Hooaja üldarutelu

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
Maxi
Kasutaja
Postitusi: 687
Liitunud: 23 Mai 2013, 23:27

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas Maxi »

Minu arust on täiesti tähelepanuta jäänud meeste hinnalipikud, ilmselgelt kõige kallimad mängijad on Lewis ja Almeida. Lucas ilmselt andis natuke Cramole avanssi peale vigastust ja ebaõnnestunud Jaapani reisi. Lynch ja Mirkovich on leegionäridest tõenäoliselt väikseima palganumbriga (valgevenelast ei arvesta)

Arvestades et Lewist on vigastus seganud ja sama ka Almeida puhul siis pole ime, et seis on hetkel selline nagu ta on.

Juhul kui keegi minema saadetakse siis võimalik on ikkagi ainult sama palganumbriga meest värvata.
vanafänn
Kasutaja
Postitusi: 658
Liitunud: 29 Juun 2018, 14:50

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas vanafänn »

Ah minge **** kõik, saatke see tiim laiali ära. Kurat nii koll ees, see aasta nagu pole mitte mingisugust sünergiat meestevahel, räme lahmimine käib. Kaitses koguaeb suudab pikk mees jätma vahetamata, alati jääb Lynch või Lucas lühikese mehega. Siinkohal viskan selle kapsa ikka Kairyse komplekteerimise aeda, kuidas on võimalik, et mõlemad keskmängijad ja mõlemad mängujuhid on selgelt alla ootuste?? Ja need mehed kelle peale panustati (Almeida, Lewis), kordamööda on sähvatused aga pole suurt usku enam.

Fisheri ja Akognoni hooaeg polnud ka ligilähedalegi nii hull imo.
maq
Kasutaja
Postitusi: 366
Liitunud: 06 Dets 2008, 18:03

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas maq »

Hooaja algus on olnud ikka paras katastroof. VTB play-off-i rong hakkab vaikselt minema paraku sõitma. Kaitsemäng on hetkel Kalevil ikka täitsa null. Koguaeg jääb keegi vastastest vabaks. Almeida kellest palju loodeti on ka täiesti ära kadunud ja tema panus on olematu. Meeskonna sisekliima tundub, et on ka üsna halb hetkel. Kõik tundub Kalevi jaoks hetkel allamäge minevat ja paranemis märke pole kusagilt näha. Paistab, et Kalevi osaks jääb taas võidelda VTB paari viimase koha eest.
KalevRuus
Kasutaja
Postitusi: 2929
Liitunud: 19 Nov 2009, 21:12

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas KalevRuus »

Rong ei hakka veel kuhugi sõitma aga seda võiks ehk küsida jah, kas äkki kellegi päevakesed hakkavad tasapisi lõppema.
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja
Postitusi: 7240
Liitunud: 31 Dets 2008, 03:57
Asukoht: Tallinn

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas Egert »

Lewis ja Almeida on toredad mängijad, aga eelmise hooaja roster oli parem. Lynch ja Kitsing on täielikud udud, Lucas ja Kangur kardavad kehakontakti, Branko ei ole 30 minuti mees enam ja väsib kiiresti agressiivse kaitse vastu, Dorbek ei kujuta rünnakul mingisugust ohtu korvile. Meeskonna kaitse on täielik naljanumber.
vanafänn
Kasutaja
Postitusi: 658
Liitunud: 29 Juun 2018, 14:50

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas vanafänn »

Egert kirjutas:Lewis ja Almeida on toredad mängijad, aga eelmise hooaja roster oli parem. Lynch ja Kitsing on täielikud udud, Lucas ja Kangur kardavad kehakontakti, Branko ei ole 30 minuti mees enam ja väsib kiiresti agressiivse kaitse vastu, Dorbek ei kujuta rünnakul mingisugust ohtu korvile. Meeskonna kaitse on täielik naljanumber.
Eelmise hooaja roster oli ikka palju parem ning ma isegi ütleks, et viimasel 3-4 aastal on parem koosseis olnud. Miskit ütleb, et Varrak ikkagist oskas paremini vajalike mehi välja scoutida vms.
theundertaker
Kasutaja
Postitusi: 2575
Liitunud: 07 Sept 2010, 20:59

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas theundertaker »

Aga mängima ei suutnud neid panna ju enamjaolt!
vanafänn
Kasutaja
Postitusi: 658
Liitunud: 29 Juun 2018, 14:50

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas vanafänn »

theundertaker kirjutas:Aga mängima ei suutnud neid panna ju enamjaolt!
Seda küll.
Siit ka siis minu mõte, las Varrak komplekteerib ja Kairys paneb nad mängima, eelmine hooaeg töötas küll nii.
Uhhuu
Kasutaja
Postitusi: 4689
Liitunud: 23 Aug 2015, 10:49

