Gladnessi asemele oleks vaja ühte korralikku laualõvi. Selle hooaja üks suuremaid probleeme oli eelnevate hooaegade üks parimaid elemente ehk lauavõitlus, eks natuke oleme Elegari, Boone'i ja Kingiga ära ka hellitatud. Simmons ei ole ka suurem asi lauavõitleja, aga ta korvab selle muuga. Teiste leegionäride osas olen nõus.Uhhuu kirjutas:Ma ei kurdaks, kui välismängijatest jääksid meeskonda nii Ljutõtsh, Mirkovic, Tollefsen kui ka Simmons. Number kahe positsioonile tuleb igal juhul värvata üks tõsine püss, kuna Veidekale ligilähedaseltki võrdväärset asendust pole eestlaste hulgas võtta. Ja Gladnessi asemele tuleks värvata üks oluliselt nutikam ja osavam mängumees – ülesanne, mis ei tohiks Rõõmumehe taset arvestades ülemäära keeruline olla.
Ei ole küll väga populaarne arvamus siin foorumis, aga kui me räägime välisliigadest, siis oli vaieldamatult kõige stabiilsem ja parem mängja Harper. Praegusest koosseisust oli asendamatu jõud Simmons, teisel kohal Harperi asendus Mirkovic. Lyutich vajus viimasel paaril kuul natuke ära kahjuks, eks mingit rolli mängis see küünarnuki vigastus. Tollefsen ajas läbi kogu hooaja oma asja, ei teinud midagi liiga palju ega ka liiga vähe. Eestlastest tegi ilmselt parima hooaja Veideman enne lahkumist, eestikate playoffide kohta ei ole küsimustki, et Sokk oli omal tasemel. Keedus oli võrreldes viimase kahe hooaja kerge pettumus, olid mõned mängud, kus kolmene väga hästi kukkus, aga jooksis ikka päris tihti kokku. Dorbek ja Eichfuss rollimängijad. Arbet suudab loodetavasti ennast terveks ravida.spartaklane kirjutas:Olgu ,mis on aga nüüd võime siis sellele hooajale lõplikult joone alla tõmmata,kes siis on lugupeetud fännid selle hooja meeskonnas kõige parem mängija läbi terve selle hooaja,oleks tore ,kui võiks sellel teemal nüüd diskuteerida.Minule isiklikult jättis sümpaatse mulje Mirkovic,kahju ,et ta meiega nii hilja liitus,mulle tundus ,et Mirkovici liitumisega meie mäng ikkagi paranes.