Tartu Rock

Üleüldine korvpallijutt
JukuNoorem
Kasutaja
Postitusi: 450
Liitunud: 05 Aug 2015, 01:47

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas JukuNoorem »

Mäng Kaleviga näitas, et Tartule ei istu noore koosseisuga, kiiret mängu mängivad hea füüsisega meeskonnad. Austerlastel sai ilmselt jaks otsa, et mitmeid kordi Tartu järele lasti kahekohalise vahe pealt ja lõpuks vaid 1 punktiga võideti.
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja
Postitusi: 3606
Liitunud: 26 Nov 2008, 16:52

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas Rix »

Mnjah, Tartu mäng on ikka see vanameeste koss, visetega püsitakse mängus ja võetakse Cramolt skalp, aga sisuliselt sellise kossuga ei saa ikkagi ka Euroopa keskmisel tasemel väga hakkama. Kuue mehega sisuliselt muidugi agressiivset ja kiiret mängu ei mängi ka. poleks täna kodusaalis korralikult tabatud, oleks rong juba esimesel poolajal läinud olnud.
Positiivne asi on ainult Jõesaare mäng, ülejäänu on ikka ilmselge pettumus olnud. Kahju, väga kahju.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Kasutaja avatar
Zog
Kasutaja
Postitusi: 1244
Liitunud: 26 Juul 2008, 23:39

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas Zog »

Ivo van Tamm on ka ikka veidi positiivne, või ei?
MEGA IRW
Kasutaja
Postitusi: 393
Liitunud: 06 Nov 2013, 21:06

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas MEGA IRW »

Pettumus? Milka taoliste Leedu keskpärasuste ja iga aastaga selgelt tasemes kukkuvate Soku/Taltsi/Dorbeku najal oli mingit lootust hooaja algul? Või pole veel aru saanud, et Kullamäe on treenerina ikka selgelt oma ebakompetentsuse levelile jõudnud? Või on Rock kunagi suutnud oma noori mängumeesteks arendada since Doronin/Paade/Viiask ?

Rock on ikka ja alati elanud hästi hangitud leegionäride või eesti mängijate peal. Sel aastal ei õnnestunud kumbki, kui Jõesaar tõesti välja arvata.
Rix kirjutas:Positiivne asi on ainult Jõesaare mäng, ülejäänu on ikka ilmselge pettumus olnud. Kahju, väga kahju.
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4444
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas vaim564 »

Praegu on vigastused ka mängu tulnud, ei maksa unustada. Kullamäe oleks võinud seda uut tüüpi ikkagi katsetada, kasvõi esimesel poolajal, vahet erilist nagunii poleks olnud. Aga minu meelest ongi viimasel ajal nii olnud, et Cramo vastu vuntsitakse ennast üle, aga kõik teised mängud on hall argipäev, who cares, kuidas läheb.
Kasutaja avatar
toivo
Kasutaja
Postitusi: 648
Liitunud: 04 Jaan 2011, 11:07

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas toivo »

On kuskilt läbi käinud, et miks see uus Küprose esiliiga mees ei mänginud?
elchukakabra
Kasutaja
Postitusi: 305
Liitunud: 29 Dets 2010, 20:56

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas elchukakabra »

Kuna oli Kullamäe sõnul ainult ühe trenni kaasa teinud, siis ta ei tahtnud mängivat rotatsiooni muuta vms
RK
Kasutaja
Postitusi: 1685
Liitunud: 29 Nov 2008, 12:46
Asukoht: eesti

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas RK »

