Hooaja üldarutelu

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4507
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas vaim564 »

nojah kirjutas: peaaegu oleks juba mees kohale kutsutud, esimesed paberid allkirja saanud aga siis keegi äkki avastas - kuulge, internetis on selle mehe meeskonna paar viimast mängu täispikkuses näha. Näeme, mis tüüpi mees on, mida väljakul teeb jne... noh võeti siis link lahti ja hakati vaatama.... mida minut edasi seda enam meeste näod punaseks läksid. Kiiresti tühistati senised eelkokkulepped ja ollakse jälle nullis tagasi.
Nt käis siin foorumit lugemas :D
Kris
Kasutaja
Postitusi: 1954
Liitunud: 24 Aug 2010, 14:34

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas Kris »

Päris võimalik et sellest kanadalasest (oli/on see siis Posthumus või mitte) ollakse juba loobunud (a'la rahaküsimused), ja otsitakse juba uut mängijat. Aeg näitab. Igaljuhul loodan parimat.
barons
Kasutaja
Postitusi: 890
Liitunud: 02 Nov 2009, 18:30

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas barons »

Kris kirjutas:Päris võimalik et sellest kanadalasest (oli/on see siis Posthumus või mitte) ollakse juba loobunud (a'la rahaküsimused), ja otsitakse juba uut mängijat. Aeg näitab. Igaljuhul loodan parimat.
loodaks et see nii ongi. arvata on, et agent üritas Posthumust ka 10 000- usd maha parseldada, kindlasti Varrak või keegi nägi asja läbi...
võib ka olla, et tekkis uus ja parem kandidaat ja nüüd kalastavad oma bing-bongiga, kumb ennem alla annab...halb on see, et kogu lugupidamise juures on Cramo staap iseendale sahmaka külma vett vastu pead andnud, sest põhimõtteliselt kõik enda lollid otsused mis senisele hooajale oma pitseri on andnud...ja hulk kindlaid kaotusi meeskondadelt, kellega oleks võinud mängida võidupeale!?
Neutron
Kasutaja
Postitusi: 61
Liitunud: 22 Juul 2009, 16:16

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas Neutron »

Tundub, et võib kergendatult hingata. Posthuumus ei tule.
http://sport.delfi.ee/news/korvpall/ees ... d=73492987" onclick="window.open(this.href);return false;

Aga, et tema oligi huviorbiidis teeb murelikuks.
barons
Kasutaja
Postitusi: 890
Liitunud: 02 Nov 2009, 18:30

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas barons »

ühest küljest võib kanadalastele pudeli teha, teisest küljest...hr.Sibul &co, 2 nädalat oli enamvähem teada et Boone lahkub! nüüd raisati 10 päeva keskpärase Psthumuse peale ja tsentrit Kalevil endiselt ei ole???

võtu see Marojevic kas või 1 kuu pikkuse lepinguga teami...70 000 euri + Boone palk kokku hoitud ja ei ole mängijat, kes paljukiidetud VTB-s tahaksid mängida.

uskumatu tase manageri poolt?
armando007
Kasutaja
Postitusi: 69
Liitunud: 01 Apr 2015, 14:24

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas armando007 »

Väljaostusummad ja värgid.Ja tase tundub sellel Hummusel nigelavõitu.Siit lähemalt siis pole kedagi samaväärset võtta,et Kanada liigast tuleb mingi kahtlase tasemega Hummus tuua ? Mõni lätlane-leedukas? Kohukesed tõid Milka,pole teab mis maailmatase,aga kedagi oleks sinna korvi alla vaja.VTB-s rong nagunii läinud.Mingi Petrukonise-Milka masti mees kõlbaks KML finaaliks küll.
Kris
Kasutaja
Postitusi: 1954
Liitunud: 24 Aug 2010, 14:34

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas Kris »

Kusjuures arvasingi et asi selles et klubi ei lase mängijat vabaks.

Ma ei süüdistaks ka klubi (Kalevi) juhtkonda ega manageri. Oli ainuõige otsus Boone sobiva tasu eest minema lasta, kuid nagu korduvalt on korrutatud siis pole sobivat asendust leida. Aga loodan et leitakse. Tuleb loota et Sibulal tihe suhtlus agentidega käsil.
Uhhuu
Kasutaja
Postitusi: 4784
Liitunud: 23 Aug 2015, 10:49

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas Uhhuu »

Sel hooajal on pikkadest meeskonda kuulunud või kuulub Boone, Killingsworth, Freimanis ja Delas. Postuumne ei saa neile isegi ligilähedale ei senise karjäärikäigu ega ka oskuste poolest. Ainus loogiline seletus, miks sellise tasemega mees üldse kaalumisele võis tulla, oleks vist see, et suur paha maksuamet ja/või teised võlausaldajad panid käpa peale mitte üksnes Boone`i üleminekutasule vaid ka suurele osale temast vabaks jäänud palgafondile. Või siis on klubijuhid sellele hooajale lihtsalt käega löönud.
nojah
Kasutaja
Postitusi: 1896
Liitunud: 20 Jaan 2009, 20:46

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas nojah »

Noh nüüd on siis teada, mis värk oli. Posthumus mängis viimased mängud meelega hästi kehvasti, et meeskond teda iga hinna eest kinni ei hoiaks :)

Aga tegelikult on ikka täiesti müstiline seis. NBAs mitu hooaega mänginud ja sealjuures täiesti korraliku karjääri teinud mehe asemel, kelle eest saadi veel ka üleminekutasu, kaalutakse seda, et tuua mingi sellisel tasemel mees, kes ilmselt Raplas ka suure osa mängust pingil istuks ja kes selgelt on isegi sellest Marojevicist (kes Rakverest kinga sai) tagasihoidlikum mees. Ikka päris uskumatu seis. Ja just Marojevic on ehe näide sellest, et tegelikult ei ole nii, et turul üldse mitte kedagi pole võimalik leida, et mingeid Jaan Montgomery sarnaseid vaadatakse....

