Karl kirjutas:Nii, kurat ma jäin eilset peale Wizardsi suurepärast võitu magama ja unustasain teisi mänge jälgida
Eilsed tulemused siis:
Denver-Philadelphia : 113-115 No kurat, Denver nagu ise ei tahaks PO saada, kui siukestelt peksa saadakse:S
ega pihladelphia nii halb ka pole. igoduala juhtimisel põhiliselt on võidetud viimasest 10 8 mängu
Viimati muutis ints, 21 Mär 2008, 23:52, muudetud 1 kord kokku.
Karl kirjutas:Nii, kurat ma jäin eilset peale Wizardsi suurepärast võitu magama ja unustasain teisi mänge jälgida
Eilsed tulemused siis:
Denver-Philadelphia : 113-115 No kurat, Denver nagu ise ei tahaks PO saada, kui siukestelt peksa saadakse:S
ega pihladelphia nii halb ka pole. igoduala juhtimisel põhiliselt on võidetud viimasest 10 8 mängu
Philadelphia on tubli kyll aga Denveri suguselt meesonnalt ootaks sellise meeskonna vastu ikka võitu:)
Arvestades veel Denveri potensiaali ja Philadelpia oma
Phila mängib oma taseme ikka väga hästi välja, kui ka Nuggetss eda suudaks oleks nad Läänes 3-4 tim:D
Viimati muutis Karl, 22 Mär 2008, 00:08, muudetud 1 kord kokku.
Eilsed tulemused siis:
Philadelphia on tubli kyll aga Denveri suguselt meesonnalt ootaks sellise meeskonna vastu ikka võitu:)
Arvestades veel Denveri potensiaali ja Philadelpia oma
Phila mängib oma taseme ikka väga hästi välja, kui ka Nuggetss eda suudaks oleks nad Läänes 3-4 tim:D
nii on. see on põhjus mix ma pole nõus, et Cambyle eelmine aasta parima kaitse mängija tiitel ainult selle eest anti, et tagamehed koguaeg väikesi läbi lasevad ja tänu sellele Camby enim blocke kogub.
Viimati muutis Oskar8, 22 Mär 2008, 00:53, muudetud 1 kord kokku.