BC Kalev/Cramo vs Ventspils
Krt Matic peaks rohkema spetsiaalsed liikumised Arbetile tegema. Ega kui viskekohta ei saa, pole mõtet hullu ka punnida. Pani ühe korra vabalt mööda, uus liikumine ja järgmine kord ehk vabalt ei pane mööda.
Jelic muidu hea aga käed võiks ülesse tõsta kaitses ja rünnakul kui saab palli alla, võiks aru saada millal uuesti välja tagasi anda. Paar korda läks liiga rasket viset tegema.
Sokk suht korralikult juhtis mängu aga Scotti oleks vaja. Scott-Kriisa tagapaar minu arust töötab paremini. Aga ei ole nii kindel selles. Frier paar head viset, paar sitta läbiminekut. Kedzol ei tundunud täna eriti "nüüd panen ära" tunnet. Kangur enam-vähem.
Ühesugune mitte väga palju ütlev mäng. Lõpu kolmesed otsustasid ära.
Jelic muidu hea aga käed võiks ülesse tõsta kaitses ja rünnakul kui saab palli alla, võiks aru saada millal uuesti välja tagasi anda. Paar korda läks liiga rasket viset tegema.
Sokk suht korralikult juhtis mängu aga Scotti oleks vaja. Scott-Kriisa tagapaar minu arust töötab paremini. Aga ei ole nii kindel selles. Frier paar head viset, paar sitta läbiminekut. Kedzol ei tundunud täna eriti "nüüd panen ära" tunnet. Kangur enam-vähem.
Ühesugune mitte väga palju ütlev mäng. Lõpu kolmesed otsustasid ära.
esimene fänn siis tagasi Lätist.. mäng oli, nagu ta oli. pallikaotusi ja imelikke sööte oli hullupöööööööööööööra lausa. aga hea on see, et mulle tundus, et Kristjanil oli täna tagasi silmis säde ja tahe teha midagi.. jano, kolmesed läksid temal täna.. ehk oleks pidanud rohkem proovima.. aga üldjoontes vastane on võidetav!
Egas Ventspils mängis siukest mängu kh et oma kaarte ei avatud,Love pingilBritta kirjutas:esimene fänn siis tagasi Lätist.. mäng oli, nagu ta oli. pallikaotusi ja imelikke sööte oli hullupöööööööööööööra lausa. aga hea on see, et mulle tundus, et Kristjanil oli täna tagasi silmis säde ja tahe teha midagi.. jano, kolmesed läksid temal täna.. ehk oleks pidanud rohkem proovima.. aga üldjoontes vastane on võidetav!
Vitols hakkas kah alles siis tegutsema kui võit oli vaja koju tuua
Kuidas kohalik publik Jelicisse suhtus?Aplaus,vile vöi vaikus.jyrgen kirjutas:jah ma ka tagasi siis.. mäng oli ikka väga mannetu, eriti algus.. valesööt valesöödu järel, kuid siis kalev juhtis õnneks, aga ega isegi 8 punktisest võidust poleks kasu olnud ju...
ja ventspilsil ei teinud ju kassa sellised vennad nagu baxter ja love, niiet järgmine kord saame hullemini??
YNWA
Oleks tõesti huvitav teada .andy72o kirjutas:Kuidas kohalik publik Jelicisse suhtus?Aplaus,vile vöi vaikus.jyrgen kirjutas:jah ma ka tagasi siis.. mäng oli ikka väga mannetu, eriti algus.. valesööt valesöödu järel, kuid siis kalev juhtis õnneks, aga ega isegi 8 punktisest võidust poleks kasu olnud ju...
ja ventspilsil ei teinud ju kassa sellised vennad nagu baxter ja love, niiet järgmine kord saame hullemini??
Aga see oli siis vist tema hooaja senine parim mäng ?
