Tartu Rock

Üleüldine korvpallijutt
Uhhuu
Kasutaja
Postitusi: 4689
Liitunud: 23 Aug 2015, 10:49

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas Uhhuu »

Kes tänase mängu kaaskommentaator on? Häälelt täpselt nagu Indrek Ojari.

Ja retoorilise küsimusena: kus oli Gert Dorbek suvel?
Kalev
Kasutaja
Postitusi: 697
Liitunud: 13 Nov 2006, 17:47
Asukoht: Tallinn, Nõmme

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas Kalev »

Uhhuu kirjutas:Kes tänase mängu kaaskommentaator on? Häälelt täpselt nagu Indrek Ojari.

Ja retoorilise küsimusena: kus oli Gert Dorbek suvel?
Hääle järgi pakuks, et tegemist on Tõnu Lustiga.
Anonüümne
Kasutaja
Postitusi: 39
Liitunud: 15 Aug 2013, 12:00

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas Anonüümne »

Tegemist Tartu legendi Toomas Liivakuga.
komtuur
Kasutaja
Postitusi: 85
Liitunud: 12 Sept 2011, 14:59

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas komtuur »

Kalev kirjutas:
Uhhuu kirjutas:Kes tänase mängu kaaskommentaator on? Häälelt täpselt nagu Indrek Ojari.
Hääle järgi pakuks, et tegemist on Tõnu Lustiga.
Liivak
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja
Postitusi: 4210
Liitunud: 21 Juun 2007, 09:56
Asukoht: tallinn

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas marxx762 »

Poolajal võib võib öelda, et prantslased on ikka päris individuaalselt mänginud.
Rocki poolelt- Kiidaks Sutti, tema väljakul olles oli mängupilt palju erksam ja sätsakam. Soku platsil olles oli aga kogu mäng väga sumbuurne, lisaks valmistas sokule suuri raskusi vastaste mängujuhi antud surve. Samamoodi oli sokk suurtes raskustes kaitses. Kui kui kaitses peab ikka võtma kiiret ja tehnilist mängujuhti, siis on sokul kohe jalad sõlmes.
Kurbas- sai küll vigastada, aga no senikaua kuni ta mängis, otsis ta alati söötu. Mees kelle ülesanne peaks olema viskekohtade tekitamine koos viskamisega, ning lisaks läbiminekud....Tõsiselt augus on ta ikka. Äkki kevadeks saab jalad alla...
Rio
Kasutaja
Postitusi: 1886
Liitunud: 12 Okt 2012, 22:02

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas Rio »

4 veerandaeg 34 p !!!
Uhhuu
Kasutaja
Postitusi: 4689
Liitunud: 23 Aug 2015, 10:49

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas Uhhuu »

Tänase mängu järel pole Kullamäel mingit õigustust, et Sutt jälle pingile kudema jätta. Ainult, et võiks ära lõpetada tema mängujuhi positsioonile surumise. Ehk annaks Suti mängitamine ka Kurbasele mõtteainest/lisamotivatsiooni.

Tartult 28 minutit üsna head mängu. Aga kui on kasutada vaid üks mängujuht ja seegi on selges alavormis, siis oli lagunemine paratamatu.

(Ühtlasi aitäh kõigile, kes enne mu küsimusele vastasid. Lust ja Rebane on vist kaks meest, kel on eluaegne eetrikeeld.)
Kasutaja avatar
zero0
Kasutaja
Postitusi: 2237
Liitunud: 06 Mär 2008, 16:53

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas zero0 »

Nojah, kahju.
barons
Kasutaja
Postitusi: 890
Liitunud: 02 Nov 2009, 18:30

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas barons »

rock püsis mängus täpselt niikaua, kui 3-st visati 70%, nii kui 4-6 viset 4 veerandil mööda pandi, pani vastan ise ja oligi kõik.

Kullamäe ütlus, et mõni staasikam peaks vaatama endasse ja oma vormi ülesse leidma käis vist Tanel"olümpiavõitja poeg" Sokk`u kohta...karm!

Huvitav, kus see mees järgmine hooaeg mängima hakkab, võibolla pole putitajat ka enda Rakveres...
Kasutaja avatar
toivo
Kasutaja
Postitusi: 648
Liitunud: 04 Jaan 2011, 11:07

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas toivo »

marxx762 kirjutas: Kurbas- sai küll vigastada, aga no senikaua kuni ta mängis, otsis ta alati söötu. Mees kelle ülesanne peaks olema viskekohtade tekitamine koos viskamisega, ning lisaks läbiminekud....Tõsiselt augus on ta ikka. Äkki kevadeks saab jalad alla...
Mingist Delfi kommentaarist jäi meelde selline pirn, et "Kurbas saavutab vormi ja enesekindluse ning teeb mitu korralikku mängu järjest keskmiselt iga pooleteist aasta tagant. Viimane kord juhtus see kevadel 2015 (finaalseeria MVP), enne seda talv/varakevad 2014 (kui Eurosarjas play offi jõuti). Seega järgmist korda võib ennustada sügiseks 2016."

