Hooaja üldarutelu
-
- Kasutaja
Re: Hooaja üldarutelu
Mängule võib tegelt üles anda 6 välismaalast aga rosteris võib olla kasvõi 10 välismaalast.
-
- Kasutaja
ei ole 6 meest, vaid 5 meest ikka.
VTB-s tohib meeskonda registreerida kokku kaheksa välismängijat. Igale mängule võib üles anda maksimaalselt kuus välismängijat.theundertaker kirjutas:ei ole 6 meest, vaid 5 meest ikka.
https://www.eurohoops.net/en/vtb/715640 ... 2018-2019/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kasutaja
Millal oli viimati 6 välismaalast? Minuarust on olnud alati 5 meest.
2016/17 oli hooaja alguses enne kui Gavrilov lahkus enne seda 2014/15, 2013/14, 2012/13 oli kõikidel hooaegadel.
-
- Kasutaja
Koguaeg on 6 välismaalast olnud ju !
Me listsalt mängisime eelmine hooaeg 5 välismängijaga kuna klubi ei tahtnud 6ndat juurde tuua !
Me listsalt mängisime eelmine hooaeg 5 välismängijaga kuna klubi ei tahtnud 6ndat juurde tuua !
Mis seis Macahdoga on? Viimati pallis ta G-liigas
-
- Kasutaja
https://en.wikipedia.org/wiki/BC_Kalev" onclick="window.open(this.href);return false; siin on kirjas 9 meest hetkel, et kui veel tuua sokk ja talts ja 3 välismaalast, siis saaks kokku ju päris palju mehi. Kas nad kõik mängida ka saavad ja kui palju, see on juba iseasi. Kui meeskonnas on 13-14 meest.
Ma julgeks pakkuda, et kui tulevad Sokk ja Talts siis tuleb max 2 välismaalast veel. Üks tuleb C/PF positsoonile ja teine PG/SG vms. Kui siin veidi unistada siis kas SS Venele oleks Kalev/Cramosse tulek nii halb?
Kui Cramoga peaksid liituma nii Sokk kui Talts ja Kangur ning Arbet jätkavad, siis tundub tõenäoline, et meeskonnaga liitub veel ainult üks välismaalane (C/PF). Mul on raske uskuda, et klubi on ühtäkki nii rikkaks saanud, et saab endale lubada Tanel Soku palkamist kolmandaks mängujuhiks ning Taltsi (või Kitsingu) värbamist viiendaks korvialuseks mängijaks.
S-S Vene oleks kahtlemata väärt mängija Kalevi jaoks. Ma siiski väga loodan, et tal õnnestub leida välismaalt korralik töökoht. Ta ise lootis 10ndaks augustiks ehk eilseks uue klubi leida, aga paraku nii ei läinud. Instagramist võib näha, et ta harjutab koos Robert Valgega oma isa valvsa pilgu all. On uskumatu, et ta Itaalia liigast lepingupakkumisi pole teeninud, samal ajal kui sinna värvatakse mängijaid Soome, Rootsi ja teistest lambiliigadest. Ta eelmise hooaja statistika oli keskmiselt 25 minutilise mänguaja kohta tipp-topp, +/- statistika kaasa arvatud.
http://web.legabasket.it/player/VEN-SII-90/" onclick="window.open(this.href);return false;
S-S Vene oleks kahtlemata väärt mängija Kalevi jaoks. Ma siiski väga loodan, et tal õnnestub leida välismaalt korralik töökoht. Ta ise lootis 10ndaks augustiks ehk eilseks uue klubi leida, aga paraku nii ei läinud. Instagramist võib näha, et ta harjutab koos Robert Valgega oma isa valvsa pilgu all. On uskumatu, et ta Itaalia liigast lepingupakkumisi pole teeninud, samal ajal kui sinna värvatakse mängijaid Soome, Rootsi ja teistest lambiliigadest. Ta eelmise hooaja statistika oli keskmiselt 25 minutilise mänguaja kohta tipp-topp, +/- statistika kaasa arvatud.
http://web.legabasket.it/player/VEN-SII-90/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kasutaja
Tõesti on uskumatu et Itaalia liigast pakkumisi pole , ju siis palganumbet liiga suur ,Itaalia klubide jaoks.
Vahepeal midagi rääkis sellest ka mingi Itaalia ajaleht.
Vahepeal midagi rääkis sellest ka mingi Itaalia ajaleht.
Kairys rääkis suvel et soov on et pink oleks pikem kui eelmine aasta ja ei tekiks olukorda kus mänguks oleks üles anda vaid 6 meest. Keedus on niigi vigane veel ja väljakule ei saa kohe hooaja alguses. Sokk ja Talts on see hooaeg jälle üsna odavad mängijad kuna välismaale neil asja pole ja Tartu, Rapla, Tallinna Kalev neid ka lubada ei saa tundub. Ehk Cramo jaoks odavad mehed. Ja reaalselt asendab Tanel ju Timmut ja Briscoe asemele otsitakse ka tõenäoliselt uut mängijat. Neid kes VTB-s nii palju mängida ei saa saavad jällegi Eesti-Läti liigas rohkem mängida, et põhitegijatele puhkust anda.
Ehk usun, et vähemalt kaks leegionäri ikka tuleb tõenäoliselt isegi kolm veel.
-
- Kasutaja
või tuuakse 2 kallimat või 3 odavamat meest.
Mulle on jäänud mulje, et Brisoce asemele toodi meeskonna peamiseks ründerelvaks Lewis. Erinevus on vaid selles, et kui Briscoe oli positsioonilt 1/2, siis Lewis on 2/3. Number kahe kohal jätkab ilmselt Martin Dorbek. Seda positsiooni on võimeline mängima ka Jõesaar, kes enamuse ajast tegutseb siiski kolme peal. Mul ei oleks absoluutselt mitte midagi selle vastu, kui meeskond palkaks endale kvaliteetse põhimängujuhi või combo ja Tanel Sokk jääks kolmandaks mängujuhiks või ei liituks üldse. Sokk ja Talts on Eesti mõistes endiselt tippmängijad. Ma ei usu, et nad siia alla 3000 euro eest mängima tulevad. Ma olen väga skeptiline selles suhtes, et Kalev suudab oma miljonilise eelarve juures värvata endale 5-6 kvaliteetset välismängijat + kümmekond Eesti tippmängijat, kellest osade ülesandeks jääks lihtsalt anda Eesti-Läti ühisliigas põhitegijatele puhkust.HypeBeast kirjutas:Kairys rääkis suvel et soov on et pink oleks pikem kui eelmine aasta ja ei tekiks olukorda kus mänguks oleks üles anda vaid 6 meest. Keedus on niigi vigane veel ja väljakule ei saa kohe hooaja alguses. Sokk ja Talts on see hooaeg jälle üsna odavad mängijad kuna välismaale neil asja pole ja Tartu, Rapla, Tallinna Kalev neid ka lubada ei saa tundub. Ehk Cramo jaoks odavad mehed. Ja reaalselt asendab Tanel ju Timmut ja Briscoe asemele otsitakse ka tõenäoliselt uut mängijat. Neid kes VTB-s nii palju mängida ei saa saavad jällegi Eesti-Läti liigas rohkem mängida, et põhitegijatele puhkust anda.