Tartu Rock

Üleüldine korvpallijutt
RK
Kasutaja
Postitusi: 1776
Liitunud: 29 Nov 2008, 12:46
Asukoht: eesti

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas RK »

Täna siis Tartu mängib teist euromängu prantsusmaal, link ka http://sport.delfi.ee/news/korvpall/fib ... d=76033343" onclick="window.open(this.href);return false;
Võitu täna loota pole, kuna vastane ikkagi hirmkõva ja Tartul ikka neid vigaseid jagub, hommikuste treeningu piltide pealt paistab et Tartu täna 10 kesi Pransusmaal, Puudu on vigastatu, Meister, Tamm ja Vene, esimesed kaks küll peaksid varsti rivis olema. Tavajõud ehk siis ülejäänud põhimed peaksid kõik rivis olema, lisajõudu annavad siis Robinson ja Jois, pingi peal istuvad ja arvatavasti mõned eurominutid saavad noormängijad Kivi ja Rosenthal :D
Vastase kohta , Elan Pau-Ortez , siis lühidalt öeldes: väga kogenud ja hästi komplekteeritud meeskond, mina tooksin esile mängujuhi D.J Cooper'i ja Zimbabve jõulise ääre Vitalis Chikoko , kogenud keskmängija Alain Koffi ja valusa käega väikse ääre Ron Lewise , minu arvates kindla peale kõige kõvem sats kellega see hooaeg on kohtutud :D
Uhhuu
Kasutaja
Postitusi: 4784
Liitunud: 23 Aug 2015, 10:49

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas Uhhuu »

Need on kaks erinevat spordiala, mida need meeskonnad harrastavad.

Kivile ja Rosenthalile võiks paarikümne minuti jagu mänguaega anda, lõpptulemust see nagunii ei mõjuta.
elchukakabra
Kasutaja
Postitusi: 306
Liitunud: 29 Dets 2010, 20:56

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas elchukakabra »

Tanel Sokule võib Iru hooldekodusse Savisaarega koos palati võtta
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja
Postitusi: 7240
Liitunud: 31 Dets 2008, 03:57
Asukoht: Tallinn

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas Egert »

Sokul ja Taltsil on 2-3 minutiga kraanid kinni, nii ei saa mängida.
nojah
Kasutaja
Postitusi: 1896
Liitunud: 20 Jaan 2009, 20:46

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas nojah »

Tuleb vist oma sõnu sööma hakata ja tänaste tulemuste põhjal ma väidaks, et Tartul ja Raplal oleks ka Rootsi liigas raskusi.
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4507
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas vaim564 »

See pilt on väga kole platsi peal, aga ma väga Kullamäe kraesse ei taha seda ka väga lükata, selle koosseisuga lihtsalt pole võimalik mängida, võta ette, mis sa tahad.
nojah
Kasutaja
Postitusi: 1896
Liitunud: 20 Jaan 2009, 20:46

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas nojah »

Noh selles, et Sokk, Talts ja Dorbek on sellises vormis nagu nad on - kas on siin Kullamäe osa ka, mine tea. Sokk pole ikka täna absoluutselt valmis sellel tasemel kaasa mängima. Ja Robinsoni suguse mehe lisandumine on ka suhteliselt naljakas.
villu123
Kasutaja
Postitusi: 648
Liitunud: 05 Mai 2007, 00:29
Asukoht: Võrumaa
Kontakt:

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas villu123 »

Noor poiss Rosenthal on täna enda koha väga hästi välja mänginud, julge ja tahab!
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4507
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas vaim564 »

Robinsoni puhul jääb juba arusaamatuks, miks sellist tüüpi mängijat vaja oli, sest ainus, millega ta on silma paistnud, see on hea viskekäsi, aga isegi seda ei kasutata. Korvi alla ta nüüd lisajõudu pole küll tekitanud. Kas mingi skautingut ka ikka tehti või vaadati puhtalt pikkuse järgi, 208 ja odav mees (kui on muidugi?)?
ok
Kasutaja
Postitusi: 497
Liitunud: 26 Sept 2008, 17:02

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas ok »

