BC Valga-Valka/Maks&Moorits, BK Valka-Valga/Alko 1000 Market

Üleüldine korvpallijutt
KalevRuus
Kasutaja
Postitusi: 2929
Liitunud: 19 Nov 2009, 21:12

Re: BC Valga-Valka/Maks&Moorits, BK Valka-Valga/Alko 1000 Market

Postitus Postitas KalevRuus »

Ok, tänud. Kas vastab tõele, et Kriisast enam huvitatud ei olda? Pakun, et ta oleks ainus põhjus miks keskmine Eesti kossufänn Valgale pöialt hoiaks - legend ikkagi.
vlk
Kasutaja
Postitusi: 217
Liitunud: 11 Aug 2016, 17:54

Re: BC Valga-Valka/Maks&Moorits, BK Valka-Valga/Alko 1000 Market

Postitus Postitas vlk »

KalevRuus kirjutas:Ok, tänud. Kas vastab tõele, et Kriisast enam huvitatud ei olda? Pakun, et ta oleks ainus põhjus miks keskmine Eesti kossufänn Valgale pöialt hoiaks - legend ikkagi.
Delfis oli täna: Kuuldavasti on Valgaga taasliitumisest huvitatud vanameister Valmo Kriisa. Lepik tunnistas seda, kuid andis mõista, et peatreener pole Kriisast huvitatud. „Päris maha pole me teda veel enda jaoks matnud,” jättis Lepik otsad lahtiseks.

-----

Eks see ole keeruline küsimas. Jah, ma ka tahaks, et Kriisa liituks ja hoiaks Valga meeskonda rohkem pildis. Legend on ta tõesti ja pealegi hindamatu viskekäega, mängulugemisega. Samas ma mõistan, miks Zeids teda satsis ei näe - koosseis on vägagi noor ja närvilistel hetkedel sinna ja teise kohta saatmisi tuleb üksteisel ikka ette. Ei oska kommenteerida, kuidas Kriisa sellisesse seltskonda sulanduks, aga pakun, et vanusevahe võib tekitada mingeid probleeme. Mängustiil on ka muidugi selline, mis toob kahtluse üles, kas Kriisa annab üldse midagi juurde meeskonnale. Vanameister ju tahab ka paar viset peale loopida mängus ja kui omavahel ei suudeta seda paika panna, siis on kehvasti.

Ideaalis ju võtaks mõne pika, nagu Lepik mainiski. Ma ise arvan, et peaks vaatama esi- või teise liiga poole, nagu eelmine hooaeg Tarvas tegi Peili suhtes. Kui oleks mingigi keha korvi all juures ja veel eestlane ka, siis olen rohkem kui kindel, et see mees palgatakse. Praegu aga ei paista kuskil sellist varianti olevat ja võttes arvesse pingi pikkust, siis ma usun, et Kriisast pigem huvitatud ollakse. Hooaja teises pooles võib-olla kerkib mõni sponsor esile ja kannatab ühe välismaalase veel juurde tuua. Nii oleks 12 meest koos lausa.

Eesti korvpallis ei saa seega kunagi midagi välistada. Oli täiesti kindel, et Paiste TLÜ-sse enam ei tagasi ei lähe, aga juba oli ju eelmine hooaeg kontakt olemas, kui omanik polnud veel vahetunudki ja Tarvas pidi laiali minema. Arvasin alati, et Strupovics kolmandat korda ikka Valka tagasi ei tule, aga näed. Niisiis ei saa öelda, et Kriisast huvitatud ei olda, aga võrreldes kahe eelmise hooajaga on tema palkamine eelpool mainitu ja lisaks ka eelarve pärast raskendatud ma usun.

Äkki oskab kasutaja RK midagi rohkem lisada Kriisa plaanidest :) ?

