KML - Ühisliiga 18/19

Eesti meistriliigast ja karikavõistlustest
KalevRuus
Kasutaja
Postitusi: 2929
Liitunud: 19 Nov 2009, 21:12

Re: KML - Ühisliiga 18/19

Postitus Postitas KalevRuus »

Lisaks istus neil vigastusega Janis Berzins pingil ja kohal polnud üldse Läti koondise keskmängija Ronalds Zakis. Seega ma küll ei ütleks, et Cramol mingit sügavust või võimsust rohkem oleks
Ok, ma oli saalis ja ei teadnud, kes Ventspilsil puudusid. Pidasin silmas, et tänase mängu põhjal. Lihtsalt mängupildi ja hiljem ka protokolli järgi (Cramo kasutas ühte mängijat rohke, keegi ei mänginud üle 30 minuti jne) tundus küll, et see on aja küsimus, millal Cramo eest läheb.
Minu arust tegid kalevlased tegelikult üsna keskpärase mängu ja VTB keskmike vastu läheb nii raskeks aga võib-olla ka suur võit Rytase üle pani arvama, et nüüd hakkabki nii olema :D
Relektro
Kasutaja
Postitusi: 213
Liitunud: 23 Dets 2010, 02:25

Re: KML - Ühisliiga 18/19

Postitus Postitas Relektro »

Ytleks ise, et mängu oli. Lynch eksis ära kui oli pick&rolll, aga see eest tema pikad käed olid kulpides ja vaheltlõigetes kohal. Legionäärid tegid mida oli vaja oodata. Meie omadest meeldis Kangur, Jõesaar ja Dorbek. Nähtamatu stats, aga kaitses panid minu arust kõige paremini. Branko tegi oma ära, aga lõpus enam ei kasutatud. Sokk sai vähe minuteid- kahju, sest tema käe all 2. veerandaja lõpus läks kena pidu käima. Ja lõpetuseks Kitsing- krt kui mees ei põeks ja ei kardaks- paneks kulda. Ta nagu kahtleb esimesel viskek, järgmised olid naelad.
Uhhuu
Kasutaja
Postitusi: 4784
Liitunud: 23 Aug 2015, 10:49

Re: KML - Ühisliiga 18/19

Postitus Postitas Uhhuu »

Almeida ja Lynch said pärast täielikult ebaõnnestunud avapoolaega teisel poolajal jalad alla ja suutsid meeskonna võiduni vedada. Lynchi kaitsemäng oli esimesel poolajal lihtsalt jube ja oli täiesti arusaadav, miks Kairys ta teisel poolajal alles siis mängu pani, kui ülejäänud pikkasid hakkas kummitama vigadeprobleem. Mängu lõpp oli temalt kaitses suurepärane ja ka rünnakul tulid äärmiselt konarlikust tehnikast hoolimata mõned õnnestumised. Almeida tegi rünnakul kummalise esituse. Ta tegi teravust kogu mängu jooksul vaid korra, paar korda võttis ette seljaga korvi poole mängides, ülejäänud aja aga ladus tuimalt tagasiastelt kolmeseid. Viimasel veerandtunnil hakkasid need õnneks lõpuks ka sisse kukkuma. VTB-s loodaks temalt näha rohkem teravuse tekitamist. Välismängijatest jättis mulle sümpaatseima mulje Lucas. Ta näib minu jaoks nagu noorem ja ujedam/vaoshoitum versioon Elegarist. Lewise kasutamine mängujuhina oli huvitav eksperiment. Kaitses oli ta parem kui Sokk ja Mirkovic, samas põhjustas ta aga kuhjaga pallikaotusi (viimase veerandaja alguses koguni kolmel rünnakul järjest). Rünnakul oli ta samas ainus mängija, kes suutis teravust ülal hoida. Jõesaar andis selles osas ka teatava panuse, aga ta võiks siiski palju ettevõtlikum olla. Kangur on jätkuvalt pool meeskonna kaitsemängust. Dorbek oli esimese mängu kohta pärast pikka vigastuspausi üllatavalt hea. Hea meel, et võit tuli, aga üldine mulje jäi, et asi läks edasi sealt, kus see eelmine hooaeg pooleli jäi – rünnak jookseb üsna ladusalt, aga kaitse on nagu sõelapõhi. Kui kaitses ei õnnestu märkimisväärselt taset tõsta, siis VTB-s saab eelmise hooajaga võrreldes ilmselt mõned võidud küll rohkem tänu sellele, et Tsmoki, Astana, Parma ja VEF on komplekteerituses sammu tagasi teinud, aga play-off`i jõudmine läheb niimoodi raskeks.
Kasutaja avatar
Raja
Kasutaja
Postitusi: 363
Liitunud: 21 Nov 2006, 09:11
Asukoht: Tallinn

