Hooaja üldarutelu

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
korvpallihuviline
Kasutaja

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas korvpallihuviline »

minu arusaama järgi on teine mees ka veel kandidaadiks umbes sama tase ja eesti korvpallisõpradele tuntud ilmselt läti või leedu liigast

Kui nii läheb siis müürsepp peatreenriks
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja

Postitus Postitas Rix »

Üldisem küsimus- millal üldse viimati Cramo n-ö puhtalt alt läks kedagi pukki-eesliini värvates? Keskpärasusi satub muidugi, aga päris Owensit tehti vist viimati Vrbanov (Owens ise oli ikka päris säästuhooaeg ju igas mõttes)? Tagameestega muidugi vähe teine lugu- hr Mcleo kohta on siin hiljem ka Varraku käest kuuldud, et näed- tuleb mees ja paneb esimeses mängus nagu kulda ja siis tuleb välja, et...
Nii et mõneti on ses asjas ka päris korralik samm astutud, äkki peaks vähe rohkem siis värbajaid usaldama?
“I know it when I see it” - Potter Stewart
korvpallihuviline
Kasutaja

huvitav millal uudis välja tuleb siis oleks kõik selge ise arvan et täna õhtul.
Maxi
Kasutaja

Postitus Postitas Maxi »

Rix kirjutas:
Maxi kirjutas:No, eks muidugi võib igasugu vendasi kutsuda ja veenduda et mängumeestega tegu pole, aga hooaeg hakkab vaikselt lõppema ja kui soovitakse VTB´s veel mõne võidu võtta, siis peaks naljategemise lõpetama.

D-leagues on hetkel- Benson, eelmainit Bachynski, Dunigan, Nix (mängis paar aastat tagasi Vefis), Mullens, Henry Sims

ja terve hunnik muid nägusid, kas tõepoolest ei huvita VTB neist kedagi ja ei saa mõnda asjalikku meest siia tuua
D-liigast sa ei saa mehi kätte ilma päris korraliku väljaostusummata, seda mainis Raudam ja tõepoolest nii see on. See värbamine ei käi nii, et võtad Eurobasketist nimekirja vabadest agentidest ette ja kukud muudkui ettepanekuid saatma.
Olen kursis, et buyout on 50k USD, AGA väga palju oleneb mängijast ja agendist ning selline variant on olemas, et meeskond tuleb mängijale vastu ja lõpetab lepingu, seda ei saa teha juhul kui mängija on NBAst "laenul" vaid on valitud tavalise draft processi järgi.

Laias laastus tegelikult see asi peakski nii käima Cramo sugusel meeskonnal et võtad nimekirja lahti ja hakkad pommitama, aga mitte mängijate vaid agentuuride oma.

Kui Valdmaa tuleks avaldusega, et kogu Boonest jääv raha läheb võlgade ja EMTA makseteks, siis selge, saame sellest aru ja aktsepteerime. Kui aga selgitusi ei tule ja tuuakse meeskonda mingeid postuumuseid, siis on midagi väga korrast ära.
vaim564
Kasutaja

Postitus Postitas vaim564 »

See Varbanov oli küll rohkem Kuusmaa taktika ohver, päris Owensiga ma teda ei võrdleks. Palli sai ta põhimõtteliselt ainult ründelauast, meeskond ei osanud sellist target-tsentrit kasutada. Ta sattus ikka absoluutselt valesse meeskonda. See Bachynski oligi ilmselt palju loota, pealegi ennustatakse talle järgmiseks hooajaks NBA-kutset ja küllap sihib seda Bensongi.
Posthumus on vast ikka kõrgema klassiga kui Jaan Montgomery, aga seis on siis õige nutune tõesti.
korvpallihuviline
Kasutaja

egert peaks sõna võtma äkki oskab midagi tarka öelda selle loo kohta.
nojah
Kasutaja

Postitus Postitas nojah »