-----

Lisasin mõned järgmistest mängudest ka esilehele. Paistab, et hooaja alustuseks tuleb kodus võtta mõõtu Ventspilsiga :D .
RK
Kasutaja
Postitusi: 1776
Liitunud: 29 Nov 2008, 12:46
Asukoht: eesti

Re: BC Valga-Valka/Maks&Moorits, BK Valka-Valga/Alko 1000 Market

Postitus Postitas RK »

vlk kirjutas:
Äkki oskab kasutaja RK midagi rohkem lisada Kriisa plaanidest :) ?
Rääkisin küll Valmoga paar päev tagasi aga rääkisime Kerrist ja kahjuks ma tema enda plaanide vastu huvi ei tundnud, eks ma mõnipäev uurin kui jälle kokku trehvame :D
Kuu aega tagasi oli tal plaan jätkata mängimist kõrgemal tasemel, muidugi kui leiab meeskonna aga eks kuuleb :D
vlk
Kasutaja
Postitusi: 217
Liitunud: 11 Aug 2016, 17:54

Re: BC Valga-Valka/Maks&Moorits, BK Valka-Valga/Alko 1000 Market

Postitus Postitas vlk »

RK kirjutas:
vlk kirjutas:
Äkki oskab kasutaja RK midagi rohkem lisada Kriisa plaanidest :) ?
Rääkisin küll Valmoga paar päev tagasi aga rääkisime Kerrist ja kahjuks ma tema enda plaanide vastu huvi ei tundnud, eks ma mõnipäev uurin kui jälle kokku trehvame :D
Kuu aega tagasi oli tal plaan jätkata mängimist kõrgemal tasemel, muidugi kui leiab meeskonna aga eks kuuleb :D
Jääme ootama :) :

POMMUUDIS: Mullune Läti liiga pronks Riia Barons sellel hooajal üheski sarjas osalemas ei ole. Lühidalt öeldes läks meeskond laiali ja oli tõesti väga kummaline, et nende poolelt mitte ühtegi uudist ei tulnud. See-eest on Jurmala poolelt mängija Edgars Jeromanovs klubi ise rahaliselt aidanud ja osaletakse ka veel Balti liigas koos linna abiga. Allikas: http://basket.lv/lbllsbl/olybet-latvija ... ulets-4082" onclick="window.open(this.href);return false;

Teine uudis siis taas Valga poolelt, kus nüüd ka Läti Delfi tegi Tiltinsiga juttu. FB korvpalligrupis tõlgiti see otse eesti keelde, aga kui ei taha, et tõlge kaduma läheks, siis valid ikkagi läti-inglise. Võiks selle peale siiski tulla ma arvan.

Mängijad andisid ka oma ühises pildis mõista, mida Tiltinsist arvavad (BK Valka Facebookis, jälgige hashtage). Igatahes, inglisekeelne tõlge (allikas: http://www.delfi.lv/sports/news/basketb ... d=49259603" onclick="window.open(this.href);return false;):

Basketball club Valka / Valga, which will start in both Latvian and Estonian competitions, was struck by a scandal in which disagreements arisen between Latvians and Estonians.
As the Estonian portal Delfi.ee announced by Margot Lepik, the president of the Valga Club, in the summer, a Latvian-led general manager, Janis Tiltiņš, has used the money he does not intend to give up. Tiltiņš told the portal "Delfi" that he had taken only the money he received, which the club did not pay for several months.

Lepik woke up that the Valga Club had left a short time before the start of the season without funds, which, until the new financial resources of the organization's account, caused great problems. According to Lepik, Tiltins has taken several thousands of bank cards belonging to Valka / Valga. The amount was bigger than the club owed to Tiltin. "When we got some money, he immediately took it out and the amount was bigger than he got," says Lepik.

Meanwhile, Tiltiņš did not hide the fact that he took out 3,200 euros, of which 2,400 euro was his unpaid salary. The remaining 800 euros consist of various personal funds spent on the needs of the club, including the purchase of fuel, which has been sent to Valka / Valga by the corresponding checks.


