Ookeani tagune liiga (NBA)
SEST LAKERS ON LOOMULIKULT PAREM...
ma ei tea kedagi(va. Dallase fännid) kes arvavad, et Dallas parem kui lakers
ja see on ka YLI LOOGILINE, sest viimased kaks mängu on lakers võitnud nii kodus kui võõrsil + lakers on tabelis kürgemal kohal ja nad mängisid ma viimase mängu näiteks ilma kahe põhiemheta.
ja mina näiteks olin eilses mängus Dallase poolt aga see ei muuda fakti!
ma ei tea kedagi(va. Dallase fännid) kes arvavad, et Dallas parem kui lakers
ja see on ka YLI LOOGILINE, sest viimased kaks mängu on lakers võitnud nii kodus kui võõrsil + lakers on tabelis kürgemal kohal ja nad mängisid ma viimase mängu näiteks ilma kahe põhiemheta.
ja mina näiteks olin eilses mängus Dallase poolt aga see ei muuda fakti!
Viimati muutis Oskar8, 19 Mär 2008, 12:34, muudetud 1 kord kokku.
- kalevcramo
- Kasutaja
Lakers on hetkel kyll minuarvates Dallasest nõrgem, aga kui vigastatud mehed saavd terveks siis kaob see fcking Turiaf ära sealt C koha pealt siis on 100% Lakers parem:D
Lakers võiks league tabeli läänes kinni panna saaks GSW vasta ja ei oleks kohe nii rapsimist alguses, II koht oleks juba Spurs või Dallas
Lakers võiks league tabeli läänes kinni panna saaks GSW vasta ja ei oleks kohe nii rapsimist alguses, II koht oleks juba Spurs või Dallas
Viimati muutis Karl, 19 Mär 2008, 13:47, muudetud 1 kord kokku.
mina isklikult avan, et nba kõige tugevam tiim on San Antonio, kuigi ma neid vihkan
ja westis ma ei teeks meeskondade tugevusel vahet väga, nt 5 mängu pärast on seal kindlasti uus liider, aga tundub et gsw on natuke nõrgem kui teised 7, niiet 1 kohal peaks olema lihtsam vastane
ja westis ma ei teeks meeskondade tugevusel vahet väga, nt 5 mängu pärast on seal kindlasti uus liider, aga tundub et gsw on natuke nõrgem kui teised 7, niiet 1 kohal peaks olema lihtsam vastane
Viimati muutis jyrgen, 19 Mär 2008, 13:54, muudetud 1 kord kokku.
Lakersiga läheb lihtsalt siis w ?
Aga lihtsalt San Antonio on play offi meeskond, see mäng mis nad hetkel mängivad see pole nende mäng ja ma arvan, et nad on 1 kindlalt kes west finaali jõuab, kuigi ma loodan et mitte
väikseks näiteks tooks selle, kuidas nad lebroni eelmine aasta finaalis ohjeldasid Lebroni 1 finaal mäng: visked 4/16 2 finaal: 9/21 3 finaal 9/23 4 finaal 10/30
Aga lihtsalt San Antonio on play offi meeskond, see mäng mis nad hetkel mängivad see pole nende mäng ja ma arvan, et nad on 1 kindlalt kes west finaali jõuab, kuigi ma loodan et mitte
väikseks näiteks tooks selle, kuidas nad lebroni eelmine aasta finaalis ohjeldasid Lebroni 1 finaal mäng: visked 4/16 2 finaal: 9/21 3 finaal 9/23 4 finaal 10/30
Viimati muutis jyrgen, 19 Mär 2008, 14:15, muudetud 1 kord kokku.
Orlando Magic on yks easti finalist uskuge mind.
ja tegelikult ma kardan, et Westis langeb Houston veits ära...
ainsad tiimid kelle vastu on Houstonil lootust edasi saada on: Hornets,GSW ja Suns
ja tegelikult ma kardan, et Westis langeb Houston veits ära...
ainsad tiimid kelle vastu on Houstonil lootust edasi saada on: Hornets,GSW ja Suns
Viimati muutis Oskar8, 19 Mär 2008, 14:27, muudetud 1 kord kokku.
- kalevcramo
- Kasutaja
-
- Kasutaja
krt küll, eile vaatasin rahulikult nuggetsi ja detroidi mängu, kui elion otsustas hakata hooldustöid tegema ning nett kadus ära. õnneks jäi digitv alles ning sain ameerika supermodelle vaadata aga lakersi mängu ei jaksanudki oodata...
igatahes, tänased mängud:
MIA @ TOR 1:00 (LP)
DEN @ PHI 1:00 (LP)
WAS @ ORL 1:00 (LP)
CHA @ IND 1:00 (LP)
ATL @ NJN 1:30 (LP)
DET @ CLE 2:00
HOU @ NOH 2:00 (LP)
MEM @ MIN 2:00 (LP)
PHX @ SEA 4:00 (LP)
GSW @ LAC 4:30
detroit vs cleveland ilmselt parim mäng täna. loodan, et tasub ootamist ja näeb kuskilt normaalse kvaliteediga, kuna LP-s pole...
detroit vs cleveland ilmselt parim mäng täna. loodan, et tasub ootamist ja näeb kuskilt normaalse kvaliteediga, kuna LP-s pole...
Mul oli täpselt sama kamm, helistasin neile ja ytlesin et kurat pange tagasi:DVaseliini Mati kirjutas:krt küll, eile vaatasin rahulikult nuggetsi ja detroidi mängu, kui elion otsustas hakata hooldustöid tegema ning nett kadus ära. õnneks jäi digitv alles ning sain ameerika supermodelle vaadata aga lakersi mängu ei jaksanudki oodata...
Läks 10 minta mööda oli nett tagasi:D