Haller jätkab Valgas.
Seega minu andmetel on veel klubita S.S Vene, Puidet, Ivo van Tamm , G. Dorbek ja hetkel ka Hermet ( kas. Hispaania, Tartu või TTÜ)
Teised on enamvähem teada ja kuuldavasti/ loodetavasti

Ja see on ka tema puhul selge, et nüüd kui töökoht olemas ja ennast enam näidata pole vaja, siis koondis sõitku seenele.RK kirjutas:Siim Sander siis ikkagi klubi leidmas ja vist Hispaanias, paistab ,et meie FB korvpalligurul oli tõesti õige inf käes, eile korvpalligrupis algatas diskussiooni ja ka polli Vene uue klubi teemal![]()
https://sport.ohtuleht.ee/895474/laheb- ... -ukse-taga" onclick="window.open(this.href);return false;
Siis on vähemalt hästi, et mingi tööots on olemas ja Tartu jääb kõvast täiendusest ilmaUhhuu kirjutas:Nagu Kangur omal ajal, siis ka Vene siirdub Hispaania liigasse ajutise lepinguga (poolteist kuud):
http://www.basquetmanresa.com/siim-sand ... i-manresa/" onclick="window.open(this.href);return false;
Varesega võrreldes siiski kõva samm edasi nii klubi komplekteerituse, eriti aga liiga taseme poolest.
Ma pole kunagi Robert Valge usku olnud. Kui ta veel Eestis mängis, siis ta paistis silma puuduliku visketehnika ja pallikäsitsusega ning kaitses kehvade jalgade tööga. Samuti pole ta kunagi eriline atleet olnud – ta pole ei kiire ega kõrge hüppega. Tema suurimaks trumbiks oli skooritegija mentaliteet ja vaist. Nende kahe hooajaga, mis ta on mänginud Hispaania kolmandas ja neljandas liigas, seejuures episoodiliselt kõrgliiga meeskonna juures treenides, pole kahjuks erilist edasiminekut näha. Ma pole kursis, milline on Burgose olukord välismängijate piirangu osas, aga kuivõrd neil on 11 tegijat mängijat, siis on Valgel vähemalt teoreetiline võimalus pääseda esindusmeeskonna pingiotsale. Mina kahjuks Valgel vastavat kvaliteeti ega perspektiivi ei näe, et temast võiks kujuneda Euroopa tippliigade tasemel mängumees. Kahtlustan, et teda ootab ees pigem karjäär erinevates madalamates divisjonides või alla keskmise tasemega meistriliigades.JukuNoorem kirjutas:Uhhuu, millise hinnangu annad Valge potentsiaalile ja tulevikuväljavaatele?