Delfi viimatises Jõesaare artiklis spekuleeris "oma andmetele" viidates, et pigem Jõesaare asemel ei tooda kedagi.Maxi kirjutas:Iseenesest tuleb see uudis meelde:
http://sport.delfi.ee/news/korvpall/ees ... d=83778553" onclick="window.open(this.href);return false;
Võimalik et praeguste seisude valguses on mõistlikum hoopis jätkata olemasolevate mängijatega, Almeida vigastus+lahkumine ja Jõssi lahkumine olid/on finantsseisule kindlasti kergendavad asjaolud.
Kurbas + Keedus ei tohiks olla tavapäraselt kvaliteedilt palju halvemad mehed, lihtsalt Jõesaarel on olnud ülihea aasta mängulises mõttes ja samaväärne mees kindlasti praegusel turul maksaks oluliselt suurema summa. Kolmandat Keeduse ja Kurbasega võrdset meest poleks aga mõtet tuua.
Teine variant on aga tõesti tuua keegi juurde kes mõistliku hinna eest tahab hooaja kuskil normaalses tiimis lõpetada ja on kvaliteedi-hinna suhte sobivaks viinud.
Kahju, sest tahtnuks ikkagi näha uut üritust Raieste saamiseks. Jah, ta ei ole praegu kõrgel tasemel võibolla nii kogenud kui Jõesaar, kuid minu meelest oleks tal olnud Jõesaarega sarnaseid omadusi, mida näiteks Kurbasel ja Keedusel ei ole (näiteks atleetlikkus ja lauapallid, samuti saaks Kairys teda kaitseolukordades edukalt ära kasutada). Raiestele oleks olnud see suurepärane võimalus sellise liikumisega natuke ka oma senist hooaega "päästa" ning pallida paar kuud heal tasemel liigas ja end niimoodi järgmise hooaja liikumisteks ette valmistada (kuuldatavasti tahab ta end kindlasti kuhugi kõrgliigasse murda). Kalev jällegi saanuks endale paariks kuuks mängija, kes omadustelt suudaks Jõesaart veidi paremini asendada, ning kes tõenäoliselt ei oleks üleliia kulukas + kes mõnevõrra võib potentsiaalselt ka publikuhuvi suurendada.
Aga noh, eks järgmised päevad teevad meid kõiki targemaks. Kuigi ebatõenäoline, siis ma tahaks ikkagi loota, et ka Wroteniga võetakse midagi ette. Ma ei näe, et temast võiks Kalevis selline stabiilne 15-20 minuti mees kujuneda.