14p. normaalne sellise venna kohta.
midagi erilist ei tehtud, ei vilistatud ei plaksutatud, aga jelic sai ventspilsi tüüpidega(mängijatega) väga hästi läbi, peale igat rünnakut lõi plaksu või midagi sellist..andy72o kirjutas:Kuidas kohalik publik Jelicisse suhtus?Aplaus,vile vöi vaikus.jyrgen kirjutas:jah ma ka tagasi siis.. mäng oli ikka väga mannetu, eriti algus.. valesööt valesöödu järel, kuid siis kalev juhtis õnneks, aga ega isegi 8 punktisest võidust poleks kasu olnud ju...
ta on seal juba kuu aega varsti juuuMario kirjutas:Cipruss läks Liepajas Lauvaseid (Lõvisid) Balti liiga Challenge Cupi Final Fouri võitmiseks ja Kaleviga samasse liigasse tõusmiseks aitama. Ebaõnnestunult, nagu tänaseks on selgunudKalev kirjutas:Panin tähele, et alles hiljuti on Ventspilsist lahkunud Kaspars Cipruss, keegi teab kuhu või miks?
Üleminekuta aeg peaks nüüd läbi jh olema, seega jääbki sinna. Aga ma arvan, et järgmisel hooajal ta Lõvide meeskonnas ja Challenge Cupil osaleda ei taha.jyrgen kirjutas:ta on seal juba kuu aega varsti juuuMario kirjutas:Cipruss läks Liepajas Lauvaseid (Lõvisid) Balti liiga Challenge Cupi Final Fouri võitmiseks ja Kaleviga samasse liigasse tõusmiseks aitama. Ebaõnnestunult, nagu tänaseks on selgunudKalev kirjutas:Panin tähele, et alles hiljuti on Ventspilsist lahkunud Kaspars Cipruss, keegi teab kuhu või miks?
Et see võit ära võtta peaks keegi peale Reedi supermängu tegema või kõik lihtsalt oma taseme välja mängima.
Kui kõik teeksid norm mängu võiksid punktid jagunede niimoodi.
Jelic: 10p, 7-8 lauda
Sokk: 4-6p, 2-3 söötu
Kriisa: 10p, 5-6 söötu
Frier: 5-7p, 1-2 koppa:O:O, paar söötu kah
Pelkic: 4-6p, 2-3 lauda
Kedžo: 12-13p, 3-4 lauda
Reed: 15-20p, 5-6 lauda
Arbet: 6-7p, 1-2 lauda, 1-2 söötu
Kangur: 10-15p, 6-7 lauda
Scott: 6-7p, 7-8 söötu
Keerles: 6-7p, 2-3 lauda
Kokku tuleks siis umbes alla 90p
Aga, kui viitsitakse kaitses rohkem pingutada, ei pea Jelici ja Kriisa pealt niipalju punkte tulema.
Kui kõik teeksid norm mängu võiksid punktid jagunede niimoodi.
Jelic: 10p, 7-8 lauda
Sokk: 4-6p, 2-3 söötu
Kriisa: 10p, 5-6 söötu
Frier: 5-7p, 1-2 koppa:O:O, paar söötu kah
Pelkic: 4-6p, 2-3 lauda
Kedžo: 12-13p, 3-4 lauda
Reed: 15-20p, 5-6 lauda
Arbet: 6-7p, 1-2 lauda, 1-2 söötu
Kangur: 10-15p, 6-7 lauda
Scott: 6-7p, 7-8 söötu
Keerles: 6-7p, 2-3 lauda
Kokku tuleks siis umbes alla 90p
Aga, kui viitsitakse kaitses rohkem pingutada, ei pea Jelici ja Kriisa pealt niipalju punkte tulema.
Kriisa norm mäng oleks kindlasti rohkem kui 10p... Kriisa väga hea % viskaja.... Kriisa peale võiks rohkemb kombe olla, kus Kriisa saaks kolme visata... kui Kriisa rohkem viskeid võtaks siis võik kindlasti 20p Kriisalt tulla!
kui Kalev viskaks 80 punkti siis ei tohiks kyll Ventspilsile alla jääda.... et visata 80 punkti oleks vaja:
Reed 20p
Kriisa 14p
kedzo 14p
kangur 14p
Scott&Frier 8p
ylejääänud 10p
noh... peaks ju suutma kyll!
kui Kalev viskaks 80 punkti siis ei tohiks kyll Ventspilsile alla jääda.... et visata 80 punkti oleks vaja:
Reed 20p
Kriisa 14p
kedzo 14p
kangur 14p
Scott&Frier 8p
ylejääänud 10p
noh... peaks ju suutma kyll!
Viimati muutis Oskar8, 22 Mär 2008, 00:51, muudetud 1 kord kokku.