Oled sa kindel et ta Balti liigas mänginud on ?? Mina küll nii kindel ei oleksRix kirjutas:Käinud siin mängimas päris mitmeid kordi, Balti liigas kui VTBs minu teada. Täiesti tavaline leegionär, Joisiga võrreldes upgrade ei ole, vise puudub, hüpet on. Aga numbrite järgi on samas paari aasta tagusega sammu edasi astunud.JukuNoorem kirjutas:Mida spetsialistid selle tüübi kohta arvavad?
Kindlasti värvikas tegelane, sündinud Donetskis nüüd elab Zaporosjes juba 5 aastat, isa Burkina Fasosost ema ukrainlanna, seni põhiliselt mänginud ukrainas ja ka venemaal, viimati VTB d ja Eurocupi Volgogradi Krasnõi Oktjabriga (2015/16), Vtb d ka 2 hooaega enne seda Donetski klubis seal mängis ka mõned korrad Kalevi vastu, esimesel hooaaeg 13/14 7 mängu keskmiselt 1,4 p ja 1,3 l ja Volgokradis 15/16 hooajal 18 mängu, keskmiselt 6,6 p ja 3,4 l, ja Sahhalini klubis 8 mängu 9,1 p ja 9,9 l (võitis sellega venemaa Super liiga ja pidi liituma VTB ga aga geograafilise kauguse tõttu ei lastud klubi VTB sse) Eurocupil oli 3 mängu keskmine korralik 14 p , 9 l ja 2 söötu, see hooaeg Ukrianas , Zaporosje klubi küll keskmik aga statilistiselt liiga parim punktiviskaja 26 mängu 18,7 p ja 9,1 l ja 1,5 söötu , ukraina liiga ei ole küll enam see liiga mis oli 5-6 aastat tagasi aga tubli tulemus seegi.
See oli statistika , küsimusi on ka: kuidas tal inglise keelega on, kas sobib meeskonnaga kokku ,kuidas sobib Kullamäe mängujoonisesse, mõned päevad kannatust ja uuel kuul saame nendele küsimustele vastused.
Tean et Tartusse otsiti tagamängijat aga kuna noored on korralikult pead tõstnud, nendega mängides ei toimu mängus mingit lagunemist ja mängupilt ei kannata , suisa mõnikord isegi läheb paremaks ja kuna ei Vene ega Tamm see hooaeg eriti aidata ei saa ja Joisil on selle põlvega nii nagu tal on , lisaks tabas teda mingi seljahäda mis kuidagi järele ei taha anda siis tõenäoliselt mõisteti et sellise eesliiniga läheb raskeks ja saadi minu arvates üks hea täiendus juurde viimasel hetkel.