Re: KML - Ühisliiga 18/19

Postitus Postitas Raja »

Ega kaitset saagi mängida kui ise 90+ puntki laod, kogu aur läheb sinna. :D
barons2
Kasutaja
Postitusi: 221
Liitunud: 06 Aug 2018, 21:36

Re: KML - Ühisliiga 18/19

Postitus Postitas barons2 »

Mäng mänguks ja võitja võitjaks...eks oli ka hooaja esimene game, mille tulemus tabelisse läks, eks seda kramplikust oli kohe algusest näha...Muide üks pildiväline tähele panek, et kui kogu meeskond juba tegi soojendust, käis Lewis mitmeid kordi eesriidetagant piilumas, vehkis kätega ja suhtles, omal mängupüksid käes...tundus, nagu need ei olnud tema omad ja otsis omi taga...võibolla see segas ka tema valmistumist...tuli ta väljakule ka tubli 30 m. hiljem, kui teised ( olin saalis juba 17.30 )

Aga tõsine probleem, need kolm klouni viledega väljakul...selline lahmiv tõrtsutamine...kui see asi nii edasi läheb, siis saab see asi juba uueks hooajaks läbi ja kumbki riik läheb omateed... korvpalliliitudele ja liiga juhtidele selline tõsine probleem, kuidas seda lahendada nii, et väljakul on tegijad ikka meeskonnad ja mängijad, mitte aga ei soleeri kolm "vilepuhujat"...eile oli isegi mitte natuke piinlik, Uuehendrik - Konks - Kitsing...eile oli ikka väga piinlike hetki...
Uhhuu
Kasutaja
Postitusi: 4784
Liitunud: 23 Aug 2015, 10:49

Re: KML - Ühisliiga 18/19

Postitus Postitas Uhhuu »

Jurmala on eelmise hooajaga võrreldes teinud kvaliteedis tohutu languse. Jäi mulje nagu Tartu oleks mänginud mõne suvalise Kasahstani või Valgevene võistkonna vastu. Final Four`i materjali Jurmalast küll ei paista. Pigem on vist küsimus, et kas nad üldse play-off`igi pääsevad. Tartu paistis noorusest hoolimata silma palju suurema mängutarkuse ja tehnilise meisterlikkusega. Näib, et suvel U20 (B-)koondises liidrirolli kandmine on Rosenthalile kõvasti enesekindlust juurde andnud. Ta moodustab Velickaga ägeda tagaliini duo. Loodetavasti muutub see peagi trioks, kui Eelmäe suudab koondisejärgsest august välja ronida.
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4507
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: KML - Ühisliiga 18/19

Postitus Postitas vaim564 »

Tartu oli Jurmalast selgelt üle, hetkekski ei tekkinud võitjas kahtlust, kuid selge see, et meeskonna mäng hakkab väga palju Velickast ja Kazakauskasest sõltuma. Rosenthal on teinud suure sammu edasi, mida oli juba U-20-s märgata. Kivi oli kaitses ok, kuid viskamise, mis oli varem tema tugev külg, on täiesti ära unustanud. Sellegipoolest annab see, et Vene saatis juba möödunud aastal noored platsile juba praegu tulemusi. Jurmalat on siin foorumis selgelt ülehinnatud, kuid arvata võib, et ega nad pidevalt sellise visketabavuse peal ei viibi. Tartu lõhkus nende mängu küll kenasti ära. Muidu väga suuri üllatusi polnud ja kõik favoriidid said kindlad võidud. Ma arvan siiski neid mänge nägemata, et K-Kalev ja Ogre pole nii tugevad kui täna välja paistsid, vaid Jekabpils ja Pärnu on praegu nõrgad. Pärnu puhul tasub siiski mainida, et koondise mees Karl-Martin Kask, kelle mahakandmist siingi valjuhäälselt nõuti, oli poolajal seisu vaadates tavapärase kahe punkti ja kuue minuti peal, kuid lõpuks kerkis Pärnu resultatiivseimaks. TalTech on vähemalt skoori järgi Ventspilsi vastu päris ok mängu teinud, kuigi võitjatel oli eilsest kindlasti väsimus veel jalgades.
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4507
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: KML - Ühisliiga 18/19