No ma loodan küll, et arvamused, et jutuks just see Kanada vend päris tõele ei vasta. No johhaidii küll. Kellele tuli meelde siin Owens või Edney, mulle meenus millegipärast Jaan Montgomery :) No päris nii ikka ei peaks olema, et me Boone palgaraha eest toome selliseid mehi, kellesarnaseid ilmselt Valga või Pärnugi ei vaataks, Rakverest või Klandorfi Kalevist rääkimata. Isegi seesama Marojevic kes nüüd vist Tarvast kinga saab on kaks korda rohkem mängija. Võtku siis tema kui tõesti ei ole mitte kedagi turul saada. Ja mis Youtube videosse puutub, siis "youtube video alusel" palkamine käib ikka selle kohta, kui keegi mingi highlights video järgi tuuakse. Kui Youtubes on ikka video tervest mängust saadaval, siis see annab ikka päris õige pildi. Või käis keegi videot häkkimas ja tegi mehe seal neli korda kobamaks kui ta päriselt on?

Eelmisel mängul kamraadiga just viskasime nalja ühe "kuldse kolmiku üle" (vast olete näinud, seltskonnas üks paks ja suuremat kasvu meesterahvast, kes on juba tublisti üle kümne aasta kõigil mängudel kohal olnud, dressides ja kilekotiga + tema kamraadid, üks eakam daam ja siis vanem vuntsidega härra) - istusid seal üksteise taga. Sõber pakkus, et ei tea kas tülli läinud, et erinevates ridades istuvad. Ma pakkusin, et Cramo värbajad ei ole ilmselt kokku leppinud, keda Boone asemele tuua. Vägisi hakkab tunduma, et nemad vahel neid mängijaid ostavadki. Või ma ei tea - on see Boonega samast agentuurist mees. Arvasid, et kui korra ühe mängijaga joppab, siis järgmiseks võib sama agendi kaudu ükskõik kelle palgata?
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja

Postitus Postitas Rix »

nojah kirjutas:No ma loodan küll, et arvamused, et jutuks just see Kanada vend päris tõele ei vasta. No johhaidii küll. Kellele tuli meelde siin Owens või Edney, mulle meenus millegipärast Jaan Montgomery :) No päris nii ikka ei peaks olema, et me Boone palgaraha eest toome selliseid mehi, kellesarnaseid ilmselt Valga või Pärnugi ei vaataks, Rakverest või Klandorfi Kalevist rääkimata. Isegi seesama Marojevic kes nüüd vist Tarvast kinga saab on kaks korda rohkem mängija. Võtku siis tema kui tõesti ei ole mitte kedagi turul saada. Ja mis Youtube videosse puutub, siis "youtube video alusel" palkamine käib ikka selle kohta, kui keegi mingi highlights video järgi tuuakse. Kui Youtubes on ikka video tervest mängust saadaval, siis see annab ikka päris õige pildi. Või käis keegi videot häkkimas ja tegi mehe seal neli korda kobamaks kui ta päriselt on?

Eelmisel mängul kamraadiga just viskasime nalja ühe "kuldse kolmiku üle" (vast olete näinud, seltskonnas üks paks ja suuremat kasvu meesterahvast, kes on juba tublisti üle kümne aasta kõigil mängudel kohal olnud, dressides ja kilekotiga + tema kamraadid, üks eakam daam ja siis vanem vuntsidega härra) - istusid seal üksteise taga. Sõber pakkus, et ei tea kas tülli läinud, et erinevates ridades istuvad. Ma pakkusin, et Cramo värbajad ei ole ilmselt kokku leppinud, keda Boone asemele tuua. Vägisi hakkab tunduma, et nemad vahel neid mängijaid ostavadki. Või ma ei tea - on see Boonega samast agentuurist mees. Arvasid, et kui korra ühe mängijaga joppab, siis järgmiseks võib sama agendi kaudu ükskõik kelle palgata?
Ma nüüd ei saa aru- ühesõnaga, Boone värbasid need kilekotiga mees, eakam daam ja paks vend? Siis ju tegelt päris hästi tunnevad oma tööd? Kui nad ka veel elegari palkasid, molde ja Freimanise, no annaks isegi preemiat.
Ühesõnaga, eks siinsed foorumi eksperdid on siiski paremad skaudid. Ja ma ei iroonitse. Ma ise siiski vaatan natuke õunte pealt ehk annan hinnanguid siis, kui mees on kohal ja neli mängu tehtud. Ja pole selle vastu kohe mitte midagi, kui pean nentima, et youtube täispikk video andis tegelt õige pildi ette ja edaspidi peakski sedaviisi tegema.
nojah
Kasutaja

