Rocki püüab oma korvpallikooli poisse järelkasvuks kasvatada , hetkel esimesed asjalikud poisis noored (1999 a poisi Kivi, Rosenthal ja Peiponen) kahjuks seal hetkel pikkasid ei paista ka 2000 ja 2001 a poiste hulgas, Sutti puhul ei saa me hetkel rääkida mingist arengust, ok pingiotsa peal ei areneta aga vaadake kasvõi viimast Pärnuga mängu kõik Sutti pallikaotused lõppesid vastase kiire korviga ja kahjuks mingit positiivset kasutegurit noored Sutt ja Vene Pärnu vastu ei teinud , rääkimatta Venest kes jääb 4 kohale lühikeseks ja 3 kohale aeglaseks seega , temale järgmine hooaeg ma küll mingit rolli meeskonnas ei näe. Eks tahetaks Eestist omavanuste liidreid aga paljud lähevad välismaale ja mõned eelistavad võimalusel Cramot siis ma väga suurt valikut Rockile ka siit ei näe.japs kirjutas: Vastandamine jäägu pigem delfisse tõepoolest. Aga eks kahjuks leidub siin piisavalt tihti Rocki teemal asjatundmatuid, lahmivaid, jne postitusi (millele alati ei viitsigi reageerida), aga kuna tegu siiski otseselt Cramo foorumiga, siis see vist ka paratamatu. NB!!! ma ei mõtle siin absoluutselt Sinu postitust!!!
Mis puutub Kajupanga või Järveläineni eelistamisse Doroninile, siis mina selle poolt poleks. Kui kõik terved ja vormis, siis on Doronin neist mõlemast parem ja Tartule kasulikum mees. Siin muidugi sees suur "KUI", Doronini vigastustealdisus on ammu teada fakt. Sellel hooajal on tal isegi hästi läinud. Doronini puhul jäetakse pidevalt välja fakt, et mees on oma klubi kasvandikust veteran! ja tsiteerides Pahvi, veteranid on kõvad! Mida annaks juurde keskpärased Kajupank või Järvelainen? Ok vigasest Doroninist ollaks parem, aga meeskonna tase ei tõuseks. Mõlemad oleks Kurbase vahetusmehed ja nende kasutusvõimalus oleks väiksem kui Doroninil. Kui rääkida mehe mänguaja vähenemisest või meeskonnast väljajätmisest, siis esimese asendajana näen mina ikkagi Sutti, seda ootaks küll. Siit siis uuesti küsimus, et ootaks Kullamäe selgitust Suti vähse kasutamise ja arengu seiskumise osas.
Kui rääkida, Kalev-Rock värbamise erinevustest, siis see minumeelest pada sõimab katelt teema, siin oleks etteheiteid mõlemale. Rocki eestlastest värbamise osas näen mina 2 põhisuunda:
1. Arenemisvõimeline noor
2. Eesti koondise tasemel mees (Laane tõsi sinna peaaegu kuulub).
25+ Eesti liiga tegijate toomisel suurt pointi ei näe.
Selle hooaja Rocki probleem on varumängujuhi puudumine, seda kasvõi Eesti tasemel, Sokk on vigane ja ei ole vormis, samas Zabas on isetseja kes pigem mängu lõhub kui üles ehitab ,Sutt keda püütakse mängujuhiks kasvatada , ei kannata hetkel isegi eesti taset välja,Tõepoolest järgmine aasta ootaks noorte lisandumist ja seda kohtadele 4/5 ja 1 , sest 2 si ja 3 si tuleb Rocki süsteemist isegi, aga need kohad eestis kõigil klubidel nõrgad ja asjalike pikke või mängujuhte napib , lihtsalt kedagi Rocki pingi peale arenema mõtetu võtta aga samas ilma nendeta ka ei saa , surnud ring. Muidugi kui sellist tööd teha nagu Rock teeb Petrukonisega äkki kannatab ntx Parrolist ka mõne aastaga mingi mängija teha aga kas Rocki treenerite staff selliseks lisatööks valmis on , kahtlen ja kas ka noormängija tuleviku arenemist silmas pidades mõneaastase pingipoisi rolliga nõustub , ka väga kahtlane.