Tartu kaotas, mõned rõõmustavad , mõned kurvastavad :D Tegelikult olen Kullamäega päri: austria klubi vääris võitu , kuna tahtsid rohkem seda võitu. Minu arvates on Kullamäe klubijuhtkonna poolt tanki pandud, koosseisu pärast ma mõtlen , igaüks kes asja jagab siis saab aru et sellise koosseisuga pole euroopas midagi teha, eestiski läheb raskeks, ma ei räägi ainult Kalev Cramot, järgmine kord Varrak laseb Thomast hakkida ja Tartul pole enam mingist lootust, ma räägin et ka Rapla vastu läheb raskeks ja kui Klandorf ka oma satsi ükskord mängima saab võib sellegagi raskeks minna, see on küll KUI :D Eilsest mängust ka nats :D Sokk on ikka nii aeglane, kaitses minnakse nagu postist mööda, eile küll tabas mõned tähtsad visked aga üldine pilt kehv ja ka Dorbek on selline noh kange ja ka aeglasepoolne, eelmine hooaeg oli küll hulga kobedam :D , eile ta küll õnnestus , tabas viskeid, oli meeskonnale väga vajalik. Jõesaar hakkab ka vist väsima, eile ka väga palju õnnestumisi ei olnud tal, selline tema puhul see hooaeg silma torganud sära ja teravus jäi puudu kuigi tema esituse kannaks ka plusspoolele , Tamm oli positiivne üllatus, eksimusi oli aga annab lootust. :D Talts tegi oma ära ja Milka ka, kuigi visketabavus jättis soovida. . Thomast hakiti korralikult ja väga särav ei olnud. Paistab ,et Kullamäe on ka stressis jooksis natuke vahetustega ja time outidega puntrasse. kokkuvõtvalt : ei midagi hullu aga midagi head ka ei ole, see austria sats on 8 ndal nov võõrsil täiesti võidetav kui näiteks Meister saab terveks ja uus pikk Forrest osutub mängumeheks aga eks ta selline piiri peal kõndimine ole. :D Tänaste uudiste najal võibolla tuuakse argentiinast Kitsing meeskonda, Tartu poiss ka, vigane Jois vahetada Kitsingu vastu polegi nii rumal mõte, suvel oldi Kitsingu palkamisele päris lähedal aga hetkeseisul kas Kitsing tahab ise Tartusse tulla, seda me veel ei tea, tal TTÜ s oleks hulga mõnusam , mänguaega ka rohkem garanteeritud, kuigi minu arvates vajab Tartu meeskond korraliku PG juurde aga selle toomist ma enam ei usugi , lubatud on nii palju kordasid ja kui see euroopa tripp jääbki selliseks lühikeseks nagu ta paistab jäävat siis sügavat mõtet selles pole
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4444
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas vaim564 »

Praegu võiks Kitsingu palkamine kasvõi laenulepinguga TTÜ-st Joisi vigastuse ajaks olla mõeldav küll. Muidugi, see uus tüüp tundub olema samamoodi selline eemalt viskav nr. 4 nagu ka Kitsing nagu ka Talts, kuivõrd nad just Joisi korvavad. Sellist korralikku korvialust tsentrit sel hooajal nagu polegi, sest ka Milka jääb selle töö jaoks veidi lühikeseks, rääkimata Joisist.
MEGA IRW
Kasutaja
Postitusi: 393
Liitunud: 06 Nov 2013, 21:06

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas MEGA IRW »

Mu arust päris alarmeeriv oli Kullamäe nending, et "teatud meeste suhtumine jättis soovida". Päris murettekitav kui kodupubliku ees olulises euromängus ei panda täisvaardiga. ON ta n-ö riietusruumi kaotanud, kui NBA termineid kasutada?
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja
Postitusi: 3606
Liitunud: 26 Nov 2008, 16:52

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas Rix »

