Võib olla siis peab lihtsalt homse päevapileti ainult muretsema.
Kas VEF viskas oma kolmesed peamiselt katete tagant kiiretel visetel? Ei visanud ju. Nad said järjepidevalt südamerahus jalad maas kolmeseid proovida. Samuti mängiti läbi pikkade väga ilusti lõigete peale. Jällegi element, mis meie mängus põhimõtteliselt puudub. Kairys on ehitanud Kalevi mängu suuresti ühe söödu põhiselt (mängitakse kas pick`n`roll`i või pop`i või lihtsalt üks-ühte), mis tagab kõrgetempolise ja tihti ka suureskoorilise mängu. Miinuspooleks on aga see, et kui vastane mängib väga head 1-1 või pick`n`roll`i kaitset, siis Cramo mäng on sisuliselt halvatud.Rio kirjutas:Mida sa söödad kui meeskonnal puuduvad katetest väljuvad shooterid nagu Arbet omal ajal?
Korvialune lammutati Kalevil ikka korralikult laiali.
Üldises plaanis olen nõus, aga hooaja seni tähtsaimas mängus ehk reedeses poolfinaalis 22:40-ga kõigest kaks pealeviset ja 0 silma. Kergelt lati alt läbijooks ikka.vanafänn kirjutas:Kuigi hooaeg pole veel läbi, siis härra Kitsing on tõsiselt meeldivaks mängijaks muutunud. Mees on õige asja eest väljas (mitte, et tal alati see hästi toimib) aga oma koha tiimis täidab ta väga hästi ära.
Kindlate mänguaegadele kokkutoppimise osas olen mina eriarvamusel. Enne hooaja algust mõlema riigi korvpallifännidel olid pooled meeskonnad sisuliselt tundmatud ju, oleks pidanud just võimalikuks tegema võimalikult paljude mängude nägemise, et vähe tutvustada neid. Praegu pandi pidevalt laupäevale ühele mänguajale 5 mängu korraga, mistõttu ma oskan läti ülikoolist hooaja lõpuks vist ainult ühe mängija nimetada ja huvi liiga vastu kipub paratamatult lahtuma nii veidi, kui mul pole eriti aimugi, kes mängivad.East kirjutas: 2) Eelmise punktiga otseselt seotud ning üks keerulisemaid punkte – mänguaegade osas võiks mingi loogika olla, näiteks kindlad mängupäevad. Aga nagu öeldud, siis selle punktiga tegelemine on kõige keerulisem, sest mängu tulevad muude liigade graafikud, logistilised lahendused, saaliajad jmt.