Balti liiga 2007/08
No aga kui olekski dongi mööda pannud ja teinud jälle kehva mängu nagu alguses mulje jäi, siis oleks pidand kohe kiitma hakkama v?Demarr kirjutas:Mina nende asemel, kes kohe Arbetit jälle sõimama hakkasid, hoiaks küll praegu madalat profiili. ''Nende'' all ei mõtle ma TDK'd, vaid paari teist tegelast.
Hukka mõistate te teda küll kiiresti. Ma arvan, et selleks, et kedagi hukka mõista on vaja ikka olukorda ka näha, või mis?#7 kirjutas:No aga kui olekski dongi mööda pannud ja teinud jälle kehva mängu nagu alguses mulje jäi, siis oleks pidand kohe kiitma hakkama v?Demarr kirjutas:Mina nende asemel, kes kohe Arbetit jälle sõimama hakkasid, hoiaks küll praegu madalat profiili. ''Nende'' all ei mõtle ma TDK'd, vaid paari teist tegelast.
We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions
No aga ütleme,et täna ei olnud midagi viga tal aga kas see õigustab tema eelmisi kehvi mänge. Ma saan aru,et ma eksisin aga jah ikkkagi. Lõpetame selel teema parem .Demarr kirjutas:Hukka mõistate te teda küll kiiresti. Ma arvan, et selleks, et kedagi hukka mõista on vaja ikka olukorda ka näha, või mis?#7 kirjutas:No aga kui olekski dongi mööda pannud ja teinud jälle kehva mängu nagu alguses mulje jäi, siis oleks pidand kohe kiitma hakkama v?Demarr kirjutas:Mina nende asemel, kes kohe Arbetit jälle sõimama hakkasid, hoiaks küll praegu madalat profiili. ''Nende'' all ei mõtle ma TDK'd, vaid paari teist tegelast.
Krt pidi kangur selle pallikaotuse 15 seki enne mängu lõppu tegema :S :S :S
lõpus ka puterdasid selle lauapalliga ja korraliku viset ei saanudki teha
FRIER OLI LIHTSALT MASENDAv... hale amatööör! 1 ilus liigutus oli, aga yldiselt oli ta kalevi nõrgim lüli!
Arbet jälle täiesti kuiv... 4p, aga jälle yks buzzer korvialt, aga väga ilus läbimurre!
Jelic ka magas terve mängu.
Pärast mängu matic lonkas nagu vana sant tõesti tundus, et ta sureb ära... trepist yles käis nagu tal oleks yks jalg see oli jube vaatepilt
lõpus ka puterdasid selle lauapalliga ja korraliku viset ei saanudki teha
FRIER OLI LIHTSALT MASENDAv... hale amatööör! 1 ilus liigutus oli, aga yldiselt oli ta kalevi nõrgim lüli!
Arbet jälle täiesti kuiv... 4p, aga jälle yks buzzer korvialt, aga väga ilus läbimurre!
Jelic ka magas terve mängu.
Pärast mängu matic lonkas nagu vana sant tõesti tundus, et ta sureb ära... trepist yles käis nagu tal oleks yks jalg see oli jube vaatepilt
Viimati muutis Oskar8, 22 Mär 2008, 19:39, muudetud 1 kord kokku.