Tiltins said that an agreement with "Valka / Valga" was concluded in May. As the club would have a financially disadvantageous conclusion with the individual, the contract was signed with a legal association. Tiltiņš has invoiced on behalf of this organization the bills Valka / Valga had to pay, but this was not done.

Valka / Valga, with Tiltin's attraction, wanted to raise the team to a new level, later confirmed by Vents Armands Krauklis, Chairman of Valka City Council. However, "under the leadership of the organization, the same bard was continued as before, not only in terms of attitude, but also in organizational terms," ​​says Tiltins.

"Maybe Estonians thought that I would come, I would do some sort of coup (in good terms) and lift up the clubs' heights. But as a Latvian, it was hard for me to understand the Estonians, especially their youth system. All that happens to them," explains Tiltiņš. "During the whole time, I did not come from the Valka / Valga account with the agreement with the organization. Regularly, I submitted invoices to my account. Some part of the money was paid to me by Vents Armands Krauklis, but I did not get anything from Estonians."

Tiltinis points out that, in parallel with the unpaid salary, he has accumulated various economic expenses he paid from his pocket - fuel consumption, telephone bill, etc. Since the club has not responded to several alert emails, on September 4 Tiltin went to the ATM and took out 3200 euros from the club card that was given to him for use. "I took what I owe, left them a card and said" To see you! "."


The Estonian side believes that Tiltini is entitled to 2,400 euros, so they have asked him to give up money and agree on payment deadlines. The bridge did not agree to it. "The club currently owes players, the Latvian Basketball Association and the others a total of € 10,000. The" 50,000 euro "rake" was included in the budget, so I also told them that there is no guarantee that I will receive money during the season, "Tiltins says.

Lepiks is sure that the police have not turned against Tiltin until now, because they want to solve everything in a peaceful way. The bridge, however, has the opposite view, because the club does not want more problems that could arise if the police are involved. According to Tiltin, Valka / Valga already has problems with the Estonian Revenue Service, which did not seize the account just because there was an agreement on a repayment schedule. "If they" lift up "that they do not pay taxes on players and employees ... I think they are trying to get me to keep me from doing the next career. If I have to hear (and what's happening right now) that I have stolen money , then I will turn to the police for defamation, "Tiltins said, noting that in the club's legal organization Lepik, as President, and Krauklis, did not set up at all.

Tiltiņš, having left the club, did not burn all the "bridges". He gave the club his work, contracts and informed about the developments in the development of the club. Now Tiltinš is working as a trainer's assistant at the LUA team and will continue to work in basketball, which is all day long.
vlk
Kasutaja
Postitusi: 217
Liitunud: 11 Aug 2016, 17:54

Re: BC Valga-Valka/Maks&Moorits, BK Valka-Valga/Alko 1000 Market

Postitus Postitas vlk »

http://sport.ohtuleht.ee/830848/valga-p ... -mudelisse" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sport.postimees.ee/4259471/vanam ... ku-ei-sobi" onclick="window.open(this.href);return false;

Zeids räägib, miks Kriisast pole huvitatud. Samuti võtab sõna Tiltinsi teemal. Liivak hakkab osaliselt mänedžeri kohuseid täitma.
vlk
Kasutaja
Postitusi: 217
Liitunud: 11 Aug 2016, 17:54

Re: BC Valga-Valka/Maks&Moorits, BK Valka-Valga/Alko 1000 Market

Postitus Postitas vlk »

Ventspils on ikka Ventspils ja kaotus oli paratamatu - 54:88. Kolmesteprotsent üks viimaste hooaegade halvimaid, 2/23. Lauavõitluses jäädi ka alla. Paljud pole varem võõras liigas Ventspilsi-suguse satsi vastu mänginud ja eks närv oli poistel sees. Head mängu näitasid ainsatena vaid Freimanis ja Lasenbergs, kes olid ka suurimaid punktitoojad.