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas Uhhuu »

Täielik agoonia. Nii lootusetu oli tunne meeskonna osas viimati VTB alguspäevil. VEF-il on nende VTB-ajaloo kõige nõrgem võistkond. Meil pidi teatud korvpalliajakirjanike ja FB ekspertide arvates olema klubi ajaloo kõige võimsama ründevõimekuse ja üldse parima komplekteeritusega võistkond. Ja ometi VEF domineeris täielikult. Oli vaid õnn, et nad esimesel poolajal oma viskeid ära ei pannud. Rünnak on uskumatult puine võrreldes eelmise hooajaga. Kaitse on sama kehv kui eelmisel hooajal. Tagamängijad lasevad nii kergesti oma mängijaid läbi või lihtsalt kaotavad oma mehed keset kaitseepisoodi lootusetult ära (eriti kehtib see Mirkovici ja Jõesaare kohta). Treenerit vaevalt, et kohe vahetama hakatakse, aga Mirkovici ja Lynchi võiks kiiremas korras minema saata, kui ei soovita jälle eelviimase koha pärast heitlema hakata.
vanafänn
Kasutaja
Postitusi: 658
Liitunud: 29 Juun 2018, 14:50

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas vanafänn »

Uhhuu kirjutas:Täielik agoonia. Nii lootusetu oli tunne meeskonna osas viimati VTB alguspäevil. VEF-il on nende VTB-ajaloo kõige nõrgem võistkond. Meil pidi teatud korvpalliajakirjanike ja FB ekspertide arvates olema klubi ajaloo kõige võimsama ründevõimekuse ja üldse parima komplekteeritusega võistkond. Ja ometi VEF domineeris täielikult. Oli vaid õnn, et nad esimesel poolajal oma viskeid ära ei pannud. Rünnak on uskumatult puine võrreldes eelmise hooajaga. Kaitse on sama kehv kui eelmisel hooajal. Tagamängijad lasevad nii kergesti oma mängijaid läbi või lihtsalt kaotavad oma mehed keset kaitseepisoodi lootusetult ära (eriti kehtib see Mirkovici ja Jõesaare kohta). Treenerit vaevalt, et kohe vahetama hakatakse, aga Mirkovici ja Lynchi võiks kiiremas korras minema saata, kui ei soovita jälle eelviimase koha pärast heitlema hakata.
Jah, üks ekspert AZ ikka toonitas, kui kõvad keskmängijad Kalevil on tänavu aasta. Sellist vastikust, pettumust ja viha pole pidanud pikalt tundma kalli klubi vastu. Võtab sõnatuks
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja
Postitusi: 4210
Liitunud: 21 Juun 2007, 09:56
Asukoht: tallinn

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas marxx762 »

Tooks välja mõned punktid.

1)Rong ei hakka veel kuhugi sõitma. Okei tänane oleks tuld ära võtta. See et NN vastu kohe kätte saadi oli pigem üllatus. Laupäeval saab järgmise kaotuse tabelisse kirjutada, aga ei maksa ära unustada et tegu täielike tippsatsidega.

2) Endiselt jään arvamusele et pikkade osas on asi hapu. Okei, Lucas on isegi okei olnud, aga Lynchiga on alt mindud. Asja muudab keeruliseks tõik, et ühega on püsiv leping, teise katseaeg saab reedeks läbi.... Lynchi vähesed mänguminutid justkui kinnitab seda, et temaga ei olda rahul.

3) Mida see mirkovic täna nii kurja tegi?

4) Teagi kas almeidal on tõepoolest mingi vigastus aga tema olek väljakul jätab vägagi kahetised tunded. (Olen seda juba ammu tähele pannud) Ta tundub pisut lohakas väljakul, seda just söötudel ja katetest läbiminekutel(kaitses)

5) Lewis oli täna üllatavalt hea, pärast mõningast vigastuspausi, aga, vaatamata sellele et ta tõi punkte rasketel hetkedel jms, siis tihtilugu kippus kogu rünnaks liialt tema peale jääma, mis omakorda pärsib meeskondliku mängu.

6)Pole statistikat vaadanud, aga kas Ate vabalt viskamine oli teadlik valik. St, et pigem anda tema pealt rohkem abi jms. Kui jah, siis täna oli tegu treeneri pakiga.

7)Lõppeks, tänane mäng läks kolmandasse veerandisse, kuigi kummaline et see kaos ning vefi pidu lasti niivõrd kiirelt üle pea kasvada.

