Hooaja üldarutelu

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
barons
Kasutaja
Postitusi: 890
Liitunud: 02 Nov 2009, 18:30

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas barons »

kõik kes siin vahel Varrakut siunavad vahetuste pärast, kui meeskonnal rütm ära kaob, võiksid praegu vaadata euroliigas barca ja reali mängu, avaveerand mingi 25:4 barcale - vehepeal isegi suurem edu ja siis võttis barca treener pasgual kätte ja lõhkus oma meeskonna täielikult ära mingi erikssoni ja vezenkoviga...põhimõtteliselt võiks õelda, peatreeneritel on põues lisaks marssali kepikesele ka täielik lammas olek?;))) vahet pole, oled barca treener või kuskil mujal...
Anonüümne
Kasutaja
Postitusi: 39
Liitunud: 15 Aug 2013, 12:00

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas Anonüümne »

Õhtust.

Kas keegi oskab öelda, mis sai sellest, et Joosep Toome Kalevisse videoid tegema tuli? Vaatan pilte ja näen, et on ikkagi Rocki korvpallikooli noortega hoopis ametis vist.. aga äkki keegi teab täpsemalt.
theundertaker
Kasutaja
Postitusi: 2575
Liitunud: 07 Sept 2010, 20:59

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas theundertaker »

No alguses oli ja kuni opini, aga ju siis läks tagasi trt ja siin ei meeldinud.
theundertaker
Kasutaja
Postitusi: 2575
Liitunud: 07 Sept 2010, 20:59

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas theundertaker »

http://sport.postimees.ee/3627161/vaata ... s-formaati" onclick="window.open(this.href);return false;
JukuNoorem
Kasutaja
Postitusi: 450
Liitunud: 05 Aug 2015, 01:47

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas JukuNoorem »

Mul tekkis paar küsimust kohe seoses FIBA Meistrite Liigaga:

1) Kust pärineb liiga auhinnafond?

2) Kui paljud ULEB Euroliiga klubid selle sarjaga tõenäoliselt liituvad?

Artiklis oli ka lõik:
Kuhi lisas: «Kõik klubid, kes alustavad 32 hulgas või pääsevad 32 hulka, teenivad ainuüksi selle eest liigalt 100 000 eurot.» Veel lausus Kuhi, et need klubid, kes ei pääse Meistrite Liigasse, hakkavad mängima tugevuselt teises FIBA liigas ehk FIBA Europe Cupil. Sellesse liigasse saab Eesti tõenäoliselt teisegi koha.

Kas ma saan õigesti aru, et kui Eesti meister jõuab Meistrite liiga põhiturniirile, siis saavad koha Europe Cupile koha ka näiteks 2. ja 3. koha omanikud?
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja
Postitusi: 4210
Liitunud: 21 Juun 2007, 09:56
Asukoht: tallinn

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas marxx762 »

See on tõesti hetkel päris küsitav, et huvitav millised klubid liituvad. Ei taha mitte uskuda, et kõik senised euroliiga klubid astuks järsku euroliigast välja. Samamoodi ei kõla loogilisena ka see, et nt mõned suured liituvadki Fibaga ja siis mingi osa suuri jääb ka euroliigasse. Selline tulemus ei rahuldaks vist mittekedagi...

Arvan, et täiesti vabalt on võimalik, et tekib olukord kus Euroliigast ei lahku ükski "Päris Suur." Ning Fiba sarjaga liituvad nö väiksemad Euroliiga klubid. Aga selline sari on klubikorvpallis juba olemas eelpool mainitud Europe cup-i näol. Pole küll hetkel arvutuspulkasid käepärast aga tundub et Euroliigas on ka rahanumber mõnevõrra suurem...

During the regular season each team will get 150.000 euros for ten games. During the Top 16 and Quarterfinals winners of each game will earn €35.000 (per game).According to La Opinion de Malaga, Euroleague will increase the cash prizes for the 24 participants of the Euroleague edition 2015-2016 set to start next week.

During the regular season the 24 clubs will earn €15.000 per game (no matter if they win or lose the games). In ten game each team will get €150.000 (last season with ten games won during the regular season a team could earn maximum €70.000)
During the Top 16 and the quarterfinals the winners of each game will get €35.000 (last season the prize was €7.000 per victory).
The Euroleague winner will get €1 million.


Kui nüüd väikest teeoritat punuda, siis eeldusel et Kalev võtab kevadel tiitli, siis kui tõsiselt minnakse eelringe mängima. Iseenesest saab olema huvitav, et kuidas suvine/sügisene komplekteerimine kujunema hakkab, ning milliseid mehi siin näha võib. Et siis Meistrites mängida või Euro Cupil kaasa arvestataval tasemel kaasa lüüa, peaks kindlasti eelarve taas tõusma. Kui riskida eeldusel, et saadakse see 100K kätte, siis annaks siia veel 2-3 huvitavat ja senisest kvaliteetsemat mängijat tuua. (100K eest 2-3 kvaliteetsema mehe palgale annaks automaatselt juurde panna 3-5K)
NoName
Kasutaja
Postitusi: 752
Liitunud: 12 Aug 2010, 15:43

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas NoName »