Forresti sissetulek mängu oli muidugi muljetavaldav. Kaks korda kiirustades kolmene mööda ning pallikaotus rünnakul ning kaitses lasi algatuseks oma mehel kohe kaks korda ära panna. Kullamäe hoidis ikka veel natuke platsil, et äkki avaneb. Siis kui kolmanda kolmese ka mööda pani, siis võttis välja lõpuks
RK
Kasutaja
Postitusi: 1776
Liitunud: 29 Nov 2008, 12:46
Asukoht: eesti

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas RK »

vaim564 kirjutas:Robinsoni puhul jääb juba arusaamatuks, miks sellist tüüpi mängijat vaja oli, sest ainus, millega ta on silma paistnud, see on hea viskekäsi, aga isegi seda ei kasutata. Korvi alla ta nüüd lisajõudu pole küll tekitanud. Kas mingi skautingut ka ikka tehti või vaadati puhtalt pikkuse järgi, 208 ja odav mees (kui on muidugi?)?
Vastus siis sinu murele: http://sport.postimees.ee/v2/3888335/ta ... naeri-koju" onclick="window.open(this.href);return false;
ok
Kasutaja
Postitusi: 497
Liitunud: 26 Sept 2008, 17:02

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas ok »

Ega ma üleliia ei muretsenudki, aga Tartu seisukohalt muidugi mõistlik otsus

Edit: ja ühtlasi sain ka aru, et RK ei muretsenud minu muretsemise pärast
RK
Kasutaja
Postitusi: 1776
Liitunud: 29 Nov 2008, 12:46
Asukoht: eesti

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas RK »

ok kirjutas:Ega ma üleliia ei muretsenudki, aga Tartu seisukohalt muidugi mõistlik otsus

Edit: ja ühtlasi sain ka aru, et RK ei muretsenud minu muretsemise pärast
eks me kõik muretsesime omamoodi :D Aga jah sellise tasemega leegionäril ei näe tõesti mõtet , ükskõik kui odav ta on :D
RK
Kasutaja
Postitusi: 1776
Liitunud: 29 Nov 2008, 12:46
Asukoht: eesti

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas RK »