Protokoll: http://www.fibalivestats.com/u/LBS/724882/bs.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tipphetked: http://best4sport.tv/posts/video-bk-ven ... ga-vienibu" onclick="window.open(this.href);return false;
Keegi läti keelt valdab järsku, siis võib Jakovicsi intervjuud kuulata: http://best4sport.tv/posts/video-pecspe ... u-jakovicu" onclick="window.open(this.href);return false;

Ogre küttis samal ajal Jekabpilsile 76:52 sauna. Teada oli, et Jekabpils nõrgem kui eelmine hooaeg, aga nii suur vahe on üllatus.

Järgmine mäng Valgal siis juba Eesti liigas reedel TTÜ vastu, kust tuleb ikka võit võtta. Hooaja üks keerulisemaid mänge on nüüd ära peetud ja kolmeseid saab õnneks ainult paremini hakata viskama :) .
Kasutaja avatar
toivo
Kasutaja
Postitusi: 654
Liitunud: 04 Jaan 2011, 11:07

Re: BC Valga-Valka/Maks&Moorits, BK Valka-Valga/Alko 1000 Market

Postitus Postitas toivo »

Vaatasin täna esimest korda sel hooajal Valga mängu (küll ainult teist poolaega) ja no see Haller on ikka väga huvitav kuju. Just selline sobiv teravusi tekitav nr 2, keda Cramo tikutulega otsib. Ei saanud suvel lepingupikendusega kokkuleppele ilmselt. :P Korralik petetearsenal paistab kutil olevat. Eesti liigas seni keskmine saak 17 punkti mängus (4 mängu) - nii hoida!
KossuF2nn
Kasutaja
Postitusi: 171
Liitunud: 20 Dets 2014, 22:01

Re: BC Valga-Valka/Maks&Moorits, BK Valka-Valga/Alko 1000 Market

Postitus Postitas KossuF2nn »

Vaatasin eelmine aasta mängueelsetel viskamistel hallerit suht tihti ja pallikäsitlus on vennal eesti mõistes küll üle keskmise
KalevRuus
Kasutaja
Postitusi: 2929
Liitunud: 19 Nov 2009, 21:12

Re: BC Valga-Valka/Maks&Moorits, BK Valka-Valga/Alko 1000 Market

Postitus Postitas KalevRuus »

toivo kirjutas:Vaatasin täna esimest korda sel hooajal Valga mängu (küll ainult teist poolaega) ja no see Haller on ikka väga huvitav kuju. Just selline sobiv teravusi tekitav nr 2, keda Cramo tikutulega otsib. Ei saanud suvel lepingupikendusega kokkuleppele ilmselt. :P Korralik petetearsenal paistab kutil olevat. Eesti liigas seni keskmine saak 17 punkti mängus (4 mängu) - nii hoida!
Kindlasti polnud asi selles, et ei jõutud kokkuleppele. Haller mängis ju viimati (enne Cramot) mingis USA mudaülikooliliigas, enne seda esiliigas ja küllap ei osanud keegi arvata, et ta järsku Valgas lammutama hakkab. Ma ise olin täiesti kindel, et ta võeti Valka puhtalt hädavahetuseks, kes mängib 7-10 minutit.
Kasutaja avatar
toivo
Kasutaja
Postitusi: 654
Liitunud: 04 Jaan 2011, 11:07

Re: BC Valga-Valka/Maks&Moorits, BK Valka-Valga/Alko 1000 Market

Postitus Postitas toivo »

KalevRuus kirjutas:
toivo kirjutas:Vaatasin täna esimest korda sel hooajal Valga mängu (küll ainult teist poolaega) ja no see Haller on ikka väga huvitav kuju. Just selline sobiv teravusi tekitav nr 2, keda Cramo tikutulega otsib. Ei saanud suvel lepingupikendusega kokkuleppele ilmselt. :P Korralik petetearsenal paistab kutil olevat. Eesti liigas seni keskmine saak 17 punkti mängus (4 mängu) - nii hoida!
Kindlasti polnud asi selles, et ei jõutud kokkuleppele. Haller mängis ju viimati (enne Cramot) mingis USA mudaülikooliliigas, enne seda esiliigas ja küllap ei osanud keegi arvata, et ta järsku Valgas lammutama hakkab. Ma ise olin täiesti kindel, et ta võeti Valka puhtalt hädavahetuseks, kes mängib 7-10 minutit.
Eks ma vähe irooniaga mõtlesingi seda. Aga vähemalt Eesti liigas tegijaks saamiseks paistab tal potentsiaali olevat küll, Valgas suht ideaalne võimalus ennast normaalselt pildile mängida.
theundertaker
Kasutaja
Postitusi: 2575
Liitunud: 07 Sept 2010, 20:59