Fiba sarjaga liituvadki ainult väiksemad klubid. Kõikidel suurklubidel on Euroliigaga leping sõlmitud. Samuti tahavad ambitsioonikamad klubid Eurocupi mängida, et Euroliiga vaatevälja jääda. Meistrite Liigal ei ole peale ambitsioonide eriti midagi ette näidata.
Kasutaja avatar
Zog
Kasutaja
Postitusi: 1244
Liitunud: 26 Juul 2008, 23:39

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas Zog »

Tahes tahtmata tundub mulle, et selle ettevõtmise reaalsed põhjused peituvad vaid organisatsioonidevahelistes võimumängudes ja korvpalli edendamisega on kõigel sellel suhteliselt vähe pistmist. Olemasolev süsteem toimis ju tegelikult lausa silmatorkavalt hästi... mõistlik tulevikustsenaarium olnuks Euroliiga meeskondade arvu vaikne kasv, aga ainult sellises tempos, et tase sellepärast langema ei hakkaks. Ning muidugi Eurocup võiks ka liikuda selles suunas, et meeskondadele n.ö. garanteeritud mänge rohkem oleks.

Aga samas jällegi oma mätta otsast vaadatuna võib Eesti klubidele praegune asjade käik sobida. Eks nõrgematel ole ikka lihtsam uue asjaga liituda, ja loota et see ajapikku kasvab ja tugevneb, kui olemasolevale suurte mängumaale peale trügida. Kalevi ja Rock'i seisukohast ütleks ma nii, et ükstapuha mis asi meil tugevate rahvusvaheliste mängude arvu hooaja jooksul suurendada aitab, on hea asi.
Uhhuu
Kasutaja
Postitusi: 4689
Liitunud: 23 Aug 2015, 10:49

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas Uhhuu »

Vaadates, milliste riikide klubid hakkavad praeguse stsenaariumi juures kvalifikatsioonimänge pidama, siis ei Kalevil ega Rockil pole hetke eelarve juures reaalset võimalust alagrupiturniirile pääseda.

http://www.sportando.com/en/cups/eurole ... -2017.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Olukorra muudab keerulisemaks ka asjaolu, et Meistrite Liiga eelvoorud hakkavad pihta vaid nädalajagu päevi hiljem, kui lõppevad EM valikmängud. Nii Kalevist kui Rockist on koondises teadupärast neli-viis mängijat, Kalevil lisaks veel ka peatreener.

Mulle on silma jäänud, et Euroliiga TOP 16 meeskondadest on ML-i vastu huvi tundnud vaid Malaga Unicaja. Kuna aga Euroliiga kahaneb järgmisest hooajast 16 meeskonnani, siis on võimalik, et väiksematest tegijatest liitub teisigi (kui nad just Eurocupi kasuks ei otsusta). Et FIBA ähvardab ULEB-i sarjades osalejaid koondise- ja koduliigadest osavõtu keeluga, siis on sõda alles algusjärgus.
theundertaker
Kasutaja
Postitusi: 2575
Liitunud: 07 Sept 2010, 20:59

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas theundertaker »

Veidemann vigastas hüppeliigest vist, aga kui hull asi on. Kahju!
Kasutaja avatar
GWallace
Kasutaja
Postitusi: 191
Liitunud: 09 Dets 2013, 18:57

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas GWallace »

Meie meeskonnast lahkunud Killingsworth näitab Iisraelis ka päris ilusaid numbreid ning selle liiga tase on üsna ühtlane. Selle mehe puhul oli muidugi selge ka, et Kalevi joonisesse ta sel hetkel ei sobinud. Usun, et koos Curryga oleks see pilt palju parem olnud. Samas hetkel võrrelda Marcot ja Mariot, siis ikka nutt tuleb peale kui palju üks mees parem oli.
korvpallihuviline
Kasutaja
Postitusi: 296
Liitunud: 03 Veebr 2015, 15:46

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas korvpallihuviline »

Rääkides juba uuest hooajast võiks eelkõige Kingile pakkuda juba uut lepingut mehel vanust 34 aga ühe hooaja kannataks küll välja ja mees võtaks vastu ka tuleviku kindustamiseks,vähemalt tasemel mees muidu vōib siia sattuda kaks Kupsast see oleks jube.
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja
Postitusi: 4210
Liitunud: 21 Juun 2007, 09:56
Asukoht: tallinn

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas marxx762 »

Eks ta selline kahe otsaga asi ole. Mees on hea teatud elementides ja oleks tõesti kindla peale minek. Samas on alati lootus, et äkki leiab parema(noorema,kiirema, osavama, jõulisema, plastilisema vms) mängija sama raha eest.
Rio
Kasutaja
Postitusi: 1886
Liitunud: 12 Okt 2012, 22:02

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas Rio »

Ma tahaks Booni :D Aga vaadates eilset Himki mängu siis olen suht kindel, et mees mängib ka järgmine hooaeg Euroliiga tippklubis
ja seda mitte pingipoisina.
Kasutaja avatar
Zog
Kasutaja
Postitusi: 1244
Liitunud: 26 Juul 2008, 23:39

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas Zog »

King'i seisu näevad treenerid kõige paremini... üks asi on see, kuidas ta platsil tegutseb, aga sellised faktorid nagu tervis, suhtumine, isiklik hügieen ja ruunimärkide tundmine on samuti väga olulised, ja nende kohta on fännil raske hinnangut anda.
Vasta