RK kirjutas:Tartu kaotas, mõned rõõmustavad , mõned kurvastavad :D Tegelikult olen Kullamäega päri: austria klubi vääris võitu , kuna tahtsid rohkem seda võitu. Minu arvates on Kullamäe klubijuhtkonna poolt tanki pandud, koosseisu pärast ma mõtlen , igaüks kes asja jagab siis saab aru et sellise koosseisuga pole euroopas midagi teha, eestiski läheb raskeks, ma ei räägi ainult Kalev Cramot, järgmine kord Varrak laseb Thomast hakkida ja Tartul pole enam mingist lootust, ma räägin et ka Rapla vastu läheb raskeks ja kui Klandorf ka oma satsi ükskord mängima saab võib sellegagi raskeks minna, see on küll KUI :D Eilsest mängust ka nats :D Sokk on ikka nii aeglane, kaitses minnakse nagu postist mööda, eile küll tabas mõned tähtsad visked aga üldine pilt kehv ja ka Dorbek on selline noh kange ja ka aeglasepoolne, eelmine hooaeg oli küll hulga kobedam :D , eile ta küll õnnestus , tabas viskeid, oli meeskonnale väga vajalik. Jõesaar hakkab ka vist väsima, eile ka väga palju õnnestumisi ei olnud tal, selline tema puhul see hooaeg silma torganud sära ja teravus jäi puudu kuigi tema esituse kannaks ka plusspoolele , Tamm oli positiivne üllatus, eksimusi oli aga annab lootust. :D Talts tegi oma ära ja Milka ka, kuigi visketabavus jättis soovida. . Thomast hakiti korralikult ja väga särav ei olnud. Paistab ,et Kullamäe on ka stressis jooksis natuke vahetustega ja time outidega puntrasse. kokkuvõtvalt : ei midagi hullu aga midagi head ka ei ole, see austria sats on 8 ndal nov võõrsil täiesti võidetav kui näiteks Meister saab terveks ja uus pikk Forrest osutub mängumeheks aga eks ta selline piiri peal kõndimine ole. :D Tänaste uudiste najal võibolla tuuakse argentiinast Kitsing meeskonda, Tartu poiss ka, vigane Jois vahetada Kitsingu vastu polegi nii rumal mõte, suvel oldi Kitsingu palkamisele päris lähedal aga hetkeseisul kas Kitsing tahab ise Tartusse tulla, seda me veel ei tea, tal TTÜ s oleks hulga mõnusam , mänguaega ka rohkem garanteeritud, kuigi minu arvates vajab Tartu meeskond korraliku PG juurde aga selle toomist ma enam ei usugi , lubatud on nii palju kordasid ja kui see euroopa tripp jääbki selliseks lühikeseks nagu ta paistab jäävat siis sügavat mõtet selles pole
Kui pg tuua, siis oleks mõistlik Sokust või thomasest loobuda, kolme PG-ga nende mängude arvu juures pole suurt midagi teha. Kitsingu tüüpi mängijaid Tartul nagu on juba, kuid sellise õhukese koosseisu jaoks on muidugi lühikeses perspektiivis iga mees vajalik. Joisil on siis kindel minek?
Kahju oli eile vaadata, et Cramo üle võetud võidu ja hea atmosfääri kiuste oli eile ikkagi palju tühje kohti, eestlased ikkagi vajavad vaid võite, võite , võite. Aja märk.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
nojah
Kasutaja
Postitusi: 1896
Liitunud: 20 Jaan 2009, 20:46

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas nojah »

Ma ei usu, et ainult võitudes asi on. Enne mängu polnud ju selge, kas tuleb pigem võit või kaotus. See näitab taaskord seda, et tuntakse huvi ainult Cramoga mängude vastu, rahvusvahelised liigad jätavad pigem külmaks (ma ei tea kas nende taseme pärast - kuigi koosseisult on Tartu pigem selliseks liigaks ja BBLiks sobiv mitte kõrgemaks tasemeks või lihtsalt üldse ei huvita see, mis väljaspool Eestit toimub). Samas, eelmise aasta finaalide publiku arv näitas seda, et Tallinnas ei too isegi eestikate finaalid piisavalt publikut kokku, Tartus ilmselt veel heitlus Cramoga, kui vähegi lootust ja intriigi on, seda teeb?
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja
Postitusi: 7240
Liitunud: 31 Dets 2008, 03:57
Asukoht: Tallinn

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas Egert »

Ma nüüd numbriliselt ei julge pead anda, aga ma pakun, et kõikidel meeskondadel on publikuarv väiksemaks jäänud võrreldes mõne aasta taguse ajaga, välja arvatud ehk Rapla. Eks meeskonna üldine tase paneb ikka asja paika, Tarval oli ju mõned aastad tagasi saal kogu aeg rahvast täis. Eestikate finaalides olid ka nii Tartus kui ka Tallinnas saalid täis 5 aastat tagasi, aga nüüd on ka nende mängude vastu huvi laabunud. Tallinnas on kossupublik alati suht kesine olnud, eriti Cramo kodumängudel VTB-s. Eelmisel hooajal oli kohati ikka päris kurb vaatepilt Suurhalli tribüünidel. Tartul on Kalevi ees vähemalt see eelis, et väiksem saal ja atmosfääri kergem tekitada, aga Suurhallis on see trummipõrin ja mõne inimese hüüe pigem nagu kaja kirikus. Eks paistab, kas renoveeritud Kalevi hallist saab mingit asja ja kasu ka Cramo jaoks. Kuigi istekohti jääb vist välisliigade nõudmistele ikka väheks... Lisaks oli ka koondisemängudel sel suvel vähem rahvast kui tavaliselt.
RK
Kasutaja
Postitusi: 1685
Liitunud: 29 Nov 2008, 12:46
Asukoht: eesti

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas RK »

Rix kirjutas: Kui pg tuua, siis oleks mõistlik Sokust või thomasest loobuda, kolme PG-ga nende mängude arvu juures pole suurt midagi teha. Kitsingu tüüpi mängijaid Tartul nagu on juba, kuid sellise õhukese koosseisu jaoks on muidugi lühikeses perspektiivis iga mees vajalik. Joisil on siis kindel minek?
Kahju oli eile vaadata, et Cramo üle võetud võidu ja hea atmosfääri kiuste oli eile ikkagi palju tühje kohti, eestlased ikkagi vajavad vaid võite, võite , võite. Aja märk.
Mis puutub Joisi siis minu andmetel on tal see põlvehäda päris suur, kas ära saadetakse seda ei tea , tema palga eest nagunii kedagi mõistlikut asemele ei saaks, eks vaadatakse mida uus mees suudab (Forrest) ja siis otsustatakse.
Mis puutu PG sse siis kolmas PG oleks ok , Thomas ja Sokk saaks vahelduseks ka 2 peale lükata ja nii jätkates ja varasemaid hooaegu vaadates on varsti üks neist kahest vigastusega väljas .(ptui, ptui, ptui, loodame ,et eksin :D )
Mis puutub rahvasse siis oli tühje kohta jah saalis, kuigi mängu ajal tilkus juurde siis arvan et ca 300-400 inimest oleks lahedalt juurde mahtunud siis oleks saal ka täis olnud saalis võis olla 1000-1200 inimest, mis on ikka vähe Tartu ja Euromängu kohta, mis põhjuseks on ei teagi , mina arvan ,et Tartu inimesed saavad aru ,et sellise koosseisuga suurt midagi ei saavutata , selline meeskond ei tekita mingit soovi sellist meeskonda fännata, eks omad hardcore fännid tulevad ikka saali aga kui sul on olnud varasematel aastatel meeskonnas suht põnevaid isiksusi ja suurepäraseid mängijaid siis see hooaeg... , võtab ohkama suisa. Kusjuures see allakäiguspiraal on ikka olnud pidev kahjuks. See Tartu meeskonna asjaajamine ja meediasuhtlus ning meeskonna koostamine on juba suvest saadik olnud nii vildak ja saamatu ,et ei oska kohe öelda ei A ei O d , raha ei ole aga kui asju niimoodi aetakse nagu nemad seda teevad siis kahaneb ka see pisku mida nad suure vaevaga kokku ajavad.
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja
Postitusi: 7240
Liitunud: 31 Dets 2008, 03:57
Asukoht: Tallinn

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas Egert »

Jois juba mängib Valga vastu.
Vasta