Re: BC Valga-Valka/Maks&Moorits, BK Valka-Valga/Alko 1000 Market

Postitus Postitas theundertaker »

Cramos ja kasutati vaid trennikehana teda ja mängida sai väga vähe, kuigi poiss näeb vaeva ja tahab.
vlk
Kasutaja
Postitusi: 217
Liitunud: 11 Aug 2016, 17:54

Re: BC Valga-Valka/Maks&Moorits, BK Valka-Valga/Alko 1000 Market

Postitus Postitas vlk »

Kuna siin vahepeal oli foorum seoses kodulehe uuendamisega maas ja ka muud tegevust jagunud, siis polegi jõudnud omalt poolt Valga tegemisi kommenteerida. Uuendasin üldist infot esimese lehe avapostituse sisus.

Enne selle hooaja algust ma arvasin, et kui esimestest mängudest suudetakse näiteks G4S Noorteliiga kõrval hammustada TTÜ või TLÜ ära ning paikneda kuskil tabeli keskel, on seis üpris hea. Sama lugu ka Lätis, et võtta ära Valmiera või Jekabpils ja mitte nulli peale ei jääda, kuna nii VEFi kui Ventspilsiga olid kohe alustuseks mängud. Nüüd tuleb tõdeda, et tulemused on olnud üle ootuste head. Võtta ära nii TTÜ kui ka TLÜ üle 20-punktilise vahega ja ka võõrsil Rapla ning Läti liigas võõrsil Jekabpils - suurepärane. Nagu Siim Raudla ülekandes mainis, siis tõesti see Valmierale kaotus on tilk tõrva meepotis, kuid kui peaks kahel korral Liepaja ja LU ning korra Jekabpilsi ja Valmierat võitma, siis peaks miinimum ehk play-offi koht käes olema. Ruumi on veelgi võite koguda, sest nii Ogre kui ka Jurmalaga pole veel kohtutud. Siiski on mõlemad üpris tugevad ja kui neljast mängust saaks kas või ühe kätte, oleks juba päris hea. Ogre pole 5-0 peal juhusena ja Jurmala on erinevalt Valgast suutnud VEFi ning Ventspilsiga mängus püsida. Noh, ma usun, et ka Valga teeb oma järeldused kahest suurest "pakist", sest praktiliselt poolele meeskonnale oli esmane kogemus mõne nii suure satsi vastu mängida ja veel sellises vastutavas rollis. Kahju on muidugi, et Rolands Freimanis oli Valga mängus veel olemas ja kerkis ka kõige resultatiivsemaks. Samas mine tea, oleks võib-olla vaid kümnega kaotanud, poleks Rapla vastu olulist võitu tulnud :).

Mängud TTÜ ja TLÜ-ga olid üpris sarnased. Poolajaks seis võrdne, aga lõpupoole suudeti täiskäik sisse lükata ning mitte käega visata, kui paari punktiga kaotusseisu jäädi TLÜ vastu - respekt. See, et TTÜ suutis ilma keskmängijat omamata ja Viktors Iljinsiga Valmiera ära võtta, näitab et Valgal oli 71:75 kaotusmängus Läti liigas ikka väga halb päev. Alguses oli soliidne eduseis käes ja pigem dikteeriti Valmiera vastu mängu, kuid noored lätlased panid olulistel hetkedel visked külmalt sisse. Eks saadi siit hea õppetund, kuidas lõppe paremini mängida ja igal juhul Rapla vastu oli kindlamat tegutsemist näha.

