Ei oska kuidagi kommenteerida hetkel, peale selle et rahadega ei ole seis väga hea ja see paneb piirid, see nädal paar kontrollmängu peetakse , ehk saame targemaks, mingid teoreetilised variandid on et keegi tuuakse aga pigem ma ei usu sedaUhhuu kirjutas:Eurosarja alguseni on jäänud vaid kaks nädalat. Jääb mulje, et Tartu ei plaanigi mängujuhi kohale täiendust tuua. Millest oleks väga kahju. Praegune olukord meenutab mõne aasta tagust, kui Tartul oli suurepärane võimalus pääseda Meistrite liiga põhiturniirile, aga välistäienduse osas koonerdati ning hooaeg kujunes katastroofiks. Ilma adekvaatse mängujuhita poleks mingi üllatus, kui Tartu jääks teist hooaega järjest medalimängudelt eemale.
Valge on ka suht pettumus olnud senised kontrollmängud, ka Jürgenstein on suht liimist lahti olnud, seega tagaliin tõesti on Tartul haavatav, eriti mängujuhtimise koha pealt, medalita ma ei usu et Tartu see aasta jääb aga eks seda näitab aeg, kindlasti enamuse Eesti klubide koosseisud kevadeks on muutunud see on kindel Seega kohtade kohta hakkame spekuleerima kevadel.
Aga hoolimata minu optimismist Eesti korvpalli edusammude üle , reaalsus on selline et mängijate nappus on suur Eestis ja olemasolevate tase on nagu on , seega pikemas perspektiivis kui Tartu isegi ei võta kedagi appi, siis vbl järgmine hooaeg on Eestil paar head mängumeest juures (ja Tartu fännidel palju halle juuksekarvu )
Arvan ,et juba järgmine hooaeg on Tartul seis parem noormängijate arvestuses , sest nooremate poistega ja 2 liiga satsiga (U18 ja U16 paremad poisid) hakkab tegelema päris nimekas noortetreener Leedust, Tomas Kersis (Ntx Zalgirise duubli peatreener oli eelmine hooaeg )
https://basket.ut.ee/korvpallikool/treeninggrupid/" onclick="window.open(this.href);return false;