Asjalik komentaar oli, ei aetud mingit lampi juttu. Ja ega Enden ei looda ju sellega, et ta ütleb mida võiks teisiti teha näidata kui hea treener ta on ja Kalev võiks ta tööle võtta
Vaatasin Arbeti selle hooaja Balti liiga statistikad see on ikka väga masendav, ainukesed mängud sellel hooajal on ta teinud ULEB cupil ja ei midagi muud.
Oskar8 kirjutas:Jurtšenko? tõsiselt w? vend on minu meelest eesti parim kossu komentaator!
Mul on jällegi oma arvamus, et Jurtšenko on üks hullemaid, vahepeal on mingi seosetu tekst ja kui midagi põnevat hakkab juhtuma või kui vastastel hakkab hästi minema, siis ta hakkab kilama nagu mõni vanaeit kellel turul õunad ära varastati.
Mulle isiklikult meeldib Genka ja Pehka rohkem.
Viimati muutis Patrik, 23 Mär 2008, 23:02, muudetud 1 kord kokku.
Minu meelest Jurtšenko pull kuju, kunagi kui Kuusmaa veel mängis siis mul on meeles kui Kuusmaa ja Kullamäe viskasid mõlemad ühe kolmese siis Jurtšenko arust läks kohe viskekontsert lahti
Genka ja Pehka vaheline suhtlemine tundub selline sõbralik ja chill. Genka ju esimest aastat ka alles kommentaatori laua taga.
Kui Sõber ja Jurtšenko kokku sattuvad, siis on ikka Sõbra poolset ärapanemist täiega kui Jurtšenko millegagi ämbrisse astub.
Ei Jurtšenko oli kõva, kõige paremini jäävad mul pärast johnsoni viset rõõmustamine juba.."aga timmermanis on peal, pall lennus....ja TABAB!!!! Kalev võidab, Kalev võidab ühe punktiga 73:72, Kendrick Johnson tõi mängu ära, see on pool võitu, see pole veel võit, ent siiski midagi" Ülikõva vend ta ikka