Peab nõustuma ka muidugi, et TLÜ on suur pettumus olnud oma taseme suhtes. Teada oli, et see poolprofessionaalsus võib omamoodi kätte maksta, aga et see nii rängalt kohe niidab...Igatahes püsib nende mäng eeskätt Saage, Vahteri, Dželetovici peal. Märkimisväärse panuse annab ka Bamba, kuid selgelt võiks rohkem talt oodata. Rotatsioon on kuidagi väga sassis seal, sest üks mäng on Akenpärg, Paiste täiesti pingil, siis jälle panevad ligi 30 minutit platsil ringi. Samas on Saks nagu kinni liimitud sinna, ta pole vist peale kevadet üldse palli patsutanud mulle tundub. Lindmetsal oli vist vigastus, mis teda häirib ja need Tamme visked...oi oi. Jurtom oli küllaltki andekas tüüp, kuid on peale TLÜ-sse minekut täiesti ammendunud, väga kahju. Tom Kaldrel seda pallikäsitlust paistab olevat ehk midagi positiivset ka siiski olemas.

Rapla vastu oli juba mängu rohkem, kuid äärmiselt hea näha, et suudeti terve kohtumise jooksul juhtida ja kuigi korra oli vahe vaid kaks punkti, siis ei hakatud väristama ja võeti raplakate eksimuste pealt maksimum välja. Cressler on kindlasti õnnestunud valik, kuid Upson ja Ziedins panevad kahtlema. Ma olin juba suvel täiesti kindel, et Upson pole pooltki nii kõva mängumees, nagu teda reklaamiti highlightside põhjal ja näed, nii ongi. Ei pane ikka Eesti poiste vastu igast asendist pealt. Ziedins - jah, Ventspilsis olnud, kindlasti mitte juhuse tõttu, kuid ikkagi enamasti pinki nühkinud. Jito Kok õigustas oma kaitsetööga igal juhul rohkem ära. Ilmselt oli hollandlane aga kallim vist. Erilist kolmestekätt pole Ziednisil vist samuti, kuigi peale loobib mõnuga - 4/17 siiani ja liiga statistika põhjal hetkel üks viimaseid.

Valga mängumeestest rääkides, siis suurim üllataja on tõepoolest Haller. Arvasin samuti, et Zeids hakkab teda vahetusest mängu kaasama ja mingit põhirolli seal tal olema ei saa. Hetkel vastaks aga Pahvi artiklile, kus ta tõi välja, et Olmre või TTÜ poisid võiksid hooaja lõpus suurima arengu läbi teinud mängijad olla. Pigem riputaks selle tiitli Hallerile. Hooaeg on veel küll varajases faasis, kuid samasugust stabiilsust edasi näidates teeb Haller suure sammu edasi.

Lätlaste poolelt on igati positiivne Miculis. Tuli esiliigast ja arvasin, et algus saab olema selline, nagu Aimre tase kunagi TLÜ-s, kus teeb paari minutiga viis viga täis. Aga ei, paneb kolmest nii mis müriseb, oma pikkuse kohta on küllaltki kiire ja kannatab ka korvialust võitlust.

Ega loomulikult kõik on tublid olnud. Sarnaselt Raadiku intervjuule saab sekundeerida, et kutid on tõesti näljased ja see ongi suuresti edu saladuseks. Võib-olla Visnevics on ainsana varju jäänud, kuid ta on siiski ka kõige noorem seal ja sai G4S Noorteliiga vastu veel vigastuse. Meeldiv on näha, et Zeids ei ole tüüpiline "laiutan käsi, kui midagi ei meeldi" treener, vaid vajadusel sõimab omad konkreetselt läbi, et mäng püsiks ikka kahe kõrva vahel terve kohtumise jooksul.