Et sel hooajal ei maksa loota.
RK
Kasutaja
Postitusi: 1684
Liitunud: 29 Nov 2008, 12:46
Asukoht: eesti

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas RK »

Paar sõna eilse mängu kohta, euromängu kohta suht vähe rahvast oli saalis alla 1000 e kindlasti aga kes kohale tulid tegid ka häält ja elasid kaasa, kohtunikud enam vähem, lasid väga jõulist mängu, mõned jooksud lasid läbi :D Tartu Rock mängis üllatavalt sümpaatselt, Zabase puudumisel mängiti üllatavalt loogiliselt, lõpus jah tehti füüsisega ära, kui 2 veerandi keskel Kurbas sai vigastada siis arvasin kohe ,et lõpuni nad ei kesta, kuigi 4 veerandi alguseni oli seis paljulubav, Sutt pole KML-s ka nii palju väljakule saanud ,kui eile euromängul, ok mõned rumalad pallikaotused aga üldiselt vedas välja, Doronini kohta ka mokk maha , see kuidas ta eile lauas võitles , müts maha, Eichfuss ei saanud üldse ree peale, ei tea mis temaga juhtunud on ja Vene ka välja ei vedanud (eriti ei loodagi sealt midagi) kui 3 veerandi lõpus 57 sek mängida väljakule toodi Vene , mõtlesin et loogiline käik vigu raiduma (Rockil 1 meeskondlik viga sel hetkel) aga paraku ei olnud see nii, Kullamäe kapsaaeda ka nats see, et Talts jäi pikalt pingile (vead) aga jahtus pingil maha kuigi algus temalt vägev , lõpus ei saanud enam rütmi kätte, Petrukoniselt korralik mäng, Harper pani hullu aga tehti ka talle kõvasti haiget, täna selgub siis kui kauaks see mees mängudelt puudub, (mingi kubemelihase vigastus) naljaga pooleks TTÜ-l reedel hea võimalus Rocki vastu veel üks võit võtta, sest koos päris noortega (Rosenthal, Kivi) võibolla saadakse 10 mängijat kokku ja sel juhul ei saa Talts ega Sokk ka puhkust, Sokku füüsilist seisu arvestades enam vähem mäng, lõpus küll kaitses ei jõudnud aga mis teha. Dorbekut valvati ikka kõvasti aga kui võimalus tekkis siis ka tulistas ja ega temagi väga palju puhata ei saanud. Meister ka vigane,kand vähemalt paar nädalat audis, Kullamäel kaardid otsas, mina kaaluks tema asemel meeskonda esiliiga meeskonnast Tarvast lahkunud Jaagup Russakut, mingi abi oleks ikka , parem kui koolipoisid .
KalevRuus
Kasutaja
Postitusi: 2929
Liitunud: 19 Nov 2009, 21:12

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas KalevRuus »

Rockil veel mingid šansid olemas. Vähemalt nullimeesteks Eurosajas ei jäätud.
Maxi
Kasutaja
Postitusi: 687
Liitunud: 23 Mai 2013, 23:27

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas Maxi »

Karistati Cantu kehv päev kenasti ära, arvestades vahegrupi tugevust siis miinimum ehk üks võit on käes, 2 võiduga võiks juba edasipääsusvõimalustest rääkida,
SirCharles
Kasutaja
Postitusi: 290
Liitunud: 06 Nov 2013, 20:37

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas SirCharles »

Kas siin pole mitte mõtteainet Rocki juhtkonnale , et Rock vajaks tasavägiseid mänge rohkem kui praegu . Ainult Eesti liiga pealt Euroopasse ei purjeta . Materjali nagu oleks , oskuseid ka , aga ei saada end õigel ajahetkel käima .Ma saan aru ,et täna on leitud ,et kolme liigat mängida on palju , võib olla tuleks see üle vaadata . Mul on vähemalt selline karvane tunne ,et Rocki läbilöök Eurosarjades jääb suures osas ka selle taha ,et neil ei ole hooaja alguses seda tasavägiste mängude kogemust ja karastust all , mida ilmselgelt enamustel teistel vastastel on .
KalevRuus
Kasutaja
Postitusi: 2929
Liitunud: 19 Nov 2009, 21:12

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas KalevRuus »

Mul on vähemalt selline karvane tunne ,et Rocki läbilöök Eurosarjades jääb suures osas ka selle taha ,et neil ei ole hooaja alguses seda tasavägiste mängude kogemust ja karastust all , mida ilmselgelt enamustel teistel vastastel on .
No viimastel aastatel on ju alagrupist edasi saadud. Kusagil oktoobris on tõesti probleeme olnud, ehk osalt ka koondisetsükli tõttu aga vahegruppi on pääsetud. Seal jääb asi minu arvates juba raha ja kooseisu taha, täpselt nagu Cramol VTBs. ja kust olekski võimalik hooaja algul rohkem häid mänge saada?
Vasta