Lõpuks ei teagi, kumb on hullem variant, kas see, kui oleks Posthumus toodud või see, kui nüüd veebruari lõpuni uut meest otsitakse. Noh, eeldusel, et keegi veel viga ei saa või ära ei osteta, siis ikka pigem olgu ilma kui...
KalevRuus
Kasutaja
Postitusi: 2929
Liitunud: 19 Nov 2009, 21:12

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas KalevRuus »

Kuulge unustage see Huumus nüüd ära. Niipalju või vähe siit infot läbi on tulnud, siis tegu ju täitsa lambijorsiga. Üldse see nimi ju tuli teemaks mingi ÕL ajakirjaniku kiirgoogle tulemusena.
Nagu näed, seekord spekulatsioonid vastasid täiesti tõele. Läbirääkimised käisid.

Aga jah, jumal tänatud, et sellest tehingust asja ei saanud. Ja loogiline tundub ka see, et Boone eest saadud papp läks maksuametile, kuigi Raudam rääkis raadiosaates, et probleem on hoopis selles, et hetkel pole turul sobiva hinnaklassiga pikki saadaval. Ise arvan, et Posthumuse tasemel vendi peaks olema kõvasti, iseasi, kas selliseid mõtet tuua on.
korvpallihuviline
Kasutaja
Postitusi: 302
Liitunud: 03 Veebr 2015, 15:46

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas korvpallihuviline »

Cramo võiks eelistada eestmaist ja üritada saada sealt vene,nagu eelmine aasta üritati nüüd uus treener ma arvan et ta lastaks sealt vabaks vene jälle saaks rohkem mänguaega ja statsi kokkulüüa ja järgmine aasta kuskil lokomotivis mängida .

Arvestades sellega et ta vana sōber delas kellega mänguaja pärast võideldi saaks ka hea koostòö ja ka delas hakkaks kōvasti paremini mängima vene pole tsenter aga hooaeg nagunii selline et võiks katsetada äkki läheb hästi.
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4507
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas vaim564 »

Cramo komplekteerimine on ikka päris fun, püüad välja mõelda kõige lollima otsuse, mis üldse on võimalik teha ja siis selgub, et nii oligi :D
spartaklane
Kasutaja
Postitusi: 1707
Liitunud: 11 Veebr 2007, 20:32

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas spartaklane »

vaim564 kirjutas:Cramo komplekteerimine on ikka päris fun, püüad välja mõelda kõige lollima otsuse, mis üldse on võimalik teha ja siis selgub, et nii oligi :D
Jah ausalt sõnatuks võtab milline ämber oleks võinud tulla ,ei teagi keda või mida uskuda kogu selle jama taustal ,oli see nüüd siis agendi võimas töö ,et oleks õnnestunud selline mees Kalev/Cramo mänedzmendile maha müüa ja Varrak kiitis seda meest takka ja uskudes agendi mesijuttu või siis tõesti on Kalev/Cramo juhtkonna eesotsas inimesed kes sellest korvpalli värgist mitte midagi ei jaga ,aga seda nagu ei tahaks ka uskuda,igaljuhul seis on kehv ja aina hullemaks läheb ise arvan ,et kindlasti on mingi ämber ikkagi selle pika mehe kohale tulemas ehk Owens 2.
Tommm1
Kasutaja
Postitusi: 105
Liitunud: 27 Juun 2013, 02:03

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas Tommm1 »

Cramo võiks teha pakkumise Khem Birchile,https://www.youtube.com/watch?v=FKBXLq3-5OY
Või siis kunagi kalevis mänginud Maduabum Chukwudieberele kuna mõlemad noored veel ja ehk saaks asja.
nojah
Kasutaja
Postitusi: 1896
Liitunud: 20 Jaan 2009, 20:46

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas nojah »

Võib-olla oleks mõistlik Kuusmaaga ka rääkida. Ma sain ta intervjuust aru, et Rapla on mitme mehega läbirääkimisi pidanud aga kaubaks pole läinud. Mina lugesin välja, et pigem ei suuda Rapla pakkuda nõutud summat. Kindlasti on Cramo võimekus maksta Raplast vähemalt 2x suuremat palka, kui mitte rohkem. Ja Kuusmaast võis aru saada, et läbi räägitakse ikkagi vähemalt Bubalo masti meestega. Ehk võrreldes selle Kanada naljamehega ikka veidi tõsisemate mängijatega. Äkki on nende hulgast kedagi, kes oleks nõus tulema. Ikkagi VTB jne.
Vasta