KML 16/17

Eesti meistriliigast ja karikavõistlustest
Kasutaja avatar
brutality
Kasutaja
Postitusi: 120
Liitunud: 10 Dets 2008, 04:48

Re: KML 16/17

Postitus Postitas brutality »

Varrak intervjuus teatas et Upshawl mingi tervisemure mis ikkagist tuli üllatusena. st, et mitte trauma. Kas siis on ikkagist mured südamega, mis paar aastat tagasi probleemiks oli?
Uhhuu
Kasutaja
Postitusi: 4689
Liitunud: 23 Aug 2015, 10:49

Re: KML 16/17

Postitus Postitas Uhhuu »

brutality kirjutas:Varrak intervjuus teatas et Upshawl mingi tervisemure mis ikkagist tuli üllatusena. st, et mitte trauma. Kas siis on ikkagist mured südamega, mis paar aastat tagasi probleemiks oli?
Mõtlesin sama asja, et ilmselt jälle südameprobleem.

Varraku repliigi peale, et „eelarves varu on“, meenus eelmise hooaja esimene pool, kui oli ilmselge, et täiendust on vaja nii taga- kui eesliini, aga ometi läks ilmatuma kaua aega enne, kui koosseisu osas vangerdusi tehti. Loodetavasti reageeritakse see hooaeg kiiremini ja tuuakse korvi alla üks mängija juurde, sõltumata sellest, kas Upshaw tuleb veel tagasi või mitte.
nojah
Kasutaja
Postitusi: 1896
Liitunud: 20 Jaan 2009, 20:46

Re: KML 16/17

Postitus Postitas nojah »

VTB reeglid vist ei luba üle 6 välismängija? Ja ainult KML jaoks pole ju mõtet tuua. Kui Upshaw ikkagi korda saadakse, siis on ka tänane koosseis võimeline hästi mängima, kuigi raskuskese on 2-3 peal ja puudused seal kus me kõik teame. Aga ma ei usu, et koosseisu loogika lõhkumine praegu õige oleks, on võimalik ka see kooslus mängima saada. Aga jah kui Upshaw tervis ei luba mängida siis tema asendamine veidi teist tüüpi korvialuse mängijaga ei ole ka otseselt paha lahendus.
Uhhuu
Kasutaja
Postitusi: 4689
Liitunud: 23 Aug 2015, 10:49

Re: KML 16/17

Postitus Postitas Uhhuu »

nojah kirjutas:VTB reeglid vist ei luba üle 6 välismängija? Ja ainult KML jaoks pole ju mõtet tuua. Kui Upshaw ikkagi korda saadakse, siis on ka tänane koosseis võimeline hästi mängima, kuigi raskuskese on 2-3 peal ja puudused seal kus me kõik teame. Aga ma ei usu, et koosseisu loogika lõhkumine praegu õige oleks, on võimalik ka see kooslus mängima saada. Aga jah kui Upshaw tervis ei luba mängida siis tema asendamine veidi teist tüüpi korvialuse mängijaga ei ole ka otseselt paha lahendus.
VTB-sse võib põhimõtteliselt ka 10 välismängijat registreerida, küll aga saab igaks konkreetseks mänguks üles anda vaid kuus välismängijat. Meil on kuue leegionäri hulgas nagunii juba üks fantoommängija, kel lootust vaid rämpsminutiteks platsile saada (Gavrilov) ja kelle koosseisust välja jätmine poleks eriline katastroof. Nagu Varrak ütles, vaja oleks praeguste viite ja neljade vahepealset mängijat (a la Freimanis). Ilma korvialuse mänguta ehk ainult pick`n`roll`i, visete ja tagamängijate teravuse pealt stabiilse edukusega mängida pole võimalik. Ainus negatiivne asjaolu oleks see, et Keeduse mänguaeg muutuks olematuks.
elchukakabra
Kasutaja
Postitusi: 305
Liitunud: 29 Dets 2010, 20:56

Re: KML 16/17

Postitus Postitas elchukakabra »

Upshaw on paari nädala pärast tagasi
nojah
Kasutaja
Postitusi: 1896
Liitunud: 20 Jaan 2009, 20:46

Re: KML 16/17

Postitus Postitas nojah »

