Kordan: mulle tundub, et "mängime VTB-d" kasutatakse väga palju enda üleshaipimiseks ja Euroopa sarjade halvustamiseks. Sellel võiks mingit pointi olla siis, kui ühes või teises sarjas tuleks ka mõni arvestatav tulemus. Europe Cupi saaks maha teha siis, kui seal osaletakse ja siis tõesti selgub, et tase oli klubi jaoks liiga nõrk. Praegu tundub, et erinevalt Tartust, kellel on ka mõned head tulemused ette näidata, on Cramo esitused nii Euroopas kui Balti liigas väga suures osas läbi kukkunud. VTB-s on ette näidata ühe hooaja 9. koht, kuid isegi selle najal ei saa lõpmatult elada. Tõsiasi on, et:Uhhuu kirjutas:Kas me peaksime äkki ka koondise tasemel loobuma võimalikult kõrgel tasemel mängimisest ehk EM-ile ja MM-ile pürgimisest? Seal on ju ka vähemalt 40% vastastest, kelle alistamine võrdub imega.vaim564 kirjutas:Tore ja mitu korda ta neid võidab?ok kirjutas:Kui võtta VTB-st 5 satsi ära, siis on ligi 40% meeskondadest läinud. Võta nüüd europe cupist 2 / 5 meeskondadest ära ja vaata, mis järgi jääb. Nende 5 satsiga (kes kuuluvad Euroopa tippu) mängib Kalev hooaja jooksul 10 korda
1. VTB pole hoolimata viie tippklubi osalusest enam nii rahvusvaheline kui atraktiivne, kui seda oli mõned hooajad varem.
2. Eurosarjad võimaldavad kokkuvõttes siiski suuremat rahvusvahelist läbilööki.
3. Fiba Europe Cup pole siiski nii madalatasemega sari nagu seda ette manatakse. Ma teeksin kõigepealt püüda seal playoffi jõuda ja alles siis hakata vastui rinda taguma, kõmiseb ehk vähem.
4. See Cramo tasemele siiski paremini vastav liiga kui isegi meistrite liiga (kus on raske põhiturniirile jõuda) või isegi VTB (kus on raske playoffi jõuda), ma ei näe selle halvustamiseks küll ühtegi põhjust.
Ma elaksin väga hästi üle Cramo mängimise Venemaa meistrivõistlustel, kui selle kõrval osaletakse ka eurosarjas.
5. Loomulikult on raske VTB-d eurosarjaga võrrelda, kuna sisuliselt on tegemist ühe riigi meistrivõistlustega. Samamoodi võime rääkida Hispaania, Itaalia, Prantsusmaa, Kreeka, Türgi või Saksamaa meistrivõistlustest, kus tippklubid samuti osalevad. Loomulikult jääbki Europe Cup võrreldes Champions Leaguge'ga madalamasse tasemeklassi, kuid see ei anna alust veel väita, et tegemist on nõrga sarjaga.