Ma isiklikult loodan muidugi, et homme võiks võiduseeriat jätkata, kuigi veidi vales foorumis ütlen seda :D . Eestis kipuvad tihti need Valga - Cramo mängud kuidagi võrdsed olema. Küsimus on mu hinnangul selles, kas ja kui palju lastakse kolmikul Mirkovic-Simmons-Subotic mängida. Mujalt nagu väga suurt ohtu ei näe peale Jõesaare, et lõpptulemus pakiks võiks kiskuda.
vlk
Kasutaja
Postitusi: 217
Liitunud: 11 Aug 2016, 17:54

Re: BC Valga-Valka/Maks&Moorits, BK Valka-Valga/Alko 1000 Market

Postitus Postitas vlk »

Mõtteid ka tänasest kaotusest Cramole.

Nagu ka ülekandes korduvalt mainiti, siis esimene veerandaeg pani küllaltki palju paika ära. Lauas selge allajäämine ja eks ta ole selline nokk lahti saba kinni olukord - kui eelnevatel hooaegadel on Valga meeskonnas seda kogemust ja vanust olnud, siis on endasuguste vastu hätta jäädud, kuid samas suurtele õnnestunud hambaid näidata, nüüd võetakse kohustuslikud võidud ära, kuid Cramo, Ventspilsi, VEFi vastu on vist kramp sees või nagu Zeids ütleski, et liiga palju respekteeritakse sellist vastast. Igatahes hooaega tervikuna vaadates on ikkagi parem saada see pakk ära tippudes vastu ja võita lähikonkurente. Kodus saab veel Cramo ja VEFiga mängida, eks ole näha, kas esimestest mängudest on korrektuurid tehtud ja mehed selgeks teinud omale, et midagi müstilist vastas pole. Ventspilsi minek ilmselt midagi head ei tõota paraku, õnneks millalgi uuel aastal see mäng alles toimub.

Mars tegi siis Eesti liiga mõistes omad ära, VTBs haagid aga ei kuku sisse. Tassiga jäädi ikka korralikult hätta. Kuna noormängija, siis oleks võinud Raadik ja Micuis veidi kavalamad olla ja mitte seda blokki või mis iganes mitte üritada panna. Ajad käed püsti lihtsalt, nagu oleks neli viga all ja ei taha viiendat saada, kuid jah, ega ma peatreener ka pole, ju siis oi vaja nokkima minna ja neid 2+1 olukordi Tassile kinkida.

Miglinieks paistis ainsana positiivselt silma. Bružase võitlust oli samuti tore vaadata ja Freimanis tegi ka oma ära. Mõnel jookseb tehti aga süsteem kokku ja teine võtab jube keerulisi lahendusi ette. Miculis 4 punkti ja 0 lauda - tema võimeid arvestades saab kindlasti paremini.

Hädasti oleks korvi alla kedagi vaja Valgal. Ütleks nii, et Valmiera Iljins oleks nagu rusikas silmaauku, kuid leegionäri vist enam pole rahalist seisu arvestades võimalik juurde tuua. Eestist pole jällegi kedagi võtta (aga kui hakkab vangerduste lõpp kätte jõudma ja teatud meeskond pretendeerib 7. kohale, siis mine tea). Siiski, nagu ütlesin, kui omasugustele alla ei jääda ja nopitakse olulisi võite play-offi silmas pidades, siis on kõik hästi. Peaasi, et nauditakse, mida tehakse.

17. november on mäng Tartuga ja mõnes mõttes saab pildi ette, mis sihid võivad Tartul Eestis üldse olla - kas on ikka esimene favoriit hõbeda peale või püüavad siin vaata et 4-5 meeskonda põhiturniiri teist kohta. Muidugi ka TLÜ mäng tartlastega näitab ära, mis seisus täpselt ollakse, sest kasahhidele kaotus oli küll kummaline.