Ma seal korvi all niivõrd probleemi ei näe. Pigem on häda ikkagi mängujuhi koha peal. Kaks hooaega tagasi oli näha, mis mõju on väga heal mängujuhil meeskonnale. Jõuti peaaegu play-offi. Häda oli ainult selles, et sellele väga heale mängujuhile ei olnud üldse vahetust pakkuda. Jah ta oli mängija, kes suutis ka 35 minutit või rohkemgi mängus mängida (füüsiliselt) aga muidugi mitte maksimaalselt pingutades ja selle all kannatas meeskond ja lõpuks ka meeskonna tulemus (hooaja lõpus oli ta ülekoormusest väsinud, eriti vaimselt). Järgmisel hooajal toodi Sokk, kes on ka igati korralik mängujuht aga ei ole selline 30+ minuti mees. On selline 20-25 minuti mees maksimaalselt. Ja siis tema kõrval kasutati hädavariante, Dorbekut ja Veidekat, kes PG kohal "saavad ka hakkama" aga tegelikult nende hakkamasaamine oli see, et nad suutsid küll palli üle tuua aga mitte rünnakut organiseerida. Lisaks olid nad hoopis kasulikumad meeskonnale positsioonil 2. Siis hooaja lõpus leiti Curry, kes oli iseenesest suht keskpärane mängija aga profiililt puhas mängujuht ja lõpuks suudeti isegi normaalset mängu näidata ja võite koguda (kuigi jäädi eelviimaseks). See kord aga kasutatakse Soku kõrval mängujuhi kohal Harperit, kes on kindlasti mängujuhina oluliselt parem, kui Veidekas või Dorbek aga ikkagi mitte päris puhas mängujuht ja meeskonnale võrreldamatult kasulik nr 2 peal. Samas on halb see, et puhast mängujuhti ei saa juurde tuua, kuna siis 2-3 peal peavad aja ära jagama Harper, Veidekas, Arbet, Ljutõš. Lisaks tahavad mängida Soo ja Dorbek. Ning ka Keedus oleks kasulikum 3 peal. Ehk sel juhul ei jätku lihtsalt meestele piisavalt mänguminuteid, kuna positsioonid oleks ülekomplekteeritud. Kedagi neist ära ka ei saada - Arbet ja Veidekas on ju Eesti tippmängijad, kuidas sa nad ära saadad? Harper on kujunenud meeskonna liidriks ja ei ole mõtet ju meeskonda uuesti uue liidri kõrvale ehitama hakata. Ja Ljutõš on ka oluliselt parem olnud, kui oli arvata, miks meest lihtsalt ära saata ja siis pärast jälle ootama jääda, et äkki leiame kellegi teise ja siis oodata 2 kuud uut meest. Korvi all jah ehk võiks selline 4-5 vahepealne mees olla aga Keeduse minutid sööks ta tõesti ära. Või noh selline mees Upshaw vastu vahetada oleks ka variant aga mõnes mõttes ma ikkagi tahaks Upshawd siin meeskonnas näha, tegemist on ikka tohutu talendiga ja huvitav oleks kõrvalt näha tema arengut (kui see areng saab üldse tulema muidugi). Aga jah kui tervis vastu ei pea siis pole midagi teha.
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja
Postitusi: 7240
Liitunud: 31 Dets 2008, 03:57
Asukoht: Tallinn

Re: KML 16/17

Postitus Postitas Egert »

Võime ju öelda küll, et korvialune on mängujuhtimisest hetkel väiksem probleem, aga järgmisi VTB mänge mängitakse rotatsiooniga Gladness-Tollefsen-Keedus. Lahja, väga lahja. Keedus on viimases kahes mängus nelja peal juba konkreetselt hätta jäänud.
nojah
Kasutaja
Postitusi: 1896
Liitunud: 20 Jaan 2009, 20:46

Re: KML 16/17

Postitus Postitas nojah »

absoluutselt selge, et selles mõttes on korvialune tsoon nõrk, et kui mõni mängija on pikemalt rivist väljas siis on suur probleem. Tass oleks ehk seda veidi leevendanud (aga võib-olla ka mitte). Cramo ja üldse meie korvpalli suurim probleem on selles, et reaalselt ei ole kusagilt võtta üle 2m pikkuseid eestlasi positsioonile 4-5, kes oleksid a la sellised Soo-Dorbeku-Keeduse-Kajupanga-Paasoja tasemel (ehk igapäevaselt rollimängijad ja mingite vigastuste-haiguste ja muude probleemide puhul kannaksid suuremat koormust korvi all). Kitsing mingil määral oli aga ta läks ise minema. Järvelainen tulevikku vaadates? Aga tema ka ju pigem 3.