See kolmiku kohta oli muidugi nali ja nagu ma ütlesin, et osade ostude puhul jääb mulje. Mitte kõikide. Eriti kui panna konteksti (Boone vs Posthumus v kes ta ongi). Ja sa väidad, et kui on hea agent ja osavad värbajad, siis on võimalik, et mees üleöö ja üle-ookeani reisides omandab mingid sellised oskused ja võimed, mida tal varasemas mänguvideos näha ei olnud. Et kas ta siis varjas neid oskusi seal videol (teistpidi jälle, nisanäplust on päris keeruline teeselda ka) või oli see video võltsitud või mismoodi peaks võrreldes seal videos nähtuga üleöö mingi metamorfoos toimuma. Aga ma ei ole vastu ka kui mu sõnad pärast kolme mängu näiteks ära raamida :)
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja

Postitus Postitas Rix »

nojah kirjutas:See kolmiku kohta oli muidugi nali ja nagu ma ütlesin, et osade ostude puhul jääb mulje. Mitte kõikide. Eriti kui panna konteksti (Boone vs Posthumus v kes ta ongi). Ja sa väidad, et kui on hea agent ja osavad värbajad, siis on võimalik, et mees üleöö ja üle-ookeani reisides omandab mingid sellised oskused ja võimed, mida tal varasemas mänguvideos näha ei olnud. Et kas ta siis varjas neid oskusi seal videol (teistpidi jälle, nisanäplust on päris keeruline teeselda ka) või oli see video võltsitud või mismoodi peaks võrreldes seal videos nähtuga üleöö mingi metamorfoos toimuma. Aga ma ei ole vastu ka kui mu sõnad pärast kolme mängu näiteks ära raamida :)
Mis ma väidan on see, et minu usalduse on Cramo värbajad eelneva nelja-viie aastaga teeninud, seda ei lükka siiski üks YT video ümber (arvestades veel enam, et nime suhtes on tegu vaid kõlakatega). Aga, me kõik oleme ekslikud, sh mina, cramo värbajad kui siin YT videode vaatajad.
Kasutaja avatar
brutality
Kasutaja

Postitus Postitas brutality »

Samas Bachynski vastab 100% kirjeldatule. Väga tugev ülikool, 2014 osutus draftiks mittevalituks, hea defensive end, ning just nimelt energy player. Südamest loodan et seda humust siia ei tooda.
Maxi
Kasutaja

Postitus Postitas Maxi »

ma arvan ka, et äkki ärme seda intriigi siin niisama tühjast kohast üles keeruta, loodame et ikka ei ole see posthuumus ja tegemist mõne asjalikuma mehega
korvpallihuviline
Kasutaja

Bazinski ikka selle pärast raudam naeriski etvteadis kui mõtetu vend see on.
KalevRuus
Kasutaja

Postitus Postitas KalevRuus »

brutality kirjutas:Samas Bachynski vastab 100% kirjeldatule. Väga tugev ülikool, 2014 osutus draftiks mittevalituks, hea defensive end, ning just nimelt energy player. Südamest loodan et seda humust siia ei tooda.
Samas on raske uskuda, et Eesti eurobasketi külge vedav Janar Filiipov jama ajab. Ja tema naljatamisest jääb mulje, et tegu saab olla ainult Posthumusega.
nojah
Kasutaja

ei no jah, nii palju on minul ka usaldust meeskonna värbajate vastu, et ma usun (loodan pigem?) ka, et see Posthumus on mingi õhtulehe ajakirjaniku nali pigem. Kuigi isegi kui Noa restorani peakokk mulle kinnitaks, et paekivi maitseb ülihea, ma ei usuks vaatamata sellele teda, et võib-olla ta on just enne valmistanud taevaliku creme brülee. Mis puutub Bachynskisse näiteks, siis tema puhul võib ka filosofeerida kas just selline ülipikk mees on parim valik ja miks veel 7-2 mees NBAs ei ole (ehk mis suured puudused tal on) aga tema puhul ma ütleks küll igal juhul, et mehed, laske käia, praegu võibki riske võtta ja vaatame-proovime, kui selline mees on võimalik palgata...
Vasta