ahsoo..mina kui "euroliiga geenius" ajasin siis saloniki arise kellegiga segi (võib-olla saloniki paok'ga, ok nali ), aga siis hea, nagu ma aru saan, kui fenerbache v kellel rytasega võrdselt punke, kaotab latiinodele ja rytas võidab arist, siis rytas edasi jah?
Viimati muutis greystone, 13 Mär 2008, 16:42, muudetud 1 kord kokku.
greystone kirjutas:ahsoo..mina kui "euroliiga geenius" ajasin siis saloniki arise kellegiga segi (võib-olla saloniki paok'ga, ok nali ), aga siis hea, nagu ma aru saan, kui fenerbache v kellel rytasega võrdselt punke, kaotab latiinodele ja rytas võidab arist, siis rytas edasi jah?
täpselt nii!! aga loodame et leedukate närv peab vastu, sest arisel ülikõva kodupublik ju
Köik oleneb kui tõsiselt Tau ja Cska viimast mängu võtavad.Mõlemal vöörsil mäng ja tulemusel pole vahet.Kui lähevad lolli mängima siis on Barca ja Fene edasi.Kaks mängu on kus edasipääs oleneb ainult nende tulemusest.Partizan-Panathinaikos ja Olympiakos-Real.
andy72o kirjutas:Köik oleneb kui tõsiselt Tau ja Cska viimast mängu võtavad.Mõlemal vöörsil mäng ja tulemusel pole vahet.Kui lähevad lolli mängima siis on Barca ja Fene edasi.Kaks mängu on kus edasipääs oleneb ainult nende tulemusest.Partizan-Panathinaikos ja Olympiakos-Real.
jah sellesuhtes kyll, et mõlemal on grupi võit kindel ja pole ime kui 3 kooseisuga mängima lähevad..