Samas kui näiteks Sokk ei saaks mängida oleks probleem ilmselt veel suurem kui Upshaw või Gladnessi või Tollefseni puudumisel.
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja
Postitusi: 4210
Liitunud: 21 Juun 2007, 09:56
Asukoht: tallinn

Re: KML 16/17

Postitus Postitas marxx762 »

kas ainult mulle jäi silma, aga täna jäi mitme miss-match puhul silma(sokk vs pikkem mees korviall) suudeti edukalt ära blokeerida. st. et ka high low.d ei saadud mängida. Kas sellega on trennis tegeletud, näitavad kvaliteetsemad võistkonnad.
barons
Kasutaja
Postitusi: 890
Liitunud: 02 Nov 2009, 18:30

Re: KML 16/17

Postitus Postitas barons »

küll karika mäng, aga kas Tartu vs TTÜ oli mingi kokkuleppe mäng? näinuna esimest pooaega, siis ega Emajõe linna meeskond ka suurt ei pingutanud, tempo oli olematu, Jois lonkis ( vist ka lonkas ) mõõda väljakut ringi...Jääb hulk küsimusi, et mis see siis nüüd oli?
Kasutaja avatar
Zog
Kasutaja
Postitusi: 1244
Liitunud: 26 Juul 2008, 23:39

Re: KML 16/17

Postitus Postitas Zog »

Tore uhamine Cramo ja Tarva vahel. Kalevi mehed on vist otsustanud, et Tarvast saab ka ilma kaitseta jagu...
villu123
Kasutaja
Postitusi: 648
Liitunud: 05 Mai 2007, 00:29
Asukoht: Võrumaa
Kontakt:

Re: KML 16/17

Postitus Postitas villu123 »

Viljar Veski tegi valgalastele varajase jõuluüllatuse, surus palli korvi. Kui ei oleks näinud , siis ei usuks!
Kasutaja avatar
GWallace
Kasutaja
Postitusi: 191
Liitunud: 09 Dets 2013, 18:57

Re: KML 16/17

Postitus Postitas GWallace »

Ei tea, kaua Varrakule veel antakse aega pukis. Ei näe selles meeskonnas seda vaimu ega joonist, mille poole püüeldakse. Enamasti jääb Harperi või Veidemani peale ja teised seisavad. Lauda kätte ei saa ja rünnak ongi null. Mõned võidud ongi puhtalt saadud hea tabavuse pealt. Valga võikski täna ära karistada, ehk siis hakkavad pead lendama. Enam ei saa pugeda vähese koosviibimise taha. Kaks meest, kellega võib senise hooaja puhul rahule jääda, on Liutych ja Tollefsen.
barons
Kasutaja
Postitusi: 890
Liitunud: 02 Nov 2009, 18:30

Re: KML 16/17

Postitus Postitas barons »

valga juhib lauapallides 19:12? ...valga tegi 33 pealeviset cramo 26 vastu...kõik näitajad ka valga kasuks...
mis on juhtunud rain veidemaniga? koondise staarmängija? 4 pallikaotust kml-is ...kas põeb varajast staari tähehaigust?
maq
Kasutaja
Postitusi: 366
Liitunud: 06 Dets 2008, 18:03

Re: KML 16/17

Postitus Postitas maq »

No see ongi Veidemani tase sel hooajal. Ta on totaalses augus ja pole veel näha, et ta sealt väljatulema hakkaks. Ega Dorbek ja Sokk on ka peale koondisemänge samuti sügavas augus. Omaette teema on see, et Valga kes mängib 7 mehega sisuliselt täna domineerib mängu. Kalevi eestlased on kamba peale muljetavaldavad 2 punkti siiani visanud... Mis toimub selles meeskonnas?
Vasta