Loodan et Krasnodarist uue vtb suurima kaotusega tagasi ei tulda, ning meeskond saab tagasi reepeale, palju on veel minna, ning üksjagu parandada.
barons2
Kasutaja
Postitusi: 212
Liitunud: 06 Aug 2018, 21:36

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas barons2 »

Ja esimese viie mänguga ongi Linamäe miinusmärgiga eelarve auklikuks tulistatud ja karta on, et hooaeg lõpeb meeletus defitsiidis ja maksmata palkadega.
Huvitav, spetsiaistid on pingil koos ja nad ei saa aru, et miskit on udu...meenutame mänge Läti Ülikooliga, Rapla ja K-Kaleviga, kõik need andsid aimdust et miski selles meeskonnas peale valesti...Kahtlustan, et paljukiidetud sisekliima on ka kümne luku taha pandud ja võtmed Tallinna lahe põhja vistatud.
sveiks
Kasutaja
Postitusi: 112
Liitunud: 06 Juun 2018, 14:22

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas sveiks »

Ah, magage kaineks. VEF pani ulmeprotsendiga kolme, Cramol ilmselgelt oli Almeida poolvigane ja Kangur ka ei olnud ilmselt parimas konditsioonis. Ainuke probleem on endiselt PG positsioon, aga poleks VEF 50% kolmest pannud, siis oleks Kalev ka võitnud. Playoffi mittesaamine oleks endiselt suur üllatus. Okei, ma olen nõus kahe kriitikaga, 1) Pikad on liiga ühte auku, üks võiks paremini lauda võtta ja 2) Miks Kairys maa-alaga mängu muutaüritab, kui vastased niigi ulmeprotsendiga kolme panevad. Aga muidu on kõik pigem suht okei ja ma ei muretseks nende kahe viimase VTB mängu põhjal.
Kasutaja avatar
Raja
Kasutaja
Postitusi: 359
Liitunud: 21 Nov 2006, 09:11
Asukoht: Tallinn

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas Raja »

sveiks kirjutas:Ah, magage kaineks. VEF pani ulmeprotsendiga kolme, Cramol ilmselgelt oli Almeida poolvigane ja Kangur ka ei olnud ilmselt parimas konditsioonis. Ainuke probleem on endiselt PG positsioon, aga poleks VEF 50% kolmest pannud, siis oleks Kalev ka võitnud. Playoffi mittesaamine oleks endiselt suur üllatus. Okei, ma olen nõus kahe kriitikaga, 1) Pikad on liiga ühte auku, üks võiks paremini lauda võtta ja 2) Miks Kairys maa-alaga mängu muutaüritab, kui vastased niigi ulmeprotsendiga kolme panevad. Aga muidu on kõik pigem suht okei ja ma ei muretseks nende kahe viimase VTB mängu põhjal.

Ma leian, et kui mehed jäetakse täitsa vabaks siis profid peaksidki hea % sisse viskama.

Ehk siis päris sitt kaitse oli kalevi poolt.
JukuNoorem
Kasutaja
Postitusi: 450
Liitunud: 05 Aug 2015, 01:47

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas JukuNoorem »

Uhhuu kirjutas:Täielik agoonia. Nii lootusetu oli tunne meeskonna osas viimati VTB alguspäevil. VEF-il on nende VTB-ajaloo kõige nõrgem võistkond. Meil pidi teatud korvpalliajakirjanike ja FB ekspertide arvates olema klubi ajaloo kõige võimsama ründevõimekuse ja üldse parima komplekteeritusega võistkond. Ja ometi VEF domineeris täielikult. Oli vaid õnn, et nad esimesel poolajal oma viskeid ära ei pannud. Rünnak on uskumatult puine võrreldes eelmise hooajaga. Kaitse on sama kehv kui eelmisel hooajal. Tagamängijad lasevad nii kergesti oma mängijaid läbi või lihtsalt kaotavad oma mehed keset kaitseepisoodi lootusetult ära (eriti kehtib see Mirkovici ja Jõesaare kohta). Treenerit vaevalt, et kohe vahetama hakatakse, aga Mirkovici ja Lynchi võiks kiiremas korras minema saata, kui ei soovita jälle eelviimase koha pärast heitlema hakata.
Lahkusin FB Korvpalligrupist natuke vähem kui aasta tagasi. Mõtlesin, et võibolla on midagi muutunud paremuse poole vahepeal ja peaks uuesti uudistama minema, aga nagu välja lugesin, ei ole mõtet ennast piinata. Siinkohal tekkis mul küsimus, et miks austatud kodanikud Korvpalligruppis ja mõned ajakirjanikud enne hooaja algust ei osanud ette näha võimalikke probleeme? Kõikide mängijate kohta oli ja on kindlasti info olemas, ka info nende nõrkuste kohta.

Ma mäletan, et Leedus toimunud turniiri ajal, mille Kalev täiseduga võitis, olid sina ise vist ainus inimene, kes kirjutas, et VTB peale mõeldes on sul hirm Kalevi kaitsemängu pärast. Nagu on selgunud, siis põhjusega!
Vasta