Valgal aga ma ütleks, et hooaja üks olulisim periood ees ootamas nüüd. Kolm kodumängu järjest, kõigepealt laupäeval Pärnuga ja siis Läti liiga mängud LU ning Liepajaga. Nendest ei tohiks mingil juhul ühtegi ära väristada. Liepaja tegi hiljuti sellise kummalise mängu, et suutis Jekabpisli vastu korjata mängu peale 18 lauda, millest 12 võttis ameeriklasest leegionär üksi, kaotasid ka muidugi. Nii et, kui tahta Lätis play-offi saada ja ka koduväljakueelist nõuda, siis tuleb sellised satsid paika panna, eriti veel kodus. VEF ja Ventspils kindlasti võtavad esimesed kaks kohta ära ja see tähendab, et endale eelist nõuda tuleb ka Ogret või Jurmalat edestada, mis pole sugugi lihtne ülesanne.
Uhhuu
Kasutaja
Postitusi: 4783
Liitunud: 23 Aug 2015, 10:49

Re: BC Valga-Valka/Maks&Moorits, BK Valka-Valga/Alko 1000 Market

Postitus Postitas Uhhuu »

Kuivõrd Reinar Hallik lõpetas karjääri (ning S-S Vene on nagunii pidevalt katki), siis on koondises üks korvialuse mängija koht põhimõtteliselt vaba. Mis sa arvad, vlk, kas Rain Raadik vääriks novembrikuisteks mängudeks koondisekutset?
vlk
Kasutaja
Postitusi: 217
Liitunud: 11 Aug 2016, 17:54

Re: BC Valga-Valka/Maks&Moorits, BK Valka-Valga/Alko 1000 Market

Postitus Postitas vlk »

Nurger või Kotsar ma saan aru pole koondisele appi tulemas? Hermet kutsutakse vist küll. 04.11 - 17.11 paneb mu silmis Raadiku šansid paika ära. Kui laseb Eichfussil või Kasel enda vastu lammutada, siis ma ei näe võimalust, et Sokk teda kutsuks. Tartu vastu samuti hea koht näidata tema vs. Kitsing, kuigi seal peab ilmselt rootslasega maadlema hakkama. Ma muidugi ei tea ka, kas Sokk vajab pikka, kes 1-1 teeks või piisab sellest, et võtaks lauda ja realiseeriks kätte antud pallid korvi alt kiirelt ära. Praegu seda 1-1 tegemist tema puhul just näha pole ja tänane mäng oli veidi pettumus ikka ausalt öeldes, just Tassi vastu.

Minu arvates ta kutset vääriks, sest nagu ta intervjuudes maininud on, siis suvel on vaeva näinud ja ikkagi maksimum endast antud. Ma aga ei imestaks, kui Sokk eelistab pigem kahte PF-d (Kitsing ja Toomas Raadik näiteks).

KÕIGE naljakam on aga see, et Läti liigas pausi ei tehtagi sisse. 21.11 on Jurmalaga ja 25.11 Ogrega mäng. Iisraeliga mäng 24.11 ja Suurbritanniaga 27.11. Kahte Raadik ilmselgelt ei saa ja ma julgen kahelda, kas Valga poolelt antakse üldse selline särav roheline tuli koondise jaoks. Tegemist on ikkagi ülioluliste mängudega Lätis. Oleks Liepaja, LU, Jekabpilsi või mõne sellisega, siis vast poleks probleemi. Ei kujuta ettegi, mis saab, kui Raadik selle kutse peaks saama. Ütleb koondisest ära, siis julgen kahelda, kas ta teist korda selle saab, kui just veelgi suuremat sammu edasi ei tee vahepeal. Läheb koondisesse, siis tegelikult võib see kätte maksta Lätis play-off koha või asetuse.

21.11 aega veel on ja võib-olla tõstetakse/muudetakse need ajad ära Raini kutse pärast :D . Eelmine aasta näiteks Eestis muudeti mängupäev Pärnu vastu ära, sest Zvigurs oli kutsutud Läti liiga tähtede mängule ja need oleksid kattunud.
Vasta