Ma lugesin veelkord läbi oma kommentaari ja ma ütlen järgmist :Uhhuu kirjutas:Saraatovi eelarve on siiski kolm korda suurem kui Kalevi oma. On väga oluline vahe, kas sa mängid endast jõukamate klubide vastu ca ühe- või kolmemiljonilise eelarvega, sest viimase eest saab endale lubada juba poole meeskonna jagu kvaliteetmängijaid, samas kui Kalevil on võimalik sellised mängijaid palgata praegu vaid üks-kaks. Samuti on selle umbes paarituhande euro eest, mida Varrak teenib, väga raske leida paremat treenerit.SirCharles kirjutas:http://sport.delfi.ee/news/korvpall/maa ... d=74343327
Arvestades antud artiklit ja eeldades , et siin välja toodud andmed on õiged peaks ütlema ,et arvestades klubi eelarvet võiks öelda , et kõige parema hooaja VTB s tegi Saraatovi Avtodor .
Kõike ei saa rahasse ümber arvestada , aga siiski arvestades Saraatovi eelarvet on 6 koht muljetavaldav .
Lisaks nad on suutnud kaks aastat säilitada sellised mängijad nagu Travis Peterson ja Jeremy Chappell .
Lisaks on sel hooajal lahti lasknud kaks treenerit , ega nood ka 0 gi lahkunud , mingi kompi ikka said .
Siin on mõtlemisainet ka Kalevi managemendile .
1. Sa jagad kossu ülihästi
2. Antud kommentaaris kas sa ei süvenenud või ei tahtnud süveneda .
Ma tahan öelda seda ,et selle raha eest mis Saraatovil kasutada oli suutsid nad saavutada suhtkohtes raha vastu parima tulemuse .
Ja teiseks , meie Kalev on sõlminud igivanast ajast lepinguid kus mängijal on õigus lahkuda , aga arvestades Avtodori liikumisi on võimalik ka sõlmida teistsuguseid lepinguid .
Ma tean vägagi hästi et Kalevi eelarve oli 1M € - 300 + võlg EMTa le seega 700- eelarve , seega SUPERTULEMUS !!!!!
JA VARRAK TULEB ÜLE KULLATA ET TA SIUKSE rongiga kus mängijad vahetuvad suudab võtta 8 võitu