Postitus Postitas vaim564 »

Tänaste mängude põhjal tundub, et TalTechi peale sai õiglaselt panustatud, tugevam kui möödunudaastane TTÜ, pealegi oli Puidet veel puudu. Jekabpilsi noored on esimese poolaja järel võitmas Raplat ja raske uskuda, et seitsmekesi mängiv Rapla, kellest kaks on veel Ruut ja Ilves, suudab pööret tuua, kuigi mine tea, noored võivad ka lõpus ära kukkuda. Kummalise nimega Mompremieri ootab nähtavasti kojusõit ja rapla hiilgavat tulevikku ei ennusta miski, kuigi nad mängivad ilma Hawkinsita. Eile kõige tasavägisemas mängus võitis Valmiera Valgat ja tabeli lõpuosas võivadki kõik kõiki võita. Neid noori lätlasi tasub samavähe alahinnata nagu Tartutki.
Uhhuu
Kasutaja
Postitusi: 4784
Liitunud: 23 Aug 2015, 10:49

Re: KML - Ühisliiga 18/19

Postitus Postitas Uhhuu »

Raplal võib olla koosseisuga suuri probleeme, aga Jekabpilsi-suguse lastevõistkonna vastu käis kolmeteistkümnepunktilise kaotusseisu tagasimängimine nagu naksti – täpsemalt kolme minutiga. Kaks minutit veel ja Rapla oli juba üheksaga peal.
Uhhuu
Kasutaja
Postitusi: 4784
Liitunud: 23 Aug 2015, 10:49

Re: KML - Ühisliiga 18/19

Postitus Postitas Uhhuu »

Kummaline, et Mickelson küünarnukilöögi eest üksnes ebasportliku vea sai ja teda platsilt minema ei saadetud. Eriti kui arvestada, et mängu vilistasid Läti kohtunikud. Rapla on õnnega koos, kui Mickelson mängukeelust pääseb. Rapla järgmine kohtumine on Jurmalaga, s.t tegemist on play-off`i pääsemise seisukohast väga olulise mänguga.
Uhhuu
Kasutaja
Postitusi: 4784
Liitunud: 23 Aug 2015, 10:49

Re: KML - Ühisliiga 18/19

Postitus Postitas Uhhuu »

https://sport.postimees.ee/6418620/miks ... 1488930782" onclick="window.open(this.href);return false;

Väike Kalev täiendas korvialust Senegali koondislasega. Viimases valiksarjas talle mänguaega siiski eriti ei jagunud.

http://www.fiba.basketball/basketballwo ... |tab=stats" onclick="window.open(this.href);return false;
Kalev
Kasutaja
Postitusi: 698
Liitunud: 13 Nov 2006, 17:47
Asukoht: Tallinn, Nõmme

Re: KML - Ühisliiga 18/19

Postitus Postitas Kalev »

Vastas on küll vaid Liepaja, kuid Ivan Almeida - oi mis maasikas see mees on! :koss:
vanafänn
Kasutaja
Postitusi: 731
Liitunud: 29 Juun 2018, 14:50

Re: KML - Ühisliiga 18/19

Postitus Postitas vanafänn »

K.Kitsing- no tule taevas appi, ei mina näe ühtegi suurt kasutegurit tema poolt väga, peale selle, et ta eestlaste nimekirja täis teeb. Muidugi hooaja algus, kuid pole tema peale kunagi lootusi pannud (pigem selline TalTech/Pärnu supp rohkem)

E: Mis peapael Lewisel ümber on?
Rio
Kasutaja
Postitusi: 1886
Liitunud: 12 Okt 2012, 22:02

Re: KML - Ühisliiga 18/19

Postitus Postitas Rio »

Tundub, et Soodla välismängudele kaasa ei sõida
elchukakabra
Kasutaja
Postitusi: 306
Liitunud: 29 Dets 2010, 20:56

Re: KML - Ühisliiga 18/19

Postitus Postitas elchukakabra »

Madistab hetkel esiliigas - 26 minutiga 4 punkti koos
Vasta