et kas on kedagi tulekul. Väitis, et nii korvi alla kui ka tagaliini on 1 pallur tulemas
Peale mitut õllet ta seda ütles ? Korvi alla on kindlasti kedagi lisandumas, küsimus on vaid millal ja mis kalibriga vend.
theundertaker
Kasutaja

Postitus Postitas theundertaker »

No Valdmaa ütles, et ootavad ära euroliiga viimase vooru ja siis kui keegi sealt vabaks jääb, siis üritavad endale saada.
Rio
Kasutaja

Postitus Postitas Rio »

http://www.eurobasket.com/freeag.asp?Posit=4" onclick="window.open(this.href);return false;
Eurobasketi pikas vabade pf-de nimekirjas on ka Keerles :D
Vasta