Tartu meeskonna kohta ka väheke infot http://pluss.postimees.ee/v2/3888823/ku ... 1449485620" onclick="window.open(this.href);return false;
Nagu karta oligi siis kedagi enam juurde ei võeta, vähemalt lähiajal, kuna rahaline olukord seda ei lubavat :D , paistab ,et ka Kullamäe on leppinud sellega ,et selle meeskonnaga suurt ei püüa eurosarjas ja annab läbi lillede mõista et pole ka meeskonnas ühtset keemiat hetkel. Kahju muidugi Kullamäest ja Tartu fännidest aga juhtkonna eksisammude eest tuleb maksta ja paistab et see hooaeg on maksmise aasta, samas saavad noored kõva shansi ja kui siit paar komeeti eesti kossutaevasse lendab siis seegi hea, kahju ,et Tartu esiliiga duublist, mis on Kullamäe hetke ainuke materjaliallikas mängijate mõttes, pole suurt kedagi võtta eesliini tugevdamiseks, tagaliini saab sealt abi küll :D Ja ühe asja lisan veel ,et Joisi asi ka ei ole nii roosiline kui siin artiklis räägitakse aga loodame parimat. Kuna artikkel tasuline panen mingi osa siia ülesse :
Seejuures pole võimatu, et eurohooaeg seekord väga kiiresti otsa saab. FIBA EuroCupi turniiril mängitakse tänavu kolmeses alagrupis. Edasi pääsevad kaks paremat, teoreetiline võimalus jääb ka viimasele. Tartu on mõlema vastasega kohtutud korra ja kaotatud.
Kui kodune napp allajäämine Austria klubile Redwell-Gunnerisle oli väga valus, siis prantslaste tippklubilt Pau-Orthezilt saadud kaotus seaduspärane. «Loomulikult saanuks me ka Pau-Orthezi vastu paremini mängida, kuid iseenesest on see ikkagi väga kõva meeskond,» nentis Kullamäe. Ilmselt olnuks selle meeskonnaga heideldes suuri probleeme ka parimate päevade Tartul.
Tänavu on aga seis teistsugune. Kullamäe nentis, et eelmistel aastatel mängiti vaid kõrgete eesmärkide saavutamise nimel, tänavu tuleb asju vaadata realistlikult. See ei tähendavat mõistagi seda, nagu Tartu ei üritaks iga kohtumist võita. Ikka üritatakse.
Üks Kullamäe peamisi ülesandeid on siiski probleemide kiuste meeskonna moraali kõrgel hoida. See pole kerge. Vigastuste tõttu on tiim õhukeseks jäänud. Treeningutel on palju noori, kes iseenesest on kindlasti tublid poisid, kuid kelle tase pole veel vanemate mängijate omaga võrdne. See omakorda avaldab aga vanemate meeste motivatsioonile teatud mõju. Tänavu peavad nemadki leidma endas lisajõudu, et meeskonda üleval hoida.
«Vanematel meestel pole kerge. Selge on see, et asjade selline seis avaldab neilegi teatud mõju,» mõtiskles Kullamäe. Võimalik, et meeskonna üldine keeruline olukord on ka põhjus, miks senises harjumuspärased liidrid pole veel eelmiste aastate taset näidanud.
Lisajõududele ei saa tartlased aga loota. Eelarve ei luba palgata juurde veel ühte vähegi normaalsel tasemel leegionäri. Eile otsustati aga saata koju kahenädalasel katseajal olnud tsenter Forrest Robinson. Kullamäe sõnul pole esilagu plaani Robinsoni kohale uut leegionäri otsida.
Õigupoolest oli ka Robinson ise pisut plaaniväline täiendus, kuid ilmselt polnud tema tase tartlaste silmis piisav. Madala hinnaklassiga mängijate palkamine on loterii. Seekord tartlased võidupiletit ei saanud.
«Rääkisime temaga ja otsustasime, et lepingut me ei sõlmi,» nentis Kullamäe. Nii jäidki ameeriklase näitajateks Eesti meistriliigas Pärnule visatud 21 punkti ning tema kvaliteedi taset ilmekamalt väljendanud eurosarjas Pau-Ortheziga mängides kogutud napid kolm silma.
«Janar Taltsi ja Dominykas Milka koormus muutub nüüd küll liiga suureks ning eks pikkade nappus mõjutab ka treeningute kvaliteeti, aga midagi pole parata,» sõnas Kullamäe. Veidike võib olukorda leevendada see, et vahepeal vigastuse tõttu platsilt eemal olnud Venky Jois on paranemas. «Vähemalt ta ise ütleb, et jalg lubab juba mängida,» lisas Kullamäe.
Napilt kahemeetrine Jois on samuti korvialune mängija ning kuna temaga on nagunii sõlmitud leping hooaja lõpuni, on Kullamäe valmis ootama, kuni Austraaliast pärit meest taas mänguvormi jõuab.
Samal ajal kui Jois püüdis Prantsusmaal juba meeskonda aidata, jäi tartlastel koju Ivo Van Tamm. Eelmises euromängus põlve pihta löögi saanud mees pole veel taastunud. Millal ta platsile tuleb, pole teada. Endiselt on probleeme ka Kent-Kaarel Venel ja Kristen Meisteril.
«Nurisemisel pole ka mõtet. Mõned asjad on ju ka hästi!» sõnas Kullamäe optimistlikult. «Omad noored saavad võimaluse ja Janari Jõesaar saab kõvasti möllata. Peame nendest asjadest rõõmu tundma. Võtame olukorda sellisena, nagu ta on, ja püüame saada kätte maksimumi.»
Uhhuu
Kasutaja
Postitusi: 4784
Liitunud: 23 Aug 2015, 10:49

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas Uhhuu »

See ei ole mõeldud ilkumisena, aga japsi ideaal ongi nüüd teoks saanud – Eesti üks kahest esindusklubist koosneb valdavas osas noor(emapoolsetest)mängijatest, keda toetavad mõned veteranid ja välismängijad. Nagu paraku näha, siis tulemuse mõttes pole sellise meeskonnaga Euroopas suurt midagi teha. On isegi üllatav, et Meistrite Liiga kvalifikatsiooni avaringis hollandlased alistada suudeti. Kuigi eelarve on esialgu veel suurem, siis Tartu on jõudnud põhimõtteliselt välja Rapla tasemeni. Välismängijad on samast klassist, eestlaste osas oleks Tartul eelis, kui veteranide trio oleks vormis, aga nad ei ole. Oleks põnev, kui Tartu ja Rapla eestikate poolfinaalis kokku läheksid. Samas jälle, kaotus võiks anda Liinatile ja co-le lisaindu Tartu eelarvet